Partyflock

Bas&Ram en Joop, hoe draaien zijn?

 
Forumonderwerp · 18981
Ken iemand mij vertellen hoe/wat zij precies draaien?
vroeger, op t eerste dansvallei feestje hoorde ik hun voor t eerst en toen draaiden ze supergoed weet ik nog. hoe en wat precies daar heb ik geen idee van. zijn ze nog steeds samen dan?
bas en ram draaien combi van hardtrance/hardstyle/trance

Joop is ook trance georienteerd volgens mij.
Kicke dj naam trouwens, joop :S
Op naar NY vanavond dus...;)
Bas en Ram draaide zaterdag op Qlimax en Trance Energie,twee verschillende muziek soorten.
shaw! heb bas&ram al meerdere keren gehoord en draaien echt super!! vond ze t strakst op streetparade a'dam. gewoon de 4e naar de matriXX komen dus..
Ik heb bas & ram ook horen draaien, en dat was gewoon relaxte hardstyle... best goed!!
op Te draaiden ze wel leuke hardtrance alleen die James brown is Dead Verneukte het bij mij afgezagd kut numer maar dat vind ik
bas en ram draaiden vroeger VEEEEEEEL harder dan tegenwoordig

maarja toen was de budha nog een feit
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
lekker :D

was er ook vrijdag in newyork nog ff met joop staan praten want een bekende van mij kent hem weer goed en was ook met hem mee naar newyork :)
Heb Bas en Ram een flink aantal x zien draaien op Protocol en was er altijd zeer te spreken over! Veel Hardtrance en de laatste tijd ook veel hardstyle en dat vind ik ff minder dan weer. :S
Joop draait voornamelijk een mix van trance en hardtrance, met techno en hardstyle er door heen. Hangt er trouwens ook vanaf op wat voor feest hij staat, hij draait ook regelmatig op hardstyle feesten in het Noorden.