Partyflock

Link tussen zwaar cannabisgebruik en schizofrenie

 
Forumonderwerp · 19339
Nieuw onderzoek van het Australische "Centre for Hunter Mental Health Services" en de Universiteit van California heeft aangetoond dat het roken van cannabis hetzelfde effect in de hersenen op kan wekken als dat gebeurt bij mensen die een schizofrenie "aanval" hebben.

Het is de eerste keer dat apparatuur om de hersenen in kaart te brengen wordt gebruikt om uit te vinden wat het effect van cannabis op de hersenen is.

Het hoofd psychiatrie van het "Centre for Hunter Mental Health Services" zegt dat het onderzoek aantoont dan cannabis verre van een "goedaardige" drug is, en dat gebruik ervan de waarschijnlijkheid van het ontwikkelen van een mentale stoornis vergroot.

Mensen die geregeld cannabis gebruiken ontwikkelen cognitieve tekortkomingen, zoals denkproblemen, welke redelijk vergelijkbaar zijn met de negatieve symptomen van schizofrenie.
en roken ga je ook dood aan wist je dat ;)

leven is ook slecht voor je wist je dat ook ;)

gelukkig rook ik dat spul niet meer elke dag maar enkel op zondag als ik ben wezen stappen en ga slapen ;)
Roken is ook heel slecht, doe ik OOK niet ;)

En tja als je echt "leeft" zeg maar dan ben je waarschijnlijk eerder dood
er wordt ons voor heel wat gevaren gewaarschuwd,maar er is nog EEN onderzoek die nog niet gedaan is,en dat is waarom onderzoekers zich zo druk maken over andere mensen.
willen ze nou werkelijk dat we met zijn allen op onze tenen door t leven gaan lopen,en allemaal 100 worden?

ik geloof dat je je eigen best wel genaaid voelt als je je hele leven gezond geleefd hebt,en op een dag te horen krijgt dat je ongeneeselijk ziek bent.
dan dringt in EEN keer door dat statistieken maar statistieken zijn,en onderzoeken maar onderzoeken,maar dat t met jou niks meer te maken heeft.
Nieuw onderzoek van het Australische "Centre for Hunter Mental Health Services" en de Universiteit van California heeft aangetoond dat het voor een rijdende bus lopen en er keihard tegenaankomen de dood tot gevolg kan hebben.

Er is apperatuur geplaatst om te onderzoeken welk effect het op je hersenen had en dit was dat ze op de voorruit van de bus bleven plakken en nog enkele seconden een licht teken van leven bevatten waarna ze afstierven.

Het hoofd psychiatrie van het "Centre for Hunter Mental Health Services" zegt dat het onderzoek aantoont dan voor een bus lopen naar alle waarschijnlijkheid het ontwikkelen van een vroegtijdige dood vergroot.

Mensen die geregeld voor bussen lopen, hebben hierdoor een grote kans dat ze niet oud worden.
:-)
:-)
:-)
:-)
:-)
:-)
precies dat bedoel ik nou DJ
goeie zet
laatste aanpassing
Korte termijn geheugen is gewoon klote door het blowen, maar mentale stoornissen? Boeiend ik heb er nog geen last van!

Smoke on :D
De stemmetjes in mijn hoofd zeggen dat het gewoon onzin is en ik lekker veel moet blowen
psies dat zeiden die van mij ook al
(veel) blowen is niet voor iedereen weggelegd. Ik heb vrienden die er aan onderdoor zijn gegaan, en zelf kan ik er ook niet zo heel erg goed tegen en doe het dus ook niet meer.

Ik denk wel dat je er al aanleg voor moet hebben om het van blowen te krijgen, het is een soort trigger.
Jaaha.. ken een meisje (niet persoonlijk maar een dochter van een vriendin van me moeder ) Die heeft daar echt last van.. Sinds ze dagelijks blowde dan.. Maarja weet het ook niet echt :vaag: