Partyflock

Klopjacht serieverkrachter Utrecht

 
Forumonderwerp · 19321
Zojuist is bekendgemaakt dat er opnieuw iemand is aangerand op het universiteitsgebied van Utrecht, de Uithof. Veel is er nog niet over bekend, maar wel is zeker dat de politie met zwaar materieel is uitgerukt. Tientallen agenten doorzoeken het gebied tussen Rijnsweerd en de Uithof. Ook is een helikopter in gebruik en worden speurhonden ingezet.

Ooggetuigen melden dat het op de (nieuwe) busbaan tussen het centrum van Utrecht en de Uithof een chaos is. Bussen rijden niet verder en staan in file te wachten tot het gebied weer vrijgegeven wordt.

Update 18:15

De politie heeft inmiddels bekendgemaakt dat men twee mannen heeft aangehouden die lijken op het signalement van de Utrechtse serieverkrachter die daar al lange tijd actief is.

Men weet echter nog niet of één van de opgepakte mannen daadwerkelijk de serieverkrachter is. De zoekactie gaat dan ook nog steeds door.

Update 2 20:15

Het NOS-journaal liet vanavond weten dat de twee opgepakte mannen weer zijn vrijgelaten.

Bron: Planet Nieuws
En de politie kennende zullen ze hem wel weer laten onsnappen. :(
Politie daar vind nog geen serieverkrachter al was die in hun auto gekropen, sorry hoor maar hoe lang gaat die gek nou ze gang? Vriendin van mij woont daar, als ik die leiperd ook voor me beamer zie geven we netjes gas, schakelen we terug en VROEEEEEEEEEEM! (6)
Hehe... beter als je dan je voorrem kan blocken en lekker je achterwiel laat spinnen om hem... hmmm lijkt me heerlijk :p
Ja ik heb wel een paar martelfantasietjes die ik op hem los kan laten gaan, al lijkt castreren me toch echt de perfecte optie, voor alle verkrachters trouwens, gewoon hop ballen eraf, doen ze het nog een keer, maak je een vrouwtje van hem, beetje drastisch maar helpt wel!
Damn die gast is al echt lang bezig :S
Ik dacht toch eerder aan de doodstraf...­ en NEE dat is niet zwaar, weet je hoe erg je het leven kan slopen van iemand en zijn omgeving door verkrachting of aanranding
Geen extra moeite voor doen.­
Gewoon killen die bastard.­
doodstraf is te makkelijk, lekker pijn laten leiden, cut his balls of, of ze naam bekend maken naar buiten toe :) Maar die mensen zijn veelal ziek in hun hoofd dus eigenlijk moet je ze opnemen en nooit meer vrijlaten, maar dat kost ons weer zoveel. Ahhhh let's just kill tha bastard! :P
hehehe eerst pijn laten lijden, dan een enkeltje Kralinger Bos om hem het even terug te geven;d;d

En dan pas afschieten:D
Doodstraf is het goedkoopste en je hebt de garantie dat hij het ook nooit meer kan doen.
Hoe vaak sluiten ze niet iemand op in de gevangenis of een inrichting en dan ontsnappen ze weer. Begint de elende weer van voor af aan.
Maar dan ook gelijk na de definitieve uitspraak killen. Niet zoals in Amerika eerst nog eens 10 jaar of meer in een dodencel laten zitten.
Revenge! :p
doodstraf is niet altijd het goedkoopst...­daar gaan namelijk jarenlange rechtzaken aan vooraf voordat 100% bewezen is dat je geen 'onschuldige' ter dood brengt..­
Nou dan schieten de cops hem maar gelijk naar de hel. Zeggen ze maar dat hij hun aanviel. Is het zelfverdediging. (6)
Kan wel zo zijn maar vaak wordt het wel bewezen warezguy ;)

En Joyce heeft helemaal gelijk vind ik... doodstraf is goedkoper en die gasten vallen toch weer in herhaling
ik ben het volkomen met Joyce eens!!!!!!!!
hier in het park was een paar maanden terug ook een serie verkrachter bezig, zijn we gewapend en al opzoek gegaan.. helaas had de politie em eerder dan wij :(

anders was het 3 dagen aan een boom vast, ergens waar niemand komt, daarna beetje oplappen, netjes teen nageltjes trekken, tenen stuk slaan, botjes breken, beetje hak en zaag werk, en iig ze leuter op sterk water zetten, en dan heel mooi zijn huid verwijderen van zijn lichaam, tanden uit zn bek slaan, in stukken hakken, en niemand die er achter komt wie die man was :P

dat was even mijn martel fantasietjes :D
Ja Beertjuh.­ Zou die best verdiend hebben om hem zo aan te pakken.­ Iemand die zoiets doet verspeeld zijn rechten op een menswaardige behandeling.­
*zucht* het is weer najaar, het verkrachtingsseizoen in Utrecht is weer geopend :-S

:-( Ik woon nog vlakbij de Uithof ook :-(
HEEEELLLP!!
Ik woon er ook vlakbij.. Gisteravond zat ik op me gemakkie te photoshoppen en toen vlogen er helicopters over.. Toen wist ik al meteen weer hoe laat het was terwijl ik nog niet eens wist dat er alweer een meisje verkracht was.. Die kerel is nou al zo lang bezig dat ik er niet eens meer van op kijk.. :S Snap niet dat zon man nog niet opgepakt is.. Zo iemand moet tog familie of buren hebben.. Hij moet tog boodschappen doen.. Ik begrijp niet dat ze zon man dan nog niet gevonden hebben..
Toen in de tijd dat die serieverkrachter actief was zat ik ook op het Uithof op school...moesten we als we ´s avonds les hadden onder politiebegeleiding naar de bushalte lopen :-P (lees: 50 meter ofzow)

Wel een heel veilig idee natuurlijk. Het enge vind ik dat ze m nog steeds niet te pakken hebben! Ze weten hoe ie eruit ziet enzo, er moet toch iemand zijn die m herkent? Neerknallen die gast! En daarna in een gevangenis tussen de homo's gooien!