Partyflock

Vrouwen in de F1?!

 
Ik weet dat veel mensen denken dat vrouwen niet kunnen auto rijden, of dat waar is laat ik nu ff achterwegen.­
Het gaat mij om F1, het lijkt mij wel wat als er een paar vrouwen in de F1 zouden gaan rijden.­ Zouden de coureurs hier van opkijken?
Ik ben benieuwt of er vrouwen zijn die het zouden kunnen.­ Hoe denken jullie er over en wie zouden jullie het meest geschikt vinden?
ik vind mezelf geschikt! ik meen het! nou jah niet dat ik geweldig kan rijden (nooit gedaan in zo'n wagen) maar ik heb er ALLES voor over!
ik hou van die sport en baal er gewoon heel erg van dat je er niet 'bij kan gaan'.­
ik bedoel: prachtig toch!
maar goed mannenwerk zeggen ze dan...­ in feite zijn ze gewoon bang dat we winnen net als bij voetbal...­ ze willen hun ballen houden want stel je voor dat een meisje beter zal zijn!
De laatste 10 jaar zijn er WEL(op 2 vingers te tellen) 2 vrouwen in de F1 geweest. Dus donīt give me that wise crap dat de mannen bang zijn hun ballen te verliezen.
Die vrouwen konden echt wel een goed portie autorijden, maar toch niet snel genoeg en werden halverwege het seizoen vervangen door............................een MAN!!! ;)
Dat klopt helemaal...­ ik kan me herinneren dat eentje een Italiaanse was, maar hoe ze heete dat ben ik vergeten?!?!?!
Ik biedt me aan voor de F1, ik kijk het immers ook altijd!!

(k)
Schumacher zegt dat het binnenkort kan
Jardena en Dancegirl2001 zijn alvast geselecteerd voor het P.­F.­F1 Team! Nooit geweten dat er al vrouwen hadden gereden in de F1.­ Ik weet wel dat er heel wat talentvolle vrouwen in de wat lagere klassen zitten, en ook in de karting...­
JOEPIE DE POEPIE!!!
geen problemen mee.­

maar dan moeten er wel geen pit-boys gaan komen in plaats van pit-babes.­

die vrouwen van Jordan.­

zucht*­

--=­5=­--
To --=­5=­-- Hellemaal gelijk!!!
Ik moet zeggen dat ik het erg grappig vind om deze topic te lezen.. Ik ben zon living on the edge persoon en ik doe aan een verschrikkelijke meisjes sport.. Paardrijden.. Al mijn hele leven.. En het is maar goed dat een paard nog verstand heeft want anders was ik allang dood geweest.. Ik ga altijd op de meest gekke paarden zitten.. Hoe meer mensen me waarschuwen dat hij gevaarlijk is hoe sneller ik erop zit om het zelf te ondervinden..
Een van de sporten waar ik heel graag aan mee zou willen doen is rally racen.. Met de auto.. Maar ten eerste is dat hardstikke duur en ten tweede een auto heeft geen verstand zoals een paard en stopt niet wanneer het echt te gevaarlijk word..
Mijn vriend doet aan motorcross.. Ook zoiets.. Ik vind het super gaaf en ik zou als het me aangeboden word het zo proberen.. Maar het is net als een auto.. De motor stopt niet als het te gevaarlijk word en ik plank wel door.. Als het maar een kick geeft.. :)
Zo heb ik dus best vaak geroepen dat ik een F1 coureur wil worden.. Echt als beroep.. Maar dat is volgens mij onmogelijk zonder een dikke smak geld en een ding tussen je benen.. Vrouwen horen denk ik in de pits daarzo.. Mannen in de autos..
Ach ik hou het wel bij mn paard.. Dat is denk ik voor mij een stuk verantwoorder dan een motor of een auto.. Ik denk dat ik iets te veel Thrillseeker ben om zulke sporten te beoefenen..
het is logisch dat iedereen zijn dromen wil waarmaken, maar dat probleem is er niet alleen bij vrouwen hoor, iedereen moet geld hebben om die race wereld in te komen.­ Maar zo is het altijd geweest en dat zal niet veranderen.­

kwam Ralf Scumacher in de formule 1 omdat hij zo goed was?

-nee, hij heeft niet eens de formule nippon gewonnen, en onze tom coronel wel, maar die heeft geen geld.­

Ik denk dat het in de racerij niet uitmaakt of je man of vrouw bent, je moet gewoon lid zijn van de juiste familie en doekoes hebben.­

--=­5=­--
En alweer mooie worden over de F1.­
Er moet dan wel ff een pf team komen, he.
Want anders ga ik ff soliciteren bij McLaren natuurlijk, he. dat begrijp je wel denk ik.
En DC is nog vrijgezel dus dan kan ik ff lekker met hem aan pappen. Raikonen aan de kant en Jardena erbij. Wat willen ze nou nog meer!!! En dan komt Schummi NOOIT meer op het podium, lekker puh.

Ik moet zeggen dat ik wel kan racen, want ik zat net met mijn pa in de auto en die had het niet meer naast me, hahaha. Ik moest wat rustiger aan doen. Ik vond het wel grappig.


(k)
In de Amerikaanse CART series (indycar) rijd er wel een vrouw (of meerdere) mee.­
een paar maanden terug las ik dat bernie ecclestone iets dergelijks zei als: vrouwen in de f1? dat zie ik voorlopig niet gebeuren

op zich zou ik er geen probs mee hebben, en ik snap niet dat een team als minardi of arrows daar niet eerder aan heeft gedacht, krijg je een BAK met mediaaandacht van.­ zeker als ze dan een beetje mooi is (still a mens world) en natuurlijk kan rijden, anders kaatst het hele effect terug
Ik wil wel een pit-crew met alleen maar PF-vrouwen. :k
geen slecht idee, zullen we even gaan vragen bij dhr schumacher of er bij ferrari daar plaats voor is/

ik stel voor impulzzie als nr1 ferrari fan daar als 1e te installeren:K
Zoals ik al eens in een ander topic hier op PF schreef wil ik de klojo zijn die dan met de tank-installatie mag prutsen.Daar gaat altijd wel wat mis en i like to break stuff...hehehehe. ;D
Heatwave, Gefeliciteerd! Je hebt je plaats verdient als opperhoofd van de tankinstalatie.­
Ik moet alleen ff kijken wat ik ga doen...­ hmmm...­
ik weet het eigenlijk niet.­ ik denk dat ik maar team baas word ofzo, een beetje langs de kant staan en kijken hoe me meisjes het doen.­ SUPER!
yeah..ikke is tankinstallatie-verprutser.
[springt gat in de lucht mode ON]

:bounce:

[springt gat in de lucht mode OFF]

Ik ben helemaal excited om mijn eerste refueling
van 1 van de F1 PF-wagens te mogen doen..JIPPIE!!
I bet i fuck up BIG TIME!!!.YEAH!!!

Is er al iemand die gaat blussen als de tank-installatie-fuck-up-man in de brand staat???
Dan weet ik alvast welke verzekeringspolis ik moet gaan afsluiten namelijk.
HeatWave likes it hot, maar zo heet ook weer niet.;)
Super! van HouseQlasics!!!