Partyflock

Club Friends

 
Forumonderwerp · 19793
zo ben ik gister ff in de friends in woerden geweest er was daar een techno avond Jerome en bart skills draaide daar :bounce: de muziek was heel lekker, maar er liepen misschien 50 mensen :( Is dat daar altijd zo want dan kunnen ze volgens mij beter sluiten
Had je naar Underground beats moeten komen in het kasteel vrijdag:-P
Ik ben er ook geweest. Werd goed gedraaid, maar daar is alles mee gezegd.
Weinig publiek en echt een poeplocatie.

Maar evengoed wel leuke avond gehad!!
ja iedereen zat in nieuwegein, had je veel beter kunnen doen:)
Hmzz..ja ik woon zelf in Woerden en friends is een beetje een loos geval. Het kan er af en toe best leuk zijn, maar dan is het vooral omdat er veel bekende zijn. Ik was er ook ff afgelopen zaterdag, en volgens mij draaide jerome, maar het kon mij echt niet boeien, dus al mijn muntjes opgemaakt en weggegaan. Jerome draaide opzich wel lekkere nummers, maar er zat niks in zijn set, steeds de zelfde stijl, standaard door gemixt...deed me niets, kon er niet op loskomen. Floornois gemist, Barst Skills moest nog komen geloof ik, was ik wel benieuwd naar...naja...pech. Er zijn (van ik geloof dezelfde organisator) ook hardstyle feestjes daar en dan is het vaak wel erg vol (tenminste de eerste keren), maarja, hardstyle is nou niet bepaald mijn muziek.

Heb zaterdag de hele avond zitten denken: als ik met deze lokatie mocht doen wat ik wou had ik het toch echt anders aangepakt...al die verhogingen enzo gaan ook nergens over, podium staat op een lompe plek, en de barren zijn ook useless.
Het ergste vind ik nog wel, die Slagers die ze in dat cafe draaiden.
Beetje respectloos tegenover de DJ's.
ja en het gekke is in het cafe is het bijna nog drukker dan in de zaal

De eerste bass alert was wel redelijk druk maar daarna ben ik er nooit meer geweest tot afgelopen zaterdag dan :(
Ja dat kleine hoekie is altijd drukker...moeten ze ook wegdoen...staat gewoon een winamp te spelen, en klaar...:/
laatste aanpassing
Ik was er vorige week zaterdag toen paul er draaide en hetwas echt LOS! Er werd supergoed gedraaid je hebt tenminste genoeg zitplaats (in tegenstelling tot Tropicana) het is er aleen niet zo heel erg druk nee, maar moet het dan altijd zo druk zijn dat je niet meer normaal kunt dansen? Ik heb liever een beetje ruimte hoor!
laatste aanpassing
Een beetje ruimte op de dansvloer is wel lekker ja maar als 15 mensen op lopen vindt ik dat toch wel een beetje weinig
Ja maar 15 daar of 15 ergens anders is wel een verschil. Het is daar zo klein , dus als er dan meer mensen op de dansvloer zouden lopen zou je op elkaars lip staan,en het zijn er vast wel wat meer dan 15...
laatste aanpassing