Partyflock

Evenementen aangepast

 
Forumonderwerp · 19851
zal nu TD aangepast worden of worden afgelast?? nu claus dood is??

hoorde dat officiele evenementen worden afgelast tot de dag van de begravenis en andere evenementen hebben een aangepast programma
ScuL
Artiest ScuL
denk het niet, en ik hoop ook van niet.

vind het NU al overdreven, die man is nog niet eens 6 uur geleden overleden .. :S
mijn TV heeft de hele avond uitgestaan!
Is thunderdome een officieel evenement? Ik denk dat ze evenementen bedoelen die in verband staan met Rijk en de regering enz.
Gaat "gewoon" door :D
En anders houden we toch ff netjes een minuut stilte voor de man.
het zou belachelijk zijn als het niet door zou gaan maar ken me wel voorstellen als het iets soberder word zaterdag
Nou ik maak m dood als t niet doorgaat zaterdag net ffies 60 eurotjesvoor neergeteld (grapjehoor)MAar ik hoop weldat het door gaat:(
Kissione,

Jij geeft in elk van je postings blijk niet echt overweldigend intelligent te zijn. Volgens mij speel je maar een spelletje. Gedraag je eens, stoer ben je er niet mee.
ik ben heel benieuwd wat ze gaan doen
R-man ... t'viel jou ook al op? 100% agree.
Dat het afgelast zou worden lijkt me sterk, het zou ID&T een hoop geld kosten denk ik.
iedereen wist gisteravond al dat'ie dood was en toch stond iedereen vrolijk te stampen hoor hahaha, de feestjes gaan echt wel door en de sfeer wordt er heus niet minder om

kom op zeg, tuurlijk is het zielig en is respect wel op z'n plek maar al dat overdreven zielige gedoe :S
die kerel heb het laatste 3 jaar alleen maar geld gekost, dit is weer een aardige last op de begroting minder zo is het nou eenmaal
Willumpie, stoer man ... vertel ons nog eens een paar van die scherpe opmerkingen, we liggen dubbel. Geld is het probleem bij jou toch niet? Je eet er nl goed van...
Willumpie,

Ben jij niet die snackbarhouder uit de strip popeye?

Sjeezus zeg, wat een respectloze, hersenloze figuurtjes lopen er toch rond.
PUKE
Willumpie:

Soww wat een super zielig figuur ben jij dat je dat er neer kan zetten!!!
stel nou dat het je eigen vader was ga je toch ook niet zeggen nouw jah koste alleen maar geld... was verder nergens goed voor!
feesten afschaffen omdat er iemand dood is?? schiet nix op denk, t leve gaat gewoon door hoor, hij is ook niet door tragische redenen om het leven gekomen, het zat er al dik in, het klinkt lullig, maar denk ook dat t voor claus beter is zo, wil niet weten hoeveel die man heb moeten doorstaan qua pijn enz.
Ach Willumpie, laat R-man en Mar maar... sinds gister is hun gehele seizoen verneukt.. tsja, dan ben je wel een beetje pisig ja..:D
En hoe kan het ook anders...... een halve zool met een voetbal opmerking. Ik zat er al op te wachten.
Blah blah, ga je vader halve zool noemen mafkees!
Ik vind dat Willempie wel een beetje gelijk heeft. Als het je vader was dan was die al veel eerder gestorven dan Claus heeft gedaan hoor. Zo een man word naar mijn idee gewoon langer in leven gehouden.
sjongejonge zo bedoelde ik die opmerking helemaal niet, tuurlijk heb ik wel respect en tuurlijk vind ik het lullig dat het is gebeurd maar je doet er niks meer aan... een minuut stilte of zelfs een dag van nationale rouw kan ik begrijpen, maar ik kan er gewoon niet met me hoofd bij dat mensen heel zielig gaan lopen doen en doen alsof ze hem al heel lang kende ofzo alsof ze nu iets missen in hun dagelijkse leven...

enneh, dat over die begroting, sja, euhm, kweenie eigenlijk waarom ik dat zei maar opzich heb ik wel gelijk ;P

R-MAN: nee, ik heb geen snackbar, het spijt me... (ik voel me erg beledigd ook, poe, je raakte me diep in m'n hart)
jah vind ik opzich ook wel, ineens medeleven tonen alsof je er echt heel erg mee bezig was! Ik ken dat!! Net als bv met Carlo Picornie, dat ineens iedereen doet alsof hij of zij hem al jaren kon (zullen er ook heus wel tussen zitten, maar geld nie voor iedereen) en dan nu ineens lope roepen, we zullen je nooit vergeten, je blijft altijd in ons hart!! Snap dat ook nie zo!
het zal de overheid nog veel meer geld kosten als ze ALLE evenementen niet door laten gaan. Het lijkt em erg sterk. Dat ze idd overheidsevenementen en dergelijke niet door laten gaan zal wel, maar er is ook nog een begroting gemaakt die wel gehaald moet worden en daar vallen de " gewone" evenementen dus onder.

Respect voor het koningshuis!!!!!!!!!
TerrorDieHard, daarbij ligt het toch net even anders. De mensen die dat zeggen, die hebben op de een of andere manier over het algemeen toch iets met hem gehad.
Of ze waren vrienden, bekenden, vage kennissen... mede-Ajacieden, oude-nieuwe generatie harde/fanatieke kern, enz....

Kan me heel goed voorstellen dat, ook de mensen die gewoon Ajacied zijn maar verder hem niet konden, dat ze veel respect hebben voor Carlo... het is echt een gevoel, een uit de hand gelopen 'hobby', een band die onbewust zelfs al wordt geschapen, een gedachtengang... enz... iedereen staat voor hetzelfde.... is allemaal toch net even anders..;)
Vind het wel erg voor de familie enz. Maar goed, van de ene kant is die man wel uit z'n lijden verlost. Hoe vaak lag ie wel niet in een ziekenhuis enz. Lijkt me ook geen pretje...
Dat ze alles aflassen vind ik ook wel een beetje vaag.
Maar waarom word die man pas waarschijnlijk volgende week donderdag begraven.....beetje ver weg toch? :vaag:

verder ga ik hier geen voetbaluitspraken doen. beetje niet op ze plaats mensen!!
laatste aanpassing
Oh oh oh Kissione, uit welke streek komt jouw humor? Of is het een familietrekje?

En een Willumpie, da's bij de snackbar hier op de hoek een snack zoals een frikadel en een kroket. Jouw iq ligt niet veel hoger, als het al niet daaronder ligt.
Waarom vallen mensen sommige mensen nou weer aan op hun mening :S
Omdat je mening net zo goed onderbouwd is als dat je lelijk bent op je profiel pik.
Ergens heeft Willempi wel gelijk.
Niet om geld ofzo , maar er sterven in Nederland nog steeds mensen omdat ze te lang op een wachtlijst staan of niet de juiste hulp krijgen.
En een Prins Claus hoeft maar met z'n vingers te knippen en er staan 20 doktoren om em heen.
met zijn vinger knippen?? daar kennie ook nix aan doen hoor, dat heb je he, als je parkinson hebt! ;)
volgens mij was dit niet de kraak kissione topic............ze zet er toch grapje achter, enne kijk eerst even bij jezelf voordat je anderen gaat afkraken..
respect voor je eigen mening....