Partyflock

UFO achtervolgt stel in Brabant

 
Forumonderwerp · 19162
AMSTERDAM - Een UFO heeft zaterdagnacht een stel uit het Brabantse Bladel de stuipen op het lijf gejaagd, zo meldt de Telegraaf. De twee verklaarde tegenover de polite dat de vreemde bol hem drie kwartier lang achtervolgde op de provinciale weg."Ik ben zeer nuchter in die dingen. En ik weet dat de mensen ons voor gek zullen verklaren. Maar wat wij gezien hebben was echt. Dat licht bleef ons maar volgen. Het reageerde exact op onze bewegingen. En ik had echt niet te veel gedronken," aldus de man van het stel, Pieter Vosters, in de krant.

Vosters vertelt verder aan de krant: "Eerst dacht ik nog aan een of andere lasershow van een discotheek. We maakten er nog grapjes over. Maar toen hij ons maar bleef volgen dacht ik 'Hier klopt iets niet'. We hebben de auto direct aan de kant gezet. Het licht stopte ook en bleef boven ons rondjes draaien. Dat heeft zich een keer of zes herhaald. Als wij stopten, dan stopte dat ding ook."

"Toen we linksaf richting Bladel sloegen, sloeg de ufo ook af. Het was een heel helder licht. Geef maar een flinke peut gas, zei ik tegen mijn vrouw. Maar het bleef ons volgen met een enorme snelheid, een streep licht. Toen wisten we zeker dat het geen laser kon zijn. Mijn vrouw werd bang. Ik durfde niet meer naar huis."

Bron: http://nu.nl
oke het zal allemaal zo zijn.­
maar ik geloof dus wel degelijk dat er buien deze aarbol nog iet smeer is!
maar de mens wil het vaak niet zien.­
Tuurlijk Alexander, ik ben ziek:

Nogmaals, dicht jezelf geen eer toe die je niet toekomt wil je ;)

Je roep om de discussie te eindigen op dat punt staat erg nobel en als een echte moraalridder, maar je ziet natuurlijk ook wel dat je zelf net zo goed meedeed aan de discussie en dat het eigenlijk een vlucht voor je was om maar geen steekhoudende argumenten aan te hoeven dragen. ;)

Ik had al uit je stukjes kunnen afleiden dat je arrogant was, maar dat je dacht leermeester van de door jou genoemde 'almachtige' zou kunnen worden, vind ik toch wel behoorlijk over the top ;) Eerst noem je me iemand die denkt dat hij almachtig is en vervolgens verdenk je me ervan dat ik door jou beleerd wil worden? Een behoorlijke tegenspraak, die niet eens waar is. Ik wil namelijk niet dat jij mijn leermeester wordt, ik wil graag eens een steekhoudend argument zien in de discussie, een argument anders dan "ik vind dat omdat ik dat gezien heb of gelezen heb", zoals het een wetenschapper betaamt. ;) Tot die tijd is er ook niks dat je me kan leren, want je geeft geen feiten :)

Wetenschap onzin en onwaar? Heb ik niet gezegd. Ik snap dat je me op dit soort marginale dingen wil betrappen, maar waarom zeg je tegen mij dat ik niet kan lezen en pas je de door jou zo geroemde kunde niet zelf toe? Ik bedoel: een beetje wetenschapper en elk mens dat een beetje iets van geschiedenis afweet, weet dat een wetenschappelijke theorie bestaansrecht heeft tot het tegendeel is bewezen. Zo was de aarde vroeger plat en was dat een algemeen geldende wetenschappelijke doctrine. Dat was de waarheid, daarop baseerde men vroeger bijvoorbeeld ook zeekaarten (wetenschappelijke takken: geografie en marinologie) en daardoor nog meer algemeen geldende normen. Zo waren negers vroeger wetenschappelijk bewezen minderwaardige mensen, waren joden bewezen untermenschen, bestond god, etc etc. Met andere woorden: iets wat een waarheid lijkt te zijn, omdat het 'bewezen' is, is in feite niks meer dan een door de sterkste argumenten aannemelijk gemaakte theorie. Is dat per definitie waar en zonder twist? ;)
Het leuke van wetenschap is dat het een voortdurende cyclus is, elke discipline een speelveld waar voortdurend geschermd wordt tussen wetenschappers door middel van argumenten. Argumenten maken een theorie sterker, verzwakken, of weerleggen deze. En argumenten zijn natuurlijk niet hetzelfde als "dat heb ik ergens gelezen of gezien", "dat is iets anders dan ik denk, dus dom", "iemand anders heeft dat anders opgevat, dus jouw mening is onwaar." Maar dat hoefde ik jou als echte wetenschapper natuurlijk niet meer uit te leggen ;)
De wetenschapper kijkt wel om zich heen, maar de kern van de wetenschap ligt hem juist in het feit dat je niet voor waar moet aannemen wat je ziet, maar dat je je vraagtekens erbij moet plaatsen. ;)

Ik lees zeer veel wetenschappelijke verhandelingen, ik vraag me af wat de meerwaarde voor de discussie is om zonder bewijs te zeggen dat dat niet zo is, evenals de pogingen tot belediging van jouw kant aan mijn adres :) Het vreemde is dat jouw manier van "bewijzen" niet 1x in aan te treffen is in een wetenschappelijk rapport. Ik zie daarin zeer veel argumenten, maar ik zie NOOIT staan dat iemand die het daar niet mee eens is of die een keer iets anders heeft gepubliceerd, per definitie dom is. Zoals ik al zei: schermen met argumenten kan een theorie sterker of zwakker maken. 'Waarheid' wordt iets toch pas als de massa de theorie geloofwaardig vindt. ;)

Dat het 'vooruitdenken' slechts een onderdeel is, was me ook al in het geheel duidelijk. Ik gaf slechts een voorbeeld waaruit de abstractie blijkt. Dat ik in de eerste poging mezelf wat onhandig uitdrukte heb ik ook al duidelijk gemaakt. Ook hier begrijp ik weer niet waar je het over hebt. Als het vooruitdenken een onderdeel is, dan is het nog altijd een onderdeel waarbij het begrip 'nadenken' staat of valt. Als een auto slechts een auto is als het een motor heeft, dan is iets zonder motor dus geen auto. Of: als iets nadenkend heet als het daarvoor moet kunnen voorspellen, dan heet iets zonder voorspellend vermogen dus nietnadenkend. :) Hoe dan ook, een marginale discussie.

Feit blijft nog steeds dat de mens de enige echt intelligente vorm van leven op aarde is en (waar het in de discussie om ging) de enige soort op aarde is die in staat mag worden geacht een reis naar de ruimte te maken om als zodanig in contact te komen met andere levende wezens op andere planeten. :)

Ik vind het echt enorm leuk om te zien hoe jij je in allerlei bochten wringt om maar niet datgene te hoeven doen waar het in een discussie om gaat: steekhoudende argumenten geven. De hele hierboven gevoerde discussie had nl. heel simpel on-topic gehouden kunnen worden...
Niet afwijken van de kern, je standpunten duidelijk en steekhoudend beargumenteren, om opheldering vragen als iets niet duidelijk is en niet direct gaan roepen dat iemand dom is als hij het niet met je eens is, dat is niet netjes ook. (ik heb hier de regels uit mijn brugklasboek even samengevat) ;)

Een waarheid moet ik je nageven: ik moet nog leren. Maar dat moet elke mens, elke dag weer. Steek die maar in je zak ;)
TiJn ik weet niet wat je probleem is, maar iedereen vraagt of je nou eindelijk je BEK dicht wil houden om het maar plat te zeggen en je blijft maar doorgaan niemand zit hierop te wachten.­

Je kan ook lappe tekst neerzetten in een leuke context, maar het blijft slap gelul en sorry dat ik het zeg maar je bent zo arrogant en stijf in je denkvermogen.­

Wat ik al zei, waarom moet ik aan jou de wetenschap gaan verdedigen.­ En wie ben jij alles in twijfel te nemen.­

En kan je nu aub gewoon je mond dichthouden en dit topic niet zo verzieken, ga lekker buitenspelen en steek je kop in het zand zoals je al jaren doet...­

En als het allemaal on-topic had kunnen zijn, had je misschien zelf eens je mond dicht moeten houden en niet alleen JOUW standpunt willen doorvoeren.­ Want het was alleen on-topic gebleven wanneer iedereeen

AMEN God TiJN had geroepen, daar komt het op neer
laatste aanpassing
Gasten nokken nou ... jullie willen beide het laatste woord hebben, en eerlijk gezegt vind ik jullie beide maar een zielig stelletje gefrustreerde mannetjes. Alexander, je bent zelf net zo'n zielig ventje als dat je Tijn toewijst, iemand vragen zijn bek te houden, maar ondertussen toch weer uitdagen ... dat deed ik toen ik 11 was. Beetje volwassen zijn is toch geen probleem, zo te zien hebben jullie beide een hoog IQ, past dat dan ook eens toe als het gaat om normen en waarden, ipv wetenschappelijke bullshit waar niemand op zitten te wachten behalve jullie twee.

Back to the topic

Vind het opzich wel ernstig humor dat het achteraf weer een normale verklaring is, die de rust in de tent terugbrengt. Even zat ik hem toch te knijpen hoor, dacht (en hoopte stiekum) dat er misschien toch eens wat onverklaarbare shit door de mazen van het rijk heenkwamen. Dit keer dus een winkelcentrum met wat lampies die voor onrust zorgde ;)
MAR,

Ja alleen mijn waarneming dus en zoals die door meerdere mensen in mijn omgeving is gedaan...­ komt totaal niet overeen met deze waarneming.­ Ik ben zelf lid van de sterrenwacht en werkgroep dus ik durf met zekerheid te zeggen wat ik wel of niet heb gezien.­ En heb ook vele meldingen van mensen gehad waarbij ik snel kon zeggen om wat het wel ging.­ En dus de UFO de naam IFO kreeg (identified)
case closed :)
laatste aanpassing
- klap klap, keej dan gasten - ;)

Alexander, dat heb je al een aantal keer aangegeven. Stel nou dat je dus een object ziet waarbij jouw waarneming je verteld dat het gaat om een onidentificeerbaar object, ben je dit dan verplicht ergens te melden, en wat gebeurd er vervolgens met die informatie? Daar ben ik wel ff benieuwd naar eigenlijk. Zelfde gaat ook op voor die graan-gevallen ... waarom hoor je daar niets over? T'is toch eigenlijk heel maf dat men dat allemaal ziet, en er geen headline-news van maakt.
Je kan bij verschillende afdelingen binnen de sterrenwacht een melding doen, ook zijn er meerdere organen in NL die deze gegevens verwerken.

Alleen mist helaas vaak te weinig info om een betrouwbare waarneming neer te zetten.

Van belang altijd is:
- Wat is de snelheid
- In welke richting
- Waar lijkt het object vandaan te komen (oorsprong)
- Is er geluid
- Wat is de lichtsterkte
- Wat is de kleur
- Wat is de grootte
- En nog veel meer natuurlijk... maar met bovenstaande kan je al plaatsbepaling doen, snelheidsberekening. Enigszins vaststellen uit wat voor materialen dit object wel of niet bestaat. Vaststellen of het om een meteoor gaat, vuurbol, lichtshows, vliegtuig, satteliet, poollicht, planeet.

En wat er dan mee gedaan wordt, goede vraag. Het blijft een moeilijk bespreekbaar onderwerp voor sommigen. bij UFO denken mensen gelijk aan groene marsmannetjes etc. maar daar hoeft het niet om te gaan.

Graancirkels is al meerdere keren besproken op Discovery en NGC... daar zijn veel andere goede informatieve programma's overigens. het is echt keer op keer gemaakt door de mens hoe mooi en complex de structuren er ook uitzien.

Wat ook beetje jammer is dat wanneer er een serieuze melding komt, gelijk er een HYPE ontstaat en iedereen opeens iets ziet. Dan kan je dus uit de 1000en meldingen 1 echte gaan vissen... en de geloofwaardigheid bij anderen neemt daardoor sterk af. En dat is logisch ook.

Het enige is dat men gewoon niet moet uitsluiten dat de mens het enige organisme is om te reizen door het heelal.
Er zijn nog vele andere intelligente organuismen... hier en out there.

Wat werkelijk naar buiten wordt gebracht en wat men weet zal misschien 0.000% zijn. Dat geldt ook voor de huidige technieken die de VS kent... we vinden die F117's etc allemaal zo spectaculair... maar hoe oud is het wel niet, en denk je nou echt dat de ontwikkeling stil staat ;)
ik denk dat hier twee heren last hebben van hetgeen ik ook vaak ben tegengekomen.­

Mensen die elkaar niet begrijpen en telkens verder afdwalen.­

Opeens is er geen rede meer en mag je elkaar niet meer.­

Fijn,discussie-een oeverloze - is ontstaan.­

Nu kan je twee dingen doen,met de anderen verder praten en degene waar je niet meer mee uit de voeten komt links laten liggen en negeren,
of mensen die werkelijk geinteresseerd zijn in dit boeiende onderwerp uitnodigen per p.­b verder van gedachten te wisselen.­
Dan sluit je voor jezelf dit topic af.­

Ik heb dit ook vaak moeten doen en is het onderwerp moeilijk net als politiek of geloof,dan is het beter als je serieus wil discusieren de p.­b te gebruiken.­

Op deze manier verder gaan roept nog meer irritaties op.­

Ik heb nog geen reply`s nodig gevonden af te schermen,want het bleef tot nu toe binnen de perken en ik kan niemand verbieden aan een discussie mee te doen.­

Aan jullie nu de keus....­
duh alles kan in de matrix
Ik ga graag verder met de originele strekking van het verhaal. En wil graag mensen die info. willen over sterrenkunde of gerelateerde zaken informeren ;)
Prima,ik weet ook hoe moeilijk dat het is op een manier als deze(internet) met elkaar te discusieren.­

Blijft het voor jou moeilijk of vind je dat je er niets meer aan hebt,nodig dan mensen uit per p.­b

Kunnen leuke gesprekken opleveren.­
hehe...­ nutero
Ik zelf kan je weinig melden.
Thuis kan het al eens lollig toe gaan.

Ik ben gelovig,mijn man gelooft eerder Nostradamus%)

Ik ben verder behoorlijk geinteresseerd in leven na de dood en ga naar spirituele bijeenkomsten,mijn man gelooft ook in andere beschavingen en ufo`s.

Ik kijk liever naar documentaieres,mijn man zet altijd series op met mensen met puntoren en rare tatoos op hun bekkies:D

Je begrijpt ,ik discusieer niet mee:D:D:D
Nostradamus, mooi onderwerp :)
Spirituele zaken ook, mooi fylosfisch bezig zijn, why not :)
het enige wat ik zeg over amerika = aria 51

ik weet cker dat hun technologische voorsprong hier mee te maken heeft want na de 50e jaren maakten ze sprongen op technologisch gebied en aria 51 werd altijd in de doofpot gedouwd

ja verklaar me maar voor gek maar ik geloof dat we niet alleen zijn in dit heelal ;)
laatste aanpassing
Ik ook niet ;)

Damn man van welke planeet kom jij dan? die oren en die ogen zeg.... ;)
laatste aanpassing
ik kom van planeet ElFTECHNATION.....­

en ik ben neergestort op aria 51.....­
"DissKussie" tussen tijn en alexander was grappig om te lezen.
dat maak ik hier zelden mee :)
dat was trouwens ook het enige dat ik volgde in dit topic

waar het voor mij op neerkwam:

alexander heeft zichzelf de grond in geboord(understatement)
en tijn heeft een klein beetje geholpen(also an understatement) ;)

ga verder plz :D
laatste aanpassing
cool, kdenk er dus 't zelfde over als Jossie.
Sinds dat Roswell-geval is de technologische vooruitgang in Amerika een beetje té rap gegaan, lijkt wel of ze hulp hebben gehad van buitenaf... ;)
Into je bent een relnicht,houd ermee op%):D
hahahaha yeah right... geloven jullie het nou zelf zo'n verhaal?? :D

die gast had gewoon wél teveel gezeopen man :P
haa die mammaaaa :D

relnicht?
als houden van actionneeee zorgt voor zo'n naam dan zal ik het vanaf nu als mijn 2de nick gebruiken :D

als ik de enige ben die ziet hoe die alexandro afgemaakt is zijn er nie veel mense hier die begrijpend kunne lezen ;)

ik vond het gewoon waard om daar een opmerkinkje over te maken (heb ik nie vaak :))

no offence alexander doed :)
Into, ik weet niet waar je het over hebt.­ Maar waar slaat dat in hemelsnaam op dat ik mijzelf de grond ingeboord zou hebben...­

Het enige waar ik het over had is mijn eigen waarneming.­ En de domme uitspraak dat volgens TiJn de mens het enige organisme zou zijn die zou kunnen denken...­

Zie niet in dat ik daarover de grond ingeboord zou kunnen worden.­ Als iemand lekker in zijn vaste denkpatroon wil blijven vastzitten, moet die dat vooral doen...­ Maar dat ik dan vervolgens moet gaan verdedigen wat feiten zijn, slaat nergens op.­
Dat zijn ook geen discussies, aangezien hij alleen zijn eigen ideeen als waar bestempeld.­ Dat jij je bij hem aansluit...­ jouw zaak en jouw mening.­ Maar om mij hier verder af te kraken vind ik persoonlijk zwak van je.­ Voor de rest begrijp ik wel waarom je ook zo reageerd net als je vriend TiJn...­ lekker opkomen voor je vrienden of maybe ben je TiJn ook wel...­
laatste aanpassing
haha :D

kerel ik heb jullie verhaaltje objectief gevolgd en mijn objectieve mening geuit.
misschien een beetje bot maar ik voelde me geinspireerd door jouw subtiele manier van gedachten overbrengen ;)

ik ken tijn niet en ik heb bij jullie beiden niet eens gekeken naar jullie info.
jullie personen werden me via jullie 'disskussie' duidelijk genoeg.

je werd gewoon voor schut gezet (vooral door jezelf door alsmaar door te gaan.)

maakt verder niet uit joh..
90 % van partyflock bestaat uit DOM VOLK dus no harm done ;)

1 ding is heel belangrijk:
Als men arrogant is, moet men zijn arrogantie waard zijn...
laat dit een lesje voor je zijn :)

oja haha of ik tijn ben..
kerel heeft dus duidelijk invloed op je gehad waardoor je dit soort conspiracy theories gaat bedenken..
echt funny.. :D

als laatste:
ik ben niet voor of tegen iemand hier..
ik heb alleen meer respect voor degene die voor mijn gevoel 'verder' is :)
laatste aanpassing
lekker om te zeggen dat 90% van PF uit dom volk bestaat.

Agh tja jouw mening natuurlijk dat je mij dom vind gelukkig weet ik zelf wel beter. ook leuk dat jij uitspraken durft te doen op basis van wat men hier tikt... dus als we het over dom volk hebben.... ;)

En je bent wel heel erg arrogant... maar jij ben het natuurlijk waard en jij bent natuurlijk een stuk verder.

Alleen een dom persoon durft te beweren dat die slimmer is dan anderen. enne leer eens Nederlands man... tering veel taalfouten in je stukje.

En dat jij durft te beweren dat ik arrogant ben... kerel je kent mij niet eens... Maar never mind ik ken jouw manier van praten en zo zijn er nog meer mensen ik zeg niet perse hier... en gelukkig is dat al bijna een uitgestorven ras.

Ook gaat het nergens over om dit soort flame-achtige berichten in het topic te posten just like TiJn... totale topic vervuiling...
laatste aanpassing
Ik zou niet weten of er leven is in die ozo grote ruimte...­ Het zal wel! Hopen dat het nog een beetje aardig volk is die weten wat muziek is en flink kunnen feestvieren!!! Thunderdome: Hardcore rules the universe!!!!! Hahaha...­
Ik loop nu dalijk naar mijn eigen UFO en vlieg lekker het weekend in!!! Misschien vind ik nog mooie vrouwelijke aardlingen...­ Hahaha!!!

Mazzels!
~1~
lekker om te zeggen dat 90% van PF uit dom volk bestaat.­


hmmmmm
Alleen een dom persoon durft te beweren dat die slimmer is dan anderen.­ enne leer eens Nederlands man...­ tering veel taalfouten in je stukje.­haha
ook leuk dat jij uitspraken durft te doen op basis van wat men hier tikt...­huh?
~2~
Maar never mind ik ken jouw manier van praten en zo zijn er nog meer mensen ik zeg niet perse hieraaaahh
UFO's my ass ja, gewoon teveel :xtc:
:p
~1~ en ~2~ bij elkaar vormen het bewijs..
jij vindt het belangrijk dat mensen (leden van partyflock?) je mogen en misschien zelfs respecteren (haha)
dat maakt je neiging tot doorgaan met Bullshit om je afgang te verdoezelen wel logisch ;)
laatste aanpassing
En je bent wel heel erg arrogant...­ maar jij ben het natuurlijk waard en jij bent natuurlijk een stuk verder

yup :D
have a nice life ;D
++ gooi Into een kluif toe en stuur hem in zijn mand ++

gaat af en wees braaf nu:D

Het gaat over UFO`s en niet over elkaar aanvallen%)

++vliegt weg op bezem ++
­[img]http://members.home.nl/a7ee/bowwow.gif[/img]miaaaaaw
laatste aanpassing
:D
Raar volk die Aliens...­
hmm vaag hoor, ik geloof niet echt in die shit. dit verhaal heb ik eerder gehoord en toen was het "simpel" te verklaren, hoe het precies zat weet ik niet maar het had te maken met een magnetisch veld van de auto (alle auto's hebben dat nl.) en een bolbliksem... maar wel heeeeeeeeeeeeeeel vaag allemaal. :s
Ja...­ Zo zijn er meer dingen te verklaren! Ik hoop dat ALS er buitenaards leven is, ik er achter kom als ik nog in leven ben...­ Ben wel benieuwd!!!!
Dan zal ik je nu alvast zeggen dat de kans dat er buitenaards leven is 100% is ;)

Alleen al de oorsprong van het leven op aarde, is met waarschijnlijkheid afkomstig van kometen
Daar kan ik cker inkomen Alexander, ben er zo 1 die daadwerkelijk gelooft dat er LEVEN is, maar de vraag is...­ een intelligente levensvorm?
Dat is weer niet met 100% zekerheid te zeggen.

Het enige wat ik vaag blijf vinden, zijn alle waarnemingen die al decennia en ZELFS al 100en jaren gebeuren van voorwerpen in de lucht die zich snel voortbewegen, rare hoeken etc...

Ik bedoel 100en jaren geleden wisten ze niet eens wat vliegtuigen waren of zouden zijn ;)
En hoe zit het met VELE vliegtuigpiloten die iets zien, vliegverkeersleiding die wazige waarnemingen doen, astronomen en ZELFS ASTRONAUTEN en ga zo maar door....

Tja dat blijft wazig natuurlijk... tuurlijk kan ik niet zeggen het is dit of dat, je kan natuurlijk wel zeggen wat het absoluut niet is. En al zou het wel een intelligente vorm van buiten aarde zijn... dan nog zal 80% het niet geloven totdat ze het met eigen ogen zien...

Zo zijn er ook nog vele mensen die niet eens geloven dat de mens op de maan is geweest... je hebt van die koppige mensen;)
Is er dan een mens op de maan geweest dan??? :p
Wat denk jezelf...
Natuurlijk niet ;)