Partyflock

Help: lange broeken gezocht !

 
Forumonderwerp · 18952
Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik niet bepaalde de kleinste.. Nou heeft mijn lengte bepaalde voordelen maar ook zeker nadelen.. 1 daarvan is: Zie maar s leuke broeken in mijn lengtemaat te vinden !! Ik heb lengtemaat 38..
Als ik een kledingwinkel binnenstap vraag ik dan ook standaard meteen naar de langste maat.. Meestal is dit 36.. Heeeeel af en toe wil het wel eens gebeuren dat een broek lang valt en dat 36 me past maar meestal heb k pech.. Of die broek is taillemaat 36 ofzo en da's een beetje wijd :)

Mijn vraag is dus: Weet iemand winkels (liefst in de bewoonde wereld=randstad) waar ze mooie broeken (voor uitgaan, felle kleuren etc) hebben in een lange maat ? Of ben je toevallig laatst bij het kleren kopen nog een mooie broek tegengekomen waarvan je dacht: 'cool maar veeel te lang voor mij, zou iemand daar ooit inpassen ?!'.. Zoiets moet k dus hebben :D
Volgens mij kun je je broeken het beste zelf maken....:d
laatste aanpassing
Uhmmm een vriend van mij is behoorlijk lang en draagt vaak g-sus broeken (heb je ook in vette feest kleuren :-) ) Dus misschien moet je daar eens voor kijken..

Suc6 Morrieeeeeee
Gelukkig zijn 3kwarts broeken in de mode :D
laatste aanpassing
Ik ga zelf ook broeken proberen te maken binnenkort, of laten maken. Gewoon oude broeken met elkaar combineren.
Ik word er ook helemaal krankzinnig van Lange.. nooit normale broeken te vinden. Er is nu echter wel een merk dat Bogart heet... die vallen een stuk langer. Als je die kunt vinden moet je als het goed is wel geholpen zijn.
M'n vriendin maakt wel eens broeken voor me maar heeft het de laatste tijd een beetje druk met stage :S:P
En zelf maken ?! Neh :)

Morri: Er is een verschil tussen behoorlijk lang en heel lang :P.. Maat 36 is vrij gangbaar, 38 niet :'(
Prhyme: Enig idee waar ze die verkopen ? A'dam ergens ?
laatste aanpassing
Van Levi's hebben ze inderdaad maar heel even 38 gevoerd.. was de enige die ik normaal aankon.

Ik weet 2 plekken waar ze die hebben, maar die zijn niet in Amsterdam... heb er in Amsterdam zelf wel nog naar gezocht maar niet gevonden. Voor die andere 2 plekken zul je even verder Noord-Holland in moeten reizen eventueel. Als ik ze in Amsterdam vind, dan hoor je het uiteraard direct.
hoe lang ben je dan?!? maatje van me is 1.99m en die laat ze maken of haalt ze speciale zaken die echt alleen maar broeken voor lange mensen verkopen..
Ik ben nog 7 cm groter dan je maatje dus go figure :P
Je moet iig niet naar die "trendy" shops gaan. Die voeren gewoon de standaard collectie. Maar gewoon naar een winkel die er al meer dan 30 jaar zit, waar gaan harde muziek wordt gedraaid en waar je vader waarschijnlijk ook z'n kleding koopt:P. Anywayz. Bij dit soort winkels hebben ze vaak een uitgebreide jeans collectie. Ook van gewoon normale merken als Diesel, G-star etc. (ik weet niet welke maat welke fabrikant voert.)
Maar wat si je taille maat?? is die ook in de buurt van 36, 38??? Als dat niet zo is zal het vrij lastig worden denk ik.
laatste aanpassing
Jij als voleerde HBOer moet toch wel een ontwerper kunnen betalen:-P?? Armani, Frans Molenaar:-D
D'r is een verschil tussen kunnen betalen en willen betalen Nick :P

M'n taillemaat is ongeveer 34.. En dat t lastig is wist k al :D
Ben ook wel eens bij High & Mighty binnengestapt, winkel gespecialiseerd in 'grotere' maten.. Helaas betekent high daar ook mighty (taille) en is t nogal prijzig.. Is ook vrij 'nette' kleding trouwens, ben meer op zoek naar echte partykleding.. Felle kleuren ofzo.. Kom je denk ik alleen maar stomtoevallig tegen, vandaar mijn vraag: 'Zie je een partybroek waarvan je denkt dat r alleen een reus in past, zet t hier neer :P'
laatste aanpassing
i know the problem..
Ja voor mij ook bekend verhaal. Kwam afgelopen zomer achter dat gapstar ook broeken in 38 heeft. maar verders moet ik broeken op lengte laten maken.
ik ben te klein

dus heb nu een oversized broek aan :P
Moet je naar Quasi modo in Rdam gaan.
Maakt alleen partykleding.Zoek je ff kleurtjes uit en een idee wat je een beetje wil hebbe.
En dan maakt ze hem voor 150 eurootjes.
Voor jou misschien wat meer !
Je moet gewoon tegen dat vriendinnetje van je zeggen dat ze niet zo moet zeiken!
Zweep d'r over als ze niet naait :-p
Op het Singel tegenover de bloemenmarkt, dus bij Kalvertoren, zit een winkel voor jou. En op de prinsengracht tussen de Leidschekruisstraat en de Spiegelgracht zit ook nog een winkel.

Dat zijn winkels voor heel lange en heel dikke mensen, dus schrik niet als je Theo van Gogh tegen komt, oh nee, die heeft aanee XXL t-shirt genoeg :P
zhorz: High & Mighty heet die winkel tegenover de bloemenmarkt.. Zie een eerdere posting daarover van mij :)
hehehe wel een coole naam voor zo'n winkel:D
2 meter 6 :vaag:

Een Koreaanse basketbal international is 2 meter 38 las ik van de week


HOE ISSUT!!!
Heej ingenieurtje! Het merk Freeman-Porter heeft zekers broeken die langer vallen dan normaal. ikzelf heb er eentje in een normale lemngtemaat en met mn 1.78 moet ik nog superhoger schoenen aan wil ie niet over de rgond slepen. Zijn coole broeken iig! Verder ken ik nog twee winkeltjes die zelf kleding maken, partyclothes, laaty er ook vaak iets in elkaar zetten. Niet duur (je betaalt minder dan voor een gewone Diesel ofzo!), en je kunt alle kanten op! Als je interesse hebt, stuur me dan effe een pb'tje en ik laat je weten waar ze zitten! (k)