Partyflock

Trg van HQ

 
Forumonderwerp · 19034
Het was echt een toppertje :bounce: Lopen stampen met Hardstylerulez!!

Jammer dat er in die andere zaal zo soft gedraaid werd....

Zekers voor herhaling vatbaar, of niet?
sorry had dit topic niet gezien en er dus ook een gemaakt! Had ook niet verwacht dat er eigenlijk iemand eerder zou zijn als ik! :P

Ja vond het ook lekker klinken en er was een goede sfeer op een klein knokincident na.

Liepen ook wel een stelletje dwazen rond! Was een of ander best wel oud wijf met kort blond haar en die kwam elke x naar me toe en lachen enz. Begon ze na een tijdje tegen me aan te lullen en er kwam alleen maar onzin uit!!! Volgens mij vormde ze geen eens woorden ofzo maar die heeft me echt iets van 5 x iets proberen te vertellen maar kon er echt helemaal niks van maken wat ze nou bedoelde.

De temperatuur vond ik ook goed uit te houden en in de kleine zaal had ik het zelfs koud :vaag:

Maar zeker een feestje om weer een x heen te gaan!

Grappig dat je me trouwens herkende CH3-21! :)
laatste aanpassing
Ja dat rare wijf had ik ook gezien :S !

Het was zeker leuk!!
Ja, hij was leuk en alhoewel ik eigenlijk van "snele" house-muziek houdt, vond ik de DJ's in de Oude Zaal de DJ's meer dan TOP!! Er liepen daar een stel vage engelsen (o.a. die griet met die kale kop en alleen dat plukje op d'r kop) en deze keer wel erg veel mensen met drugs op. Ik heb toch maar weer eens keer een half snackie genomen en was redelijk van de kaart hehehe!!
Een maat kocht toen een flesje Herbal-XTC en na een paar slokjes daarvan kreeg ik ineens energie als van een paard, wonderspul!! Het leek alleen net of er allemaal spinnen op m'n kop liepen...een heel raar gevoel. Bij Tom Harding was het gewoon te druk en dus zijn we wezen uitspacen in de (inderdaad koude) Oude Zaal.

HQ blijft regeren, volgende maand weer, maar waar was nou de meeting????????????? Ik ben wezen zoeken om een uur, maar wist niet of er nou in de Oude Zaal of The Max werd gemeet..
De meeting was in de grote zaal achter het podium maar dat stelde niet zoveel voor hoor! Heb wel even gezellig met een aantal mensen staan praten maar je hoeft niet te treuren dat je hem gemist hebt!
als het goed is had marijn een meeting opgezet, helaas was ie zelf niet op HQ haha sgiet lekker op dan !! Marijn waar was je nou ??? dits al je 2e Hq op rij die je gemist heb !!! Schaam je ! :9
joe, volgende maand moet ik weer verstek laten gaan (of gewoon doorgaan:D:D)...
miech,, kga waarschijnlijk vrijdag gewoon naar HQ (hangt wel beetje vd line up af dit X) en dan naar engeland en daar verder feesten in de avond :D ;D

dr zit tog wel een paar uurtjes speling tussen ofniet? heb je tog op zn minst 2 uurtjes slaap ofzo hehe :9
laatste aanpassing
Was zekers toppie, Atus! (K)

Oude bekenden ook tegengekomen en nwe mensen ontmoet! Betere sfeer (Y)