Partyflock

2001 hardstyle feesten?

 
Forumonderwerp · 19091
weet iemand nog feesten waar ze echt puur 2001 hardstyle muziek draaien (zoiets als qlimax juni, december 2001) .. of doet tracid traxx daar alleen aan??

want kvind de 2001 hardstyle toch nog steeds stukken beter dan dat ze nu draaien :D
Nee denk niet echt dat je kan zeggen hee daar is een 2001 Hardstyle feest!!!

De DJ's gaan gewoon mee met de tijd...

Kijk maar naar trance:)
Hardstyle sucks!!!!
Die sets van Qlimax Juni 2001 zijn echt su-per-goed. Das idd de betere hardstyle vind ik, maar ja, zoals Kamaya zegt, de muziek evolueert.
In de buurt van wat Anastasia!?

Bedoel op QT word toch Hardstyle gedraaid...
wie kan mij het verschil uitleggen, behalve dat je er nu aan gewend bent en vorig jaar misschien nog niet zo (toen wast redelijk nieuw)
Ja dr is in mijn ogen meer "hardcore" door heen gegaan! Dat is voor mij het enigste verschil....

Maar het blijft goed:D
p-kay hardstyle bestaat al zeker iets van 2 jaar al ben je een "insider" ;)
op ML 2001 in de qdance tent werden echt die lekkere tracks gedraaid zoals DJ X 2000 - modem, en platen van ASYS (acid nightmare enzo)
2 agrix: dat weet ik ook wel maar het is pas sinds 2001 dat de stroming echt bekend begon te raken en ging groeien

k weet nog wel vorig jaar in de Q-Dance tent op Mysteryland was de tent maar halfvol hehe niemand die wist wat Q-Dance was :)
*heb iets weggehaald sloeg nergens op*
laatste aanpassing
nou..ik vond het aardig druk aan t einde vd middag... je kon bijna niet naar binnen. (was tijdens Dana geloof ik.. zal dus wel aan de naam gelegen hebben). tijdens sunny-d ook aardig druk
ow dat kan wel

ik kan me kleine stukkies ervan herinneren tijdens Alpha Twins en Warmdusher (of ASYS of zo kweenie wie er toen stond) dat het flink rustig was

en tijdens tinrib helemaal whaha
tja die dana en pavo .. als ik hun op een hardstyle feest zie loop ik altijd door naar de volgende zaal ;) geef mij dan maar lekker alpha twins ofzow :)
laatste aanpassing
De stroming zelf heeft pas echt naam gekregen met Qlub-Tempo. Maar de stijl van draaien bestaat al wat langer hoor, dana en pavo en de bende draaien al wat jaartjes deze stijl.
Mysteryland 2001 is ook waar ik echt hardstyle heb leren kennen... jaartje daarvoor had ik wel al een 'D-techno' CD van Gary D, waarop de muziek vaak ook wel hardstyle was (ASYS, etc...)
Agrix, je hebt helemaal gelijk! Die hardstyle van toen was echt gewoon een stuk beter! Op een of andere manier leek er veel meer achter zo'n nummer te zitten! Nummers zoals sounds of Rock van Hennes & Cold en Scream van Arome doel ik dan op! Het was allemaal wat melodieuzer.

Tegenwoordig is het vaak niet meer dan een trompetje en/of een vaag stemmetje gevolgt door minuutje Bass en dan weer breaks enz. :C