Partyflock

Nummer gezocht

 
Forumonderwerp · 19290
Nou tis altijd lastig om een nummer te zoeken, maar kwordt er nu ramgek van, kmoet het nummer gewoon hebben!Het werd gedraaid op qlimax en daar is het wel 2 of 3 keer gedraaid (waaronder door pavo en technoboy). ik zal een stukje proberen te vertellen!je hoort een duistere stem praten en direct daarna krijg je een deuntje dat zacht begint en steeds harder gaat. Nou kweet het klinkt wat vaag, maar goed kdenk laat ik het maareens proberen! Khoop dat jullie me kunnen helpen, want ik vind het zon vetnummer!

Greetz Dennis (spinsider)
ik weet meteen welke je bedoelt;);)
Sorry, maar moet echt meer weten.
Nou goed hoe kan ik het verder uitleggen, Pavo draaide hem aardig op het eind en met die duistere stem die ligt iets rustigs te brabbelen met op het einde I ofzo en dan krijg je zon opbouwend stuk met tu tu tu tu tu tutuuuuuuuuuuuuuu, wat steeds hoger van volume wordt. En dan gaat het echt een heel stuk door met beukwerk en dan dan gaan ze de melodie vertragen.Ja tis echt fucking moelijk uit leggen.
Gokje:

The Hose - Rockmania

:S :S :S
Zitten er ook vocals in het nummer??
hmmm, the hose - rockmania kan ik niet vinden via kazaa, weet je waar ik die kan vinden en kweet niet of er vocals inzaten eerlijk gezegd, kan me maar bepaalde deuntjes herinneren
Terror Rob you're the best, kben er echt superblij mee, jij had de goeie! You own me one