Partyflock

Albert Verlinde bekeurd tijdens live uitzending :)

 
Forumonderwerp · 19382
HILVERSUM (ANP) - Showbizzjournalist Albert Verlinde is woensdagochtend tijdens een rechtstreekse uitzending op Radio 538 bekeurd toen hij vanuit de auto mobiel belde met presentator Edwin Evers. Elke woensdag bespreekt Verlinde in het ochtendprogramma van de diskjockey de laatste showbizzroddels.

Terwijl de verslaggever, die vanuit zijn auto belde, hoorbaar naar een parkeerplaats zocht om veilig te kunnen telefoneren, kreeg de politie hem in de peiling en sommeerde hem te stoppen.

Vervolgens was live op de radio te horen hoe de twee agenten proces verbaal opmaakten. ,,Tjonge meneer, zo'n dure auto rijden en dan kan er geen handsfreesetje vanaf?'', schamperde een van de politiemannen.

Nadat de RTL Boulevard-presentator op de bon was geslingerd, betuigde hij op de radio direct schuld. ,,Ik geef wel een slecht voorbeeld op zo'n manier'', bekende Verlinde.

De boete voor niet-handsfree mobiel bellen in de auto bedraagt 140 euro. Radio 538 laat weten dat de showbizzjournalist de bekeuring niet kan declareren.whehehe :D
wreed :D

is dat die nicht die dat programma doet met die BO?
ja dat is lullig voor hem, maar die is toch goed gevuld dus voor hem maakt het ook niet uit, maar ik vond z'n tweede naam wel grappig

Albert "Maria" Verlinde

heheheh :devil:
Ik hoorde het toen ik onderweg naar mijn stage was...

hehehe moest er ook wel om lachen:)
Haha wel kicke, misschien zegt ie er vanavond ook wat van :)
moet altijd wel enorm om hem lachen .. :-D
hij ook... wat boeid hem die 140 euro :S dat is een uurloon voor hem :S
wie weet

hey andre!!