Partyflock

Daar gaat dus je belastinggeld

 
Forumonderwerp · 19307
Zucht, we hebben hier vuilcontainers onder de grond staan, prachtig natuurlijk, want je hebt minder stank en het scheelt ruimte. Wat klaag je dan, vraag je je natuurlijk af?

Nou, ze staan er nu al 2 maanden en nog steeds zit het plastic er om heen met een grote sticker erop: "Deze vuilcontainer kan binnenkort gebruikt worden". Waarom halen ze het er niet af?! We mogen dus alleen onze vuil op maandagavond en op dinsdag ochtend buiten zetten, want dinsdag ochtend komen ze het ophalen. Zet je het op een andere dag neer, dan komt de politie en die maakt de zakken open om te kijken of er toevallig post in zit met het adres van de huisvuilcrimineel om je vervolgens 40,- boete te geven!

Het gekste moet nog komen. Krijg ik een vandaag brief met daarin: "Zaterdagmiddag vindt de feestelijke opening van de vuilcontainers plaats! Er zal een heus feest van gemaakt worden"

Nou ja zeg, dat geloof je toch niet!! :S:S:S Een feestelijk opening voor een stelletje vuilnisbakken!! :S:S:S

Zo'n opening kost natuurlijk klauwen met geld voor niets!!

Dat moest ik even kwijt. Ik heb het ook al naar Over De Balk gemaild :P
laatste aanpassing
Whehehe..bij mij in de straat viel gister zo'n grote vuilcontainer van de hefinstallatie van de vuilniswagen...echt FIES wat er allemaal po straat lag!

bah bah bah