Partyflock

Prins dood, zelfde op ALLE zenders :s

 
Forumonderwerp · 19866
Kijk, ik vind t natuurlijk heel goed dat er aandacht besteed word op TV voor dit soort dingen, maar ik vind t gewoon zo irritant dat als ik dan op ned 1 , ned 2 en ned 3 exact hetzelfde zie, en op rtl4 , rtl 5 en sbs6 OOK hetzelfde!! Ik bedoel, dan word je gewoon verplicht er naar te kijke, wat vinden jullie daarvan?? Ik vind t vervelend!
Vette bullshit, alsof ik eens stiekem wat anders zou gaan kijken als ze het niet deden.

Ik krijg bijna posthuum nog een hekel aan hem.
me 2 .. ik kan me het voorstellen dat mensen daarin geintereseert zijn maar dan hoeven ze niet op alle 9 de zenders het zelfde uit te zenden die mensen vinden het zo ook wel.

ARG!

gister werdt ik helemaal gek :( ... geen videorecorder en alleen maar dat op tv :S
(uiteindelijk de tv maar uitgezet)
Ben ook maar uit verveling naar me bed gegaan :@

En vandaag precies hetzelfde :S
Ik vond het ook heeel irritant gisteravond!

Ik vind het logisch dat er veel aandacht aan besteed wordt en respect voor de prins en alle andere leden van het KH maar moet dat nou echt op ALLE zenders?
mmmmmm ben dus nie de enige!! Ik bedoel, je kan toch maar 1 zender tegelijk kijke, houd rekening met de mensen die genoegen nemen met alleen t bericht, ik kon m niet persoonlijk, dus zal ik er niet wakker van liggen, natuurlijk issut errug voor de nabestaanden enz. maar ik wil absoluut nie verplicht gesteld worden daar dan mee geconfronteerd te worden!
Ik ben op mijn werk dus kan het niet zien...

maar is het nog steeds op alle nederlandse zenders uitzendingen hierover?
ik heb dus hetzelfde, beetje leuke film verneukt. hij wordt er niet minder dood om hoor:S
kweenie offut nu nog is!! Net zoals de hele avond naar herhalingen van t journaal kijke als pim fortuyn is vermoord of als er twee vliegtuigen het world trade center in vliege!! Ik bedoel, ik hoef niet telkens het zelfde te zien, geef mij maar een goeie samenvatting, klaar!
waar zijn de moraalridders nu???

Toen ik gisteren vroeg of Jiskefet doorging sprak iedereen er schande van.:S
ik niet;) geef je groot gelijk:)
je postings werden zelfs weggehaald gister :S
gheghe, schande??? ik vind t gewoon ook KUT dak nie lekker tv kon kijke op mijn wel verdiende zondagavond!!
en waar die moraalridders blijve haakie?? Nou zoals altijd hier op PF, als er 1 schaap over de dam is.. durven er meer te komen!!! :s
ScuL
Artiest ScuL
het is nu al minder, alleen Nederland 1, 2, 3 en RTL5.
Maar ik vond het gisterenavond ook echt bizar. Heb de TV maar uitgezet.. internet is toch veel leuker :)
Ik was expeditie Robinson aan het kijken toen het werd onderbroken,ik vind het heel erg dat hij overleden is, maar op NET5 hebben ze een paar uur lang een foto van Claus laten zien,wat daar het nut van was begreep ik ook niet. Ik geloof dat ze daarna wel beelden zijn gaat uitzenden ( allemaal precies hetzelfde pfff)
ik heb seinfeld moeten missen :'(
jah idd, dat zat ik ook te kijke met me vriendin! whehhee en die foto, stond er geeneens een overlijdings datum bij ofzo, dus me vriendin zegt: kenne ze dr geeneens een datum bij zette ofzo? en BOEM daar stond ie!!!
moet nie al gekker worde hoor, seinfeld misse??? pfffffffffff daar moet wel een heeeeeeeele goeie reden voor zijn... ;)
hehehe

ach ik kan er mee leven...was een goeie reden
jah, en t zijn toch herhalingen he?? maarja, die samenvattingen over de prins zijn eigenlijk ook allemaal herhalingen. ;P
Gewoon nederland 1,2,3
das genoeg dacht ik dan?!?
Ik vind ook dat ze het overdrijven.Nu moet ik dus de hele dag naar claus zn kanus aankijken. ik heb het gisteren wel genoeg gezien hoor %-). Echt ALLE zenders besteden er aandacht aan.
ned1,ned2,ned3,rtl4,­rtl5,yorin,sbs6,net5­,fox8,at5 etc etc...is toch te belachelijk voor woorden :@.Als ze het op 2 of 3 zenders uitzenden is dat toch meer dan genoeg???!!! :bah:

En ook ik heb nu seinfeld moeten missen :cry:

GREETZ!!
GVD Expeditie Robinson afgebroken....
respect voor claus en familie enzo, maar om ons lastig te vallen met dit, op bijna alle ned. zenders... :s beetje vet irritant ja. Gewoon al die shit op 1 zender ofzo.