Partyflock

WAARgebeurd VERHAAL!!!!

 
Forumonderwerp · 19588
>Er was eens een turks jongetje genaamd Ali.Ali had maar een grote droom en dat was Nederlander worden.Op een dag besloot Ali om naar zijn leraar te gaan en die te vragen hoe hij Nederlander kon worden.Helaas,sprak de leraar,je bent en blijft een Turk maar ik weet het goed met je gemaakt;als jij voor Nederlands en rekenen een negen haalt,ben jij voor mij een Nederlander.En zo geschiedde het.Ali studeerde hard en haalde twee negens,zowel voor Nederlands als voor rekenen.
>
>Dolenthousiast vertelde Ali zijn vader dat hij twee negens had gehaald.Uiteraard was vader apetrots,maar toen Ali hem ook vertelde dat hij nu een Nederlander was ontstak zijn vader in razernij en brulde:je bent en je blijft een Turk je hele leven lang.! En liet dit gepaard gaan met een paar rake klappen.Hevig ontdaan ging Ali op zoek naar wat troost bij zijn moeder.Zijn moeder echter kon het ook niet waarderen en bediende Ali van eenzelfde repliek.
>
>Door dit alles hevig teleurgesteld zocht Ali huilend zijn kamer op en dacht bij zich zelf:ik ben nu 10 minuten Nederlander en ik heb nu al een hekel aan Turken..
haha , zo ken ik nog een mop maar ik weet niet meer psies hoe ging maar ongeveer met het zelfde idee als achter deze mop :)