Partyflock

Vraagjuh aan t0mm1e

 
ff een vraagje. Op welke resolutie schiet je die foto's met je Ixus?? En hoeveel MB hebbie erin hangen... Kan er 1 kopen en moet ff weten hoe of wat. De kwaliteit van de foto's is op deze site natuurlijk al lang bewezen! Ga zo door!!
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
1600x1200 max, heb er 256 MB inzitten en dan passen er 300+ foto's op die resolutie op ..
hoi tom,
ik ben nieuw hier sinds net en ik wilde vragen hoe ik feesten kan toevoegen waar ik ben geweest en hoe ik mijn dj lijst kan maken??
mylene
Feesten toevoegen: Ga naar 'Agenda' -> Toevoegen. Vul zo veel mogelijk informatie in en dan wordt hij, als het goed is, toegevoegd aan de Feesten-database

DJ lijst maken: Ga naar DJ's -> Klik op je favoriete DJ en klik daarna op Markeer als 1 van mijn favorieten. Nu staat hij in je profiel bij Favoriete DJ's.
thankz
ja ben net nieuw dus...
ff kloten dan komt het wel goed
greetz
Een feest toevoegen waar je geweest bent, dan moet je natuurlijk niet op toevoegen klikken maar gewoon naar het feest toegaan in de agenda en dan op 'Ik ging/ga ook naar dit feest' klikken ...
ennuh kun je zelf ook foto opsturen ofzo??
ik sta volgens mij nerges op een foto?
keb ff gekeken maar....(het zijn er zoveel!)
das ook wel leuk als mensen je gezicht kunnen zien!!!
kus
Whoooo 256MB pff dat kost een vermogen.

Ik ben jaloers :-)
Mylene je kan een foto van je zelf toevoegen als je in de linker menu-balk op 'Aanpassen' klikt en dan bij "Profiel plaatje (URL)" een linkje toevoegen naar een pagina waar je een foto hebt staan.

Succes!!