Partyflock

Graancirkels geen mensenwerk??

 
Forumonderwerp · 19480
Gepost door Gerson (M4stermind) - donderdag 3 oktober 2002 @ 01:26 - Bron: the Australian
Onderzoekers van BLT Research Team zeggen een aanwijzing te hebben dat sommige graancirkels niet door mensen gemaakt zijn.

Studie van de grond in en rondom de graancirkels heeft aangetoond dat het graan platgedrukt kan zijn door een vorm van extreme energie.

Medewerker Bioloog Levengood heeft kleine gaatjes ondekt in de steel van het graan, welke volgens hem veroorzaakt zijn door microgolf energie die de plant van binnenuit heeft verhit, waarbij het water in stoom veranderd is.

Filantroop Laurance S. Rockefeller heeft het team gesponsord, voor een van haar grootste onderzoeken. Er zijn grondmonsters genomen van graancirkels in Nederland en de VS, samen met honderden graanstengels en grondmonsters van een zeven-cirkelige barley formatie in Canada.

Voorlopige resultaten tonen aan dat de kristallen van de grond in de cirkels een significante groei in kristallijniteit hebben, equivalent aan degene in een laboratorium waar temperaturen van meer dan 600C zijn gebruikt. Deze geordendheid wordt normaal alleen gevonden in sedimentgesteenten die honderdduizenden jaren blootgesteld zijn aan hitte van de aardkern en de druk van bovenliggend gesteente.

Om bevestiging van de onderzoeksresultaten in wetenschappelijke kringen te krijgen, heeft medewerker Nancy Talbott de resultaten naar professor in geologie en mineralogie R.Reynolds gestuurd, die gezien wordt als een expert in rontgendiffractie analyse van klei mineralen.

Reynolds antwoord is dat de hitte die kristallijne veranderingen teweeg heeft gebracht de planten zou moeten hebben laten verbranden. "In het kort: met onze huidige wetenschap kunnen we geen verklaring voor dit fenomeen vinden", zegt Reynolds.
(y) ik heb die dingen ook altijd maar 'mysterieus' gevonden :S

Maar uit dit verhaaltje blijkt dat er een soort vulkaan-uitbarsting is geweest, maar dan met energie ipv lava ... zoiets? En dan ook nog in van die mooie vormen?
2> agrix

mensen die hun stellingen niet onder bouwen daar:
­[IMG]http://smilies.uniquehardware.co.uk/cwm/3dlil/puke.gif[/IMG]
ik op
laatste aanpassing
uk phone home :)
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
nou in mijn ogen zijn het nogsteeds studenten die niets nuttigers tedoen hadden :p
te vaak naar Signs gekeken haha :P
k heb ze zelf ook weleens gemaakt... tis echt simpel en volop lachkick :P
mja, kweet het niet echt
Sommige van die cirkels zijn duidelijk door mensen gemaakt.
Maar andere zijn dan weer zo symmetrisch of metrisch zo'n kunstwerkjes en ongelooflijk proper afgewerkt (alle strohalmen in dezelfde richting platgedrukt enzo) dat ik me haast niet kan voorstellen dat een groep mensen zoiets op enkele uren kan verwezenlijken. En dan ook nog de omvang van sommige van die cirkels.
Ik weet het eerlijk gezegd ook niet. Tis vaak wel erg mooi om te zien.

Maar wat me wel opvalt is dat veel mensen schijnbaar moeite hebben met het verlies van controle over de voor hun reele werkelijkheid.

Te vaak worden er (in mijn opinie) onverklaarbare dingen afgedaan als hoaxes, terwijl er door de gangbare wetenschap is aangetoont dat er zaken zijn die de natuurwetten zoals wij die (er)kennen niet kunnen verklaren.

Nu ben ik zelf ook niet helemaal overtuigt dat 'alle' graancirkels (on)verklaarbaar zijn.
Maar dat er meer is dan wij nu weten is iets wat ik zelf zeker niet zal uitsluiten.
laatste aanpassing
Hmz vreemd zeg, had veel info van Discovery en kwam toch op neer dat het mensenwerk was...

Maar als ik dit weer hoor... Ze moeten in ieder geval meerdere plaatsen onderzoeken en door ook nog een ander onderzoeksinstituut de zaak laten veriferen.
en als het aankomt op een alien-invasie, dan hebben we alleen maar wat water nodig.
op me stage hebbe we een boek hierover (volgende week een review/artikel op de page www.cultonline.nl) en das zwaar interessant joh, ook vet om te zien jah!
­[img]http://www.corriere.fantascienza.com/imgbank/CINEMA/et.jpg[/img]:)

deze is ook cewl ­[img]http://www.ciudadfutura.com/elcriticon/signscartel.jpg[/img]
Ik heb er redelijk veel over gelezen en zover ik weet is het geeeeeeen mensen werk.

We hebben geen goede verklaring, maar energie lijkt een oplossing. Er zijn ook lichtanomalie foto's genomen. Soort bolletjes in de vorm van licht (stralingsenergie dus). Bij een aantal foto's had ik ook zoiets van jaaaaah right. Maar dat toont wel aan dat er energie aanwezig is en ontsnapt op bepaalde manieren: licht of het afbuigen van stengels misschien??

Waarom zijn het zulke leuke vormpjes? Dat kan de natuur toch nooooooit maken? Wist je dat bij een ananas wiskundige formules in de schil te vinden zijn (in de regelmaat). Ooit opgevallen hoe mooi de bloemblaadjes gerangschikt zijn? De geometrische figuren worden vaak ook terug gevonden in de natuur.

Zijn het hoaxers? Er is een groep geweest die claimt dat ze verschillende van die dingen hebben gemaakt. Toen ze het voorgingen doen lukte menig verschijnsel niet, zoals:

* De stengels zagen er platgedrukt uit, in plaats van netjes omgebogen in de 'groeipunten' an de stengel.
* Normaal zijn er verschillende chemische stoffen gevonden. Ik ben de naam kwijt. Die werden hier niet aangetroffen
* Regelmatig worden vliegen gevonden die met hun 'mond' vastgekleefd zitten aan de stengels.

Tot slot. De juliaset bij stonehenge is voor 100% zeker binnen een paar uur ontstaan op klaarlichte dag. Er zijn namelijk vliegtuigjes overheen gevlogen op bepaalde tijden. (boerenspray vliegtuigjes)

Verder zijn er natuurlijk nog 1000 vragen waar ik geen antwoord op kan geven. Maar ja ik ben wel overtuigd dat het een natuurverschijnsel is.
2 Rhythm: het zijn zeker geen mooie graancirkels geweest.

2 mizz Mako: Ik denk inderdaad dat het een vulkaanuitbarsting van energie is. Dat is wel een goede omschrijving.
Hey klaas, dat was ik :bloos:

Aan die "mooie natuur-vormpjes" wil ik graag dat gekristaliseerde ijs op een ruit toevoegen :)
En wat dacht je van mensen die net een bliksem inslag hebben gehad in hun lichaam... komt ook zwaar bizar patroon om het lichaam wat verdwijnt na een tijdje... de wetenschap kan het NOG niet verklaren...
Ik vind het allemaal vage dingen waar je nie eens over na moet gaan denken!!!!!!!! >:/
laatste aanpassing
Weet je dat heel veel boeren een magnetron aan boord van hun Combine hebben. :)
Dat verklaart al een hele hoop.


Ook daar zijn de wetenschappers nog niet geheel achter.
laatste aanpassing
GELUL!!!! de eerste graancircels zijn bij mij in de buurt(bij zierikzee,zeeland) gevonden aantal jaren terug, en echt wel dat ut mensenwerk is!!! is bewezen enniet ouwehoeren dat ut iets anders is
Tjeee e-waxx relex, beetje je controle over je werkelijkheid kwijt? :P


Er zullen vast hoaxes zijn, twijfel ik ook niet aan, maar om nou te zeggen "alles is een hoax of alles is buitenaards". Daar ben ik het "absoluut" niet mee eens.

Beetje dom van je om te zeggen dat je hier niet over mag ouwehoeren dat het iets anders zou kunnen zijn...??? Bepaal jij wat een ander wel of niet mag denken :S
HeatWave: Magnetron aan boord? Je bedoelt dat ding waarmee ze gelijk dat graan willen opwarmen en er brood van bakken? Nieuw experimentje waarbij ze dus the middleman uit de keten halen door de toepassing van deze HeatWave Generator.... .... ... Zit jij hier toevallig achter ofzo HeatWave? :p
Ja hoor de aliens komen :-)
­[IMG]http://www.gamers-forums.com/smilies/contrib/monsieurboo/ptitmartien.gif[/IMG]

­[IMG]http://216.40.249.192/mysmilies/contrib/monsieurboo/grdmartien.gif[/IMG]

­[IMG]http://216.40.241.68/ups/aganar/cyclops.gif[/IMG]
laatste aanpassing
Ik geloof er heilig in,

Het zijn inderdaad "Signs" om ons als mensheid voor te bereiden wat komen gaat.... Alleen zijn wij te dom en naief om het te accepteren dat het "signs" zijn....

Ooit heeft een buitenaardse beschaving het menslijk ras genetisch aangepast en gemixt of what ever, en die "signs" is een test voor "hun" Pas als we de "signs" begrijpen komen ze terug...

"HET BEWIJS DAT BUITENAARDS INTILLIGENT LEVEN BESTAAT WORDT ONOMSTOTELIJK BEWEZEN DOOR HET FEIT DAT WIJ ZE NOG NIET ONTDEKT HEBBEN"

"Let's Sniff Some Vinyl ****
Deze blijft lekker :D

­[img]http://www.xs4all.nl/~alexmars/Bullshit/ALIEN.JPG[/img]
Gelukkig is ie dood.....
laatste aanpassing
Zonde man... VETT neem er 1tje mee naar een PARTY... geef hem wat illies ;) en laat hem lekker "SpaceN" :)
neej man, krijgtie nog grotere ogen van whehe!
:vaag:
het zouecht wel kunnen dat er buitenaardse wezens zijn geloof echt niet dat wij de enige wezens zijn in het heelal. dat zou wel raar zijn :S 12 planeten en 1 is er bewoont :S lijkt me een beetje stug :S
12 planeten :s
In het hele heelal ????

In ons eigen zonnestelsel hebben we er: 9 waarvan er 1 met zekerheid te zeggen dat die bewoond is... namelijk de Aarde.

In het hele heelal zijn waarschijnlijk MILJOENEN planeten... En wie zegt dat je een planeet nodig hebt om te kunnen leven :s

Iedereen denkt altijd aan Carbon Life...
laatste aanpassing
ik geloof inderdaad niet dat wij de enige zijn in het hele heelal of verder dan heelal volgends mij komt er geen eind aaan het heelal ...ben een beetje vaag aant lullen geloof ik.. maar toch denk ik dat we niet de enige zijn.. ghehe :P