Partyflock
 
Forumonderwerp · 19073
verwijderd
Kom ik vrijdag nacht terug van werk staat opeens de trap in de fik :S in het begin nog maar 3 treden maar toen ik eindelijk een brandblusser had gevonden stond hij al helemaal te branden. Binnen 10 minuten was de brandweer er pas en toen was het al zo ver dat mijn 2 bovenburen al uit het raam moesten klimmen om in leven te blijven, darna is er er en gered door de brandweer en de andere is naar beneden gevallen omdat hij zich niet meer vast kon houden.

Uiteindelijk viel de schade bij mij thuis wel mee alleen de trap en de gang is helemaal weg gefikt en heb wat water en rook schade maar de verdieping boven me is echt helemaal weggebrand.

EN het meest vage van allemaal is dat ik precies die ochtend zou gaan verhuizen. Maar dat was toen niet doorgegaan omdat we geen busje konden huren.
verwijderd
Hey kanjer!
Ik zat met Alex op het werk toen hij je belde, ten minste, hij kreeg je vader aan de lijn en die vertelde het hele verhaal. Alex en ik waren allebei hardstikke geschrokken joh!
Matras en bank de deur uit zeker he?

Zou je Alex zo effe kunnen bellen? Over vanavond enzo...

Sterkte mop!

Dikke (K)
:( Das kut! Nou ja beter dat je er binnekort weg kan... Sterkte!
Sterkte gozer!!! Dis echt de grootste nachtmerrie voor iedereen geloof ik :s
K*nker, meen je dat nou joh??? :S:S:S:S


wow, zware genaaide actie, gelukkig was je nog nie verhuisd! Nou, eeeh, wat moet ik zeggen... Sterkte met de wederopbouw van de trap man!:X
verwijderd
brand bij de trap ??
heb je het zelf soms aangestoken??
verwijderd
nee Xypzo
Joeri zou juist die ochtend uit dat huis weggaan en verhuizen naar een ander huis, dus tis juist kut dat ie nog niet verhuisd was toen het in de fik vloog, want nu heeft ie veel rookschade aan z'n spulletjes
2 Kaliman: tis een houten trap met tapijt dus zal wel een peuk op gevallen zijn ofzo
Wat!? :S:S:S

Oh neefje toch :(

Sterkte man, hoop dat niet al je spullen verneukt zijn :(
Sterkte Joeri !

Weet je eigenlijk al wat de oorzaak is van de brand ?

(k)
KLotuh...­ Sterkte dr mee ..­
Was zeker een brandtrap dan???
sterkte !!!
K*t zooi onnie?
nah veel sterkte ermee en succes met je nieuwe huissie!!!!!

(K)
ik hoorde het van ido zaterdag. heb het in mei ook meegemaakt bij mijn bovenburen. was er in de trappenhal een vuilniszak of zo in de fik gevlogen. schade viel mee, brandweer was er zeer snel. gelukkig had iemand die vroeg wakker was en zijn hond uitliet het gezien anders....ik had geen schade. jij gelukkig ook weinig. ben je nu ondertussen over naar je nieuwe woning?

kom binnenkort dan wel is buurten. vanaf half volgende week tot eind v/h jaar ben ik toch zga vrij :)

suc6!
M@rS-l das wel relaxd van je idd, ff buurten
Maar ook wat je megemaakt heb is bizzar:s

Maar Joeri, tering man :S
Echt klote voor je :(
Hoe is 't allemaal afgelope eigenlijk?
Heel veel Sterkte!!!!
laatste aanpassing
he gast echt vet naadje
sterkte ermee!
greetz
verwijderd
Jezus das ff schrikken Joerie! Ik hoorde het net van je Pa in de sportschool.­ Maar gelukkig dat jij in iedergeval niets hebt maar hoe zit dat met die ene jongen die gevallen is dan?

Ik hoor het wel en kom ik je eindelijk maar eens op zoeken in je nieuwe huissie.­

Hou je taai
,Floor
verwijderd
Nou alles gaat weer helemaal goed nu heb een gedeelte van mijn spullen al verhuisd naar me nieuwe kamer en tot nu toe doet alles het nog, ga vrijdag de laatste spullen verhuizen.

De politie heeft onderzoek gedaan en het is aangestoken met benzine en spiritus :S Het is waarschijnlijk allemaal gekomen door een ruzie die mijn bovenbuurman had.

Die gast die gevallen was die heeft 3 graads verbrandingen een pols is helemaal verbrijzeld en zijn ruggegraat is ook kapot. hij heeft een verbrijzelde kaak, en zijn longen zijn verbrand dus hij gaat het waarschijnlijk niet redden

Ja om te vieren dat alles goed is afgelopen enzo gaan we dit weekend toch zeker wel flink partyen. Zaterdag naar hardbass en zondag een housewarming afterparty in me nieuwe huis :D iedereen is welkom natuurlijk
verwijderd
oh jee
verwijderd
....maar je computer is nog heel zie ik....
en waarom heb je dan nie geprobeerd die gast op te vange op de een of andere manier...zou gek worden van alleen naar kijken :S
Ik had het van mike gehoord niet zo mooi allemaal hopelijk komt alles een beetje op orde;)

Ik zie je zaterdag!

(K)je voor jou!:D
Hmm, dik klote man

Rare personen in deze wereld

Maar ehh, wat voor een huis woon/woonde je dan dat je bovenbuurman bij jou in het huis alles komt aansteken vanwege ruzie???
laatste aanpassing