Partyflock

Terug van Dana,Darkraver en LUNA @ Leiden

 
Forumonderwerp · 19474
Ik vond het vandaag echt geweldig, vooral heel kick dat luna ook ff draaide terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling was,

Steeds Dj afwisseling met Dana dan weer Luna , Darkraver als Mc ;)

Ben ook nog naar Tom harding Geweest maar die vond ik iets minder.

Jullie nog iets leuks meegemaakt?
nee niet echt behalve werken :@:@:@ kheb nachtdienst nu

kut man wat had ik graag in leiden willen wezen vanacht
Whehehe. Steve Rachmad draaide lekker in LVC( ofzoiets).

Vond dat Dance Alley met DAna Darkraver beetje magertjes. Je kon gewoon voelen welke platen gedraaid zouden worden. :KOTS:

Maar gelukkig wel een vette avond gehad.
kanker.......wat was het druk daaro......
Geweldig genoten!!

Valt wel op kapi dat mensen die dat zeggen (wat je zei over de dj's) niet in je profiel staan als fav dj!!

Maar dat is bij iedereen zo........
Alsof die mensen in leiden niet LOS gingen ofzo......

Nee.......jouw favorieten die draaien nooit hetzelfde.........
want die hoor je elke week .......maar niet heus!!

ofniet?????????
laatste aanpassing
iets TE druk!
Doordat het een steegje was was iedereen continu aan het lopen, beetje irritant. Vond de sfeer niet echt onwijs toen ik er was (9 tot 12). Heb in die korte tijd 3 vechtpartijen gezien ook niet gezellig.
Ik weet niet of het kwam omdat het zo druk was, maar echt veel mensen stonden maar gewoon een beetje te staan, niet echt helemaal los, maar misschien kwam dat later? Ach, ik heb me wel vermaakt :)
Ik vond het eigenlijk wel genieten. Stond een btje aan de zijkant. Had echt niet zoveel last van de drukte. Het is gratis dus je mag er best wat voor overhebben...

Zekerz wel genieten dat Luna ook nog fff langskwam, jammer dat Darkraver niet zoveel hardcore draaide.
Het was egt supervet, eerst oldschool toen kwam hardstyle en aan het einde werd er nog gewoon hardcore gedraait, ik heb wat partyflockers ontmoet. En daarna ben ik nog naar Tom Harding geweest maar die draaide mij wat te soft
ik heb me er ook wel vermaakt hoor :d
oooooow het was me het nachtje wel weer... lekker wezen :bounce: :bounce: bij darkraver en dana en toen opeens luna ook nog echt super:D:D werd lekker gedraaid daaro... top sfeertje wat ik niet had verwacht iedereen super gezellie... ik heb wel weer veel leipe mensen gezien die er bij liepen alsof ze elk moment dood op de grond konden vallen niet normaal... maar het was echt super vreed:D:D vanavond weer:D:D:P:P :bounce: :bounce:
T was top !!! Jammer dat 2 en 3 oktober de enige dagen zijn in t jaar waar jeh jeh een beetje ken vermaken in Leiden..... maar we hebben nog een avond te gaan gelukkig :D cu tonight !!