Partyflock

Geen flitspalen meer!!

 
Forumonderwerp · 18958
Volgens de Telegraaf verdwijnen de flitspalen!!!!!
En terecht..............................maar wat komt er in godsnaam voor terug
Misschien moet je het artikel verder lezen?
Heb een keer op tv gezien dat ze een nieuw systeem hebben. Dat zal er wel voor in de plaats komen.

De laserdetectors worden namelijk (willen ze weer proberen vorig jaar jan ook al) per januari afgeschaft. Althans ze willen die wet erdoor krijgen. Het probleem alleen tijdens vorigjaar januari toen ze dit ook wilden, waren ze vergeten dat dat niet kon. Deze detectors werken namelijk op frequenties (die ze opvangen) en als ze deze dan zouden afschaffen, zou het betekenen dat niemand meer radio mag luisteren. Waarschijnlijk hebben ze dit nu omzeild op de 1 of andere manier.

Flink balen dus, ik gebruik namelijk altijd als ik de auto van me ouders pak hun detector, ideaal. Pakt ook lasergun's.

Heeft me al heel wat boetes gescheeld.

(k)
(k)
flitspalen weg, maar traject controles er voor terug, dus niet meer tussendoor gasgefen enzo :(
het komt er gewoon op neer dat het er niet leuker op word doe dan maar flitspalen in plaats van die dingen in de weg waardoor je echt helemaal geen klein stukje meer te hard kan rijden
het idee is juist dat je wel een klein beetje te hard kan rijden, de gemiddelde snelheid wordt nu namelijk gemeten en niet de snelheid op 1 moment. Als je dan terwijl je niest (ofzo) per ongeluk je gaspendaal indrukt is dat dus geen ramp. daarna dus ff afremmen. Tenminste dit systeem was laatst sprake over en wordt nu al getest (met nep-rijders vanwege privacy problemen) in de buurt van R'dam.
grrrrr.... deze kamikaze-piloot heeft weer 'n bekeuring erbij.. *FLITS* op 'n weg, waar je maar 70 mag, terwijl ik 115 reed.. (let op 'n zwarte Mercedes A140(?) met pech in Eindhoven) :(
Waarom maken ze die wegen dan ook zo mooi open, recht en race-baar?!?! DAT moet dan gewoon afgeschaft worden! :P

maar van de andere kant kan ik me ook heel goed aanpassen hoor.. traject-controles zijn klote, maarja.. dan maar wat zachter rijden. Alleen vind ik dat ze dat op het traject zelf wel ff moeten aangeven dat er zo'n controle is... dat doen ze met flitspalen ook. Ik weet niet of dat al gebeurt trouwens...
laatste aanpassing
laatste tijd KAN ik nie eens meer ff doorrijden,
er rijd altijd wel een bejaarde of een vrouw voor me,
een combinatie van die twee is helemaal irritant :P

langzamer rijden zou me nie eens opvallen! :(
2 H@arderwieker: alsw jij nu al die flitspalen eens weghaalt ;p
wordt er alleen maar slechter op........nu kun je geen eens meer te hard rijden :S jah of je moet eerst 160 gaan rijden en dan een stuk 80....:S:(
Ben al bezig om wat paaltjes de kop in te drukken...........
Jij bent goed bezig.
alleen die fuck-onzin al!!! k*&&$*(^%&*(flitspalen :P
Gewoon zoals in Duitsland; op stukken waar het veilig is gewoon geen snelheidslimiet erop gooien, daar gebeuren toch ook nooit echte dikke ongelukken.
Als je de hele tijd met 120 achter een rotte opel corsa 1.2s uit 1983 aan moet rijden met je bak dan wor je vanzelf "onveilig" in t verkeer!
Of hoe heb ik dat nou?!? en dan is dat inhalen met vrachtwagens 80--> 81km p/u ook zo afgelopen.
Groetjes (k)
laatste aanpassing
hier dr.pep in plaatst vanb kaliman

ik vind dat echt wel klote ik hou wel van doorrijden maar als dat zo gaat worden zit dat er denk ik niet meer in:S:S
lang leve de binnendoorweggetjes! :)

ben echt benieuwd hoe ze dat willen gaan doen, want wat als je nou ergens een van de weg afgaat? of zijn het echt van die 200m trajecten, want dat zou echt serieus zuigen.
nee hoor gaat om een aantal kilometers.
dat bestaat al hoor. Dit zit ook al bij utrecht wordt je ook gefilmd van begin tot eind punt en dan wordt je snelheid berekent
(k)
Waar bij utrecht dan? ik rij daar dagelijks en rem alleen voor de flitspalen...
ik weet ook niets van trajact-scannen bij Utrecht. Bij R'dam en A'dam doen ze het in ieder geval. Weet alleen niet of er nu al boetes aan vast zitten.
nog nooit tegengekomen die traject controlles.
terwijl ik altijd 140 of harder rijd. en alleen rem voor autos langs de kant of flitspalen.
Ze gaan de flitspalen weghalen en dan komt dat meetsysteem, maar dat duurt nog een paar jaar want dat systeem moet eerst nog uitgebreid getest worden. Dus dat van utrecht is volgens mij bullshit en voorlopig blijven de palen nog wel een paar jaar.
Blij met een dooie mus...............dus
Die traject controle zijn er toch echt, als je van a*dam naar utrecht rijdt en v.a. utrecht naar den bosch. Ook zijn ze in overschie!!!!!!!!!!!