Partyflock

De puinhopen van 8 jaar paars...

 
Ik ga hem zo halen op het station...
Wie heeft het boek al gelezen en wat vond je er van?
of ga je het NIET lezen en waarom niet??
ben benieuwd....
ik laat t morgen sowieso wete...
(K)
Uitverkocht schat...

En Pim heeft leuke ideeen maar is een gevaar voor de Nederlandse bevolking :@
gevaar, ...? this maar wat je een gevaar vind !
Dat is maar vanuit welke hoek je het bekijkt, het is een man met idealen die op sommige punten niet zijn te bewerkstelligen...

Ok er MOET wat veranderen, maar de manier waarop meneer Fortuyn dit wil realiseren is gewoon onmogelijk...

­[img]http://www.pim-hates-you.nl/pimpict/phycard.gif[/img]

Hij zal vast goede dingen hebben, maar vergeet niet dat er iemand 60 jaar geleden precies op dezelfde manier aan de macht is gekomen. Ook door onvrede in een land door de puinhopen die de regering had gemaakt.... hoe dat is afgelopen weten we hopelijk allemaal... en krab nog maar eens goed achter de oren voordat je dat knopje met de naam "fortuyn" indrukt in mei!
Ja Fairytale!
als pimmetje lastig word stuur ik gewoon ­[img]http://www.smilies.nl/pokemon/025.gif[/img] en ze broertje ­[img]http://www.smilies.nl/pokemon/025.gif[/img] op hem af en dan pikachu-en ze hem wel ff

;D;D;D;D
neej schat, ik had hem besteld.... ben al op de helft... vreemde dingen staan erin... ik citeer:gaat over aantallen gedetineerden en hun afkomst en wat dat doet met de cellen:
hadden we die lieverds niet binnen onze grenzen gehad, dan hadden we in de periode van 1994 tot 2001 geen cel hoeven bij te bouwen, zoals we er sedert de jaren tachtig geen cel bij hadden hoeven bouwen als wij niet zo ruimhartig de buitenlandse medemens uit bijvoorbeeld turkije en marokko haddden toegelaten. maar ja, gedane zaken nemen geen keer.

dit was dus een stukje... maar heb mijn filosofie bedaxcht..... Als iedereen, of bijna iedereen nou op Pim stemt, komt hij waarschijnlijk met CDA en VVD in de regering... Die twee en de oppositie zwakken dan zijn ideeen af, en hoe ze dan uitgevoerd gaan worden zijn ze precies zoals ik ze wil..... ik ga even verder lezen, hou jullie op de hoogte....
kussie
ik ben helemaal voor PIM maare hij ging vandaag wel af als een gieter..... hebbu jullie de beelden gezien ??

echt lachu,....maare pimmetje kon er helaas niet om lache !! had hem toch wel iets anders ingeschat !!

ach , iedereen heeft wel eens een bad-hair day !!
Pim is duidelijk niet favoriet, hij is wel de reden waarom ik ga stemmen
Oh ja Just... Pim neemt je strax ook je baan af... :Z
Ach Pas, hij doet tog al hele dagen niks... ;-) grapje.... Heb het boek bijna uit... staan hele bizarre dingen in maar ook hele goeie..... vrij apart...!
wie moeten dan die buitenlanders het land uit gooien ???
Lekker kortzichtig allemaal... zijn uitspraken schudt nederland wakker, nix mis mee, maar met dit soort dingen moet je gewoon voorzichtig zijn.

Ik citeer Paul Rosemuller gister in het debat:

"Mensen in de WAO verliezen hun gezondheid, hun baan, hun sociale contacten. En dan komt Fortuyn, en dan verliezen ze ook nog hun uitkering en hun huis."

Heeft ie gelijk of niet?
Pim fortuyn is serieus gevaarlijk

Maar ik hoop dat heel NL alleen wakker word geschud en niet als een kip zonder kop op Pim gaat stemmen

Iedereen die ff 10 min nadenkt over politiek weet dat pim niet kan regeren

Als pim aan de macht komt, dan zitten we hetzelfde als oostenrijk (hayder)
jongens, pas en damien... beetje genuanceerder!!! de vergelijking is totaal onterecht!! wil pim een volk(mijn volk!) uitroeien?? nee tog?? ennuh... heb je mijn filosofie niet gelezen een stukkie hierboven???? Pim/CDA/VVD in de regering is goed! dan worden pims ideeen afgezwakt en komt t precies goed eruit....
ik ben van mening dat hij eerst 4 jaar in de oppositie mag zitten, wat bestuurlijke ervaring opdoen (qua politiek).

hopen dat cda en vvd groot worden, kunnen ze met LN in de regering

krijg je een soort spiegelbeeld van paars, maar nu aan de rechterkant:)
Ik moet die Pim niet zo, nee...ik sluit met toch degelijk bij QuiNell aan...
Ga dus dan ook duidelijk niet op um stemmen, en ik hoop meerdere met mij!
Een volk uitroeien is wel heel ernstig gezegd... (over genuanceerd gesproken ;))Maar zijn ideeen kloppen niet. Je ziet het in Rotterdam al in de gemeenteraad, hij krijgt zijn zin niet, dan breken we de onderhandelingen toch lekker af! Sukkeltje... Net een klein kind dat net zo lang zeurt totdat ie zijn zin heeft... Nou ik zal NIET op PIM stemmen, maar ik ga wel stemmen!
mij hoor je nu niet klagen hoor, ik vind het prima, waar ik gun pim zeker de kans om te laten zien wat hij waard is.....is het niks dan is er over 4 jaar weer een verkiezing hoor !!

Pim heeft tenminste lef , hij's niet bang om iets uit teproberen ipv die andere die stil op hun luie reet blijven zitten!
dat is wel wat Hitler heeft gedaan en waar het hem allemaal om begonnen is, het uitroeien van alle untermenschen en het laten heersen van de ubermensch.... dus.....
En just, jij snapt t lieffie!!!

ennuh... vond politiek nooit leuk, maar sinds hij er is wel!!
ennuh.... mensen kijken wel raar naar me, met zijn boek in mijn handen, lonsdalejasje aan en NLsound tas in me handen..... hihihi... maarja....
het bevestigt vooroordelen over pim, kun jij nets aan doen, maar mensen zijn kuddedieren, zien je met zn boek en lonsdale, trekken conclusies:frusty:
ja idd ja, voordeel is dat al die K*T turken in de bus nie meer naast me woue zitten, en ze zijn niet allemaal zo, die in mijn bus wel!!! egt waar!!!
kuszie
beter toch,...kome die stinkende gasten tenminste niet naast jou zitte !!
Jakuza
Artiest Jakuza
Irritant volk. Zusje ik snap psies wat je bdoelt. Er zitten vet relexte lui tussen, maar er zit ook een vet groot aso deel tussen. :bah:

Enne, laat mensjes hun conclusies maar trekken. Kon ze gister bij mij ook wel weer horen denken. Stomme mensjes.

:bloem: > Zus :D