Partyflock

Foto-comments geven!

 
Forumonderwerp · 19017
Big brother is watching you, Megalomania waanzin, Eigen rechter en beultje spelen, Macht is blijkbaar lekker en meer van dat soort termen. jajaja..het is OOK partyflock binnen geslopen en zoals ook bij vele bedrijven het geval is weer controle op bepaalde zaken te krijgen hebben we nu te maken met sterk aangescherpt beleid ACHTERAF!
(De oohh zo befaamde zin "onbeperkt internet" met fair-use policy en quota limieten. een dubbelspraak alom :vaag:

Eerder was het nog wel eens leuk om met wat mensen foto-comments te geven en als er replies waren er weer op te kunnen reageren.

Het is nu zo dat je alleen kan ageren en dat het RE- er helemaal af is want dat wordt niet toegelaten of aardig vlot en bot verwijderd. :vaag:

Ik vindt dit niet het juiste beleid controle terug te winnen over "the monster you created" if you catch my drift.

Ook hoorde ik dat het admin-beleid helemaal anders is gaan worden

Tommie, Ga het anders aanpakken, want dit gaat niet werken op deze manier controle terug te krijgen op je databeest.
laatste aanpassing
Karian
Werkzaam bij Partyflock
wat gaat dan wel werken? tis makkelijk om te zeggen dat iets fout is.....geef jij dan maar eens aan wat goed zou zijn!
idd kom maar op met die goede ideeen ipv alleen commentaar te geven
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Er zijn wel andere oplossingen, en dat is alle comments standaard NIET tonen, alleen de link met bv '10 comments'.
Of mensen 'strafpunten' geven en uitsluiten van commentaar leveren in de toekomst.
Het probleem is gewoon, comments zijn bedoeld voor een kort bericht mbt de foto. Dan heb je normaliter aan 4 comments per 4 uur per foto echt wel genoeg om je zegje te doen.
Of ik moet bijvoorbeeld voor elke foto ook een 'discussie' forum aanmaken, dus een extra forum waarbij je het plaatje ziet met daaronder een regulier onderwerp.

Het enige dat dat toevoegt is een foto erboven. Kennelijk kunnen mensen zich beter uitdrukken met een foto boven het forum welke niet eens meer gaat over wat zij op dat moment neerzetten.

Steeds weer alle commentaar onder foto's weghalen omdat er gewoon een hele onzin discussie is ontstaan, zoals het de laatste tijd ging, werkt ook niet.
Het is ook niet helemaal eerlijk om dit nu bijvoorbeeld met crippleware of de nieuwe mp3 licenties te vergelijken. Probleem is namelijk dat Partyflock groeit en er steeds meer mensen bijkomen die niet weten hoe ze zich moeten gedragen. Recentelijk is dat tot uiting gekomen in de verscheidene discussies onder foto's die niet eens leuk zijn, of die de personen die op de foto's staan absoluut niet leuk vinden, en ik ze daarop heb verwijderd. Sommige fotocomments verwijder ik dus ook op verzoek van personen die op de foto staan niet omdat ik het commentaar niet leuk vind.
Dit is een nieuwe ontwikkeling waarmee ik in het begin geen rekening heb gehouden. Had ik vanaf het begin geweten dat dit een probleem zou zijn geworden, dan had ik deze beperking of een andere oplossing al eerder geimplementeerd.
Ik kan me heel goed voorstellen, dat bepl replies niet hoeven onder de foto......soms zie je weet ik veel hoeveel replies.....

Een paar is toch genoeg????
Of ligt het aan mij?? ben ik de enige die zo denkt???
idd, soms draait het gewoon alleen maar op slowchatten uit.

Dat zie ik steeds vaker gebeuren en dat is zooo onboeiend
en beledigend:S, teveel mensen zijn eigenlijk alleen uit op "rellen"

waarom snap ik niet zo goed, kvind de site veel beter functioneren als "gezellige" plek waar je intresse kunt delen en mensen via kunt ontmoeten met dezelfde "leuke" passie, namelijk: FEESTEN

het gaat hier affentoe werkelijk nergens over!
en das de fun voor mensen zoals ik :D

lekkah rellen (6)
Beetje jammer Rhythm...........
Sorry maar de afgelopen week lijkt het hier op PF nergens meer over te gaan !
Mede te danken aan Chemistry....wat een rotte appel is dat zeg :s

Ik vind het er niet leuker op worden op deze manier !
Maar het is ook zeer zeker niet de bedoeling dat zulke mensen het voor anderen gaan verzieken !
kijk iedereen heeft t recht om zijn of haar mening te geven (doe ik zelf ook) maar soms gaat idd wel iets te ver en komen er discussies die gewoon totaal nergens op slaan en voor de 1 is dit grappig en voor de ander misschien wel kwetsend dus vind t verwijderen van sommige reacties onder foto's een prima plan :D
Christa, geef dan t goeie voorbeeld en ga zelf ook niet eindeloos door onder de foto's met discussieren. Er zijn nl. ook genoeg mensne die zich hieraan irriteren!

Iedereen moet zelf zn steentje bijdragen om deze site een beetje relaxed te houden, een keer een rellertje is ok, maar die ellenlange discussies werken iedereen op de zenuwen. Zeker onder foto's, want daar is deze optie helemaal niet voor bestemd. Ik begrijp dus goed wat Tommie bedoelt!
laatste aanpassing
dit is 1 van de redenen dat ik flink ben geminderd met pf naast de vele onzinnege PB-tjes. zelfs als je denkt dat er niets aan de hand is op een foto en die gewoon leuk is komt er wel weer iemand met een opmerking waar iedereen op in gaat. beetje jammer.
Tja.. op 'n end ga je de foto's waaronder nergens-over-gaande en beledigende discussies zullen ontstaan bijna al herkennen. Erg vervelend als je dat als admin ook nog in de gaten moet gaan houden.

Ideaal is het niet, maar ik zie niet echt een betere oplossing..
kan je niet gewoon een maximum van 20 comments per foto instellen :s ?
laatste aanpassing
kan je niet gewoon een maximum van 20 comments per foto instellen ?

da's ook geen oplossing... het wordt dan een kwestie van wie het eerst komt, het eerst maalt. van mij mogen de fotocomments helemaal achterwege blijven, vaak staat er geen boeiende info in, alleen zoiets als 'wauw' 'mooi' oid.
Ik vind het op zich wel een goede regel.