Partyflock

naar welk feest zou je absoluut voor geen goud bezoeken?

 
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik zou bijv nooit van me leven een trance-feest bezoeken. ik ben er vroeger 1 keer geweest om te kijken hoe het was en het was een hell voor me. hebben jullie dat ook?
R&B feesten zijn toch best wel leuk hoor hihi..
heeey daar moest KOTS KOTS komen te staan!!!

en nu staan er 2 smilies te kwijlen om wasteland :S
is de werkelijkheid van je gedachten daphne...:P
DV ( financieel gezien dan)
en over TE ...utrecht was de laatste keer errug goed. Mensen die TE afkraken...ik hou bijvoorbeeld ook niet van R&B, maar ik snap best dat het leuk kan zijn. Zo is het ook met TE. Ik had het de laatste keer ERG GOEd naar mijn zin, snap ook best dat je het niet leuk vind. Zeik het dan niet gelijk af....
ik zou nooit naar 2stepfeesten gaan
Ik denk niet dat ik ooit op een trance feest te zien zal zijn

en verder

country/linedance feesten zou ik van gaan kotsen

ehm

een concert van de Kelly family met mij erbij zou waarschijnlijk uitlopen op een bloedbad...
Ik denk dat ik me slaapzak zou meenemen naar TE. En me tentje en dan zou ik midden in de zaal alles uitzettuh en rustig gaan genieten van me nacht rust met een zacht deuntje op de achtergrond.zoeits zal ut wel worden jah , dat lijkt me eigenlijk wel wat. Wie gaat er met me mee? Kan ik eindelijk weer eens rustig slapen op een zaterdag avond whehe.
Zowiezo nooit naar een r&b feest...
en ja op feeste als trance energy of sensation zal je mij eg nie zien..

HARDCORE!! :bounce:
tmf awards of sensation .. dat lijkt me nog erger dan TE
Spoilgybe 21 maart 2002 12:47
Ik denk dat ik me slaapzak zou meenemen naar TE. En me tentje en dan zou ik midden in de zaal alles uitzettuh en rustig gaan genieten van me nacht rust met een zacht deuntje op de achtergrond.zoeits zal ut wel worden jah , dat lijkt me eigenlijk wel wat. Wie gaat er met me mee? Kan ik eindelijk weer eens rustig slapen op een zaterdag avond whehe.
---------------------------------------

had jij dan ff pech gehad op de laatste TE :P
denk maar aan cosmic gate in de main :P
de hardstrance zaal waar ook gewoon oldstyle werd gedraait, en die vaage club zaal waar ze zelfs nog oldstyle gingen draaien.

Neej ik zou voor geen goud naar TE gaan, maar ben toch naar de laatste geweest en dat was zeker niet tegen gevallen, heb nix gemerkt van tmf publiek, mjah in de main, maar daar was ik toch nouwelijks te vinden :)

Ik durf t zelfs nog harder te zeggen, die hardtrance zaal leek wel door Q-Dance gedaan te zijn, man wat een gebeuk :) lekkere hardstyle tussen door, super sfeer, geen hee hoo gehoord :)
Ik zei dat altijd over TE.
Ben er nog nooit geweest en zal er nooit komen ook.
En verder R&B feesten.

poehhh was een keer in de escape en er was een ocean party.
Ik Heb Me Nog Nooit ZOOOOOOOOOOOOOOO erg verveelt!


(K)
naar een OI feest met van die gestoorde nazi's
daar ga ik never nooit heen (alleen met een machine geweer)
dat geweer gebruik ik dan alleen om ze mee bang te maken he;) schieten doe ik niet
r&b nooiittttttttttttttttttt
hippie nooittttttttttttttttt
heavy metal nooitttttttttttt
terror nooittttttttttttttttt
concerten nooitttttttttttttt
ik zal nooit naar trance dance club r&b techno hardhouse hardstyle enz... gaan

ik ga vast en zeker wel naar:
HARDCORE
DARKCORE
TERROR
SPEEDCORE
EN OLD-STYLE.
ben altijd wel in voor een feestje :D
als ik met mn vriendinnen ben vermaak ik me toch wel :D beetje drank dr bij en lachuh man, ook al is 't line dance haha :D
(K)(K)(K)
Trance Energy zal voorlopig niet meer voorkomen, ik ben de laatste keer heen geweest om te kijken hoe het was (als je er niet bent geweest mag er er ook niet over zeiken) Ik heb me er best vermaakt, en ik heb het goed naar mijn zin gehad, alleen er miste gewoon iets en het was me wat te massaal. Een feestje dat het "iets" wel heeft bijvoorbeeld is Qlubtempo (oude stijl in de Fun uiteraard)
die-hard, precies, ik dus ook. alleen als er echt nix tedoen is dan overweeg ik het wel om naar re ITEM te gaan in amsterdam. das hardhouse/hardstyle en soms ook oldstyle. maar das alleen als er geen feest is en ik geen gelkd heb whehehe
mag ik een serieuze (geen afzeil dus) vraag stellen aan die hard?

ben wel benieuwd wat het verschil is dus hardcore, speedcore en darkcore

ik kan hardcore, old-style (ook voor IEDEREEN een ander begrip:S:S) en terror wel uit elkaar houden, maar die andere stijlen niet....en noem svp geen djs of zo, ken ik waarschijnlijk toch niet:)
nou ik zal he je vertellen. terror ken je?! speedcore is dus nog sneller als terror. darkcore is wel te vergelijken met gewoon hardcore maar dan ff wat vager en meer underground achtig maar wel lekker beukend.
e die hard, dan ben je industrial nog vergeten, ofniet?

iedereen loopt mij te vertellen dat promo industrial is, please help.

--=5=--
Ik heb het eigenlijk overal wel snel naar m`n zin:-D behalve op innercity dan, bah! wat een kutfeest
Speedfreax zou ik nooit heen gaan. Voor de rest ben ik voor alles in. Ook voor rock concerten en noem maar op. Ben zelfs een paar keer naar een musical geweest. Heb een vrij brede smaak wat muziek betreft.
ik zou nooit van mijn leven naar een SLAGERSFEST gaan. WOEHOE !!!!
Wat zijn er toch veel mensen die een mening hebben over feesten waar ze nog nooit zijn geweest of eeuwen geleden zijn geweest. Maar goed...Ik vermaak me altijd prima op Trance Energy maar ik richt me niet tot 1 stijl. Massive, Qlimax, Qlubtempo, Impulz(Outdoor). Maar ik zou zeker niet naar een hardcorefeest gaan.
ik zou duidelijk niet naar een r&b en trancefeest gaan. dat zuigt toch dikke ballun eej. op een feest hoor je gewoon te stampen. groetjesss!!!!!
Je Kan naar ALLES gaan MET een LEUKE BASS (Hardhouse/Techno en vooral HARDCORE and -->)
R&B party of bubbling ofsow
en trance energy denk ik, maar ja la sik kaartuh in mijn handen gedrukt krijg weet ik het ook nie zeker meer
nee promo is geen echte industrial. industrial is met heel veel van die wazige geluiduh en niet het hele nummer door bass maar heel veel tussendoor dat je alleen die vage geluiduh hoor dat is het echte industrial
industrial is ook meestal terror niet altijd maar meestal is industrial terror
uhhh, promoi heeft ook industtrial nummers gemaakt, zoals vicioul circle en what the fuck, driven by instinctm en das degelijk wel industrial.
Zo,

Even een antwoord op "Cosmic Gate @ Qlimax".
Jij zegt dat je nooit naar een fesie van Q-dance gaat... maar je naam verteld mij dat je Qlimax toch interessant vind. Toch,? Goed ff een nieuwtje voor Qlimax en Q-dance zie je de overeenkomst!! Dus ik snap je ff niet.... En mocht ik het bij het verkeerde eind hebben bij deze dan SORRY...

Maar ff over het onderwerp... Alle feesten die te commercieel zijn te groot dus meer als 5000 man vind ik persoonlijk helemaal niks... Doe mij maar gewoon een fesie van een man of 1000 waar de sfeer
gewoon op en top is waar de boxen op knappuh staan
en waar de meiden op hun mooist zijn.... gggh...

Tot LaterZZZZ

Tha zZlaapKopZz
Ik ben voor alle Dance, trance, techno, hardhouse, hardstyle en old school feesten wel in, behalve Innercity en hardcorefeesten...
Ennuh, Trance Energy roelt gewoon helemaal, omdat er een hoger gehalte aan lekkere wijven is, dan op ander doorsnee feest :D
t.e. viel de laatste keer wel mee ik stond alleen in de hardstyle zaal, en daar gaan alle verkeerde mensen tog weg, de muziek was dan veelste hard voor die mensen allemaal,,,,,,, maar innercitty heeft het voor mij ook gedaan, nu na de laatste keer, de vier alweer, mmmmmmaaaaaaaaaaaarrrrrr deze was zo slecht zijn gewoon geen woorden voor!!
en ja zo zijn er nog weleens van die feestjes waar ik nooit meer heen zou gaan, maar over het algemeen vind ik alles met house tegek
bobs saloon daar zou ik nou nooit meer heen gaan!!
Alle gabber en oldschool feestjes

Mijn tijd is geweest daar.

Muziek vind ik niet meer zo leuk en het publiek al helemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal niet
En ow ja. Alle feesten van ID&T boycot ik.
Veel te groot en niet lief meer.

Zo mij ik trouwens alle grote feesten.

Mysterland - ciao
Dance Valley - de mazzel
FFWD - doei
TE - Nooit van mijn leven

Ik denk niet dat ik door hoef te gaan.

10.000 partyminded peeps is the max

NO en Awake outdoor een uitzondering
Geen TE voor mij ... ballen muziek vind ik dat .. ook feesten van UDC ga ik niet meer naar toe .. die zijn tot nu (bijna) alleen maar tegen gevallen!! en IC vind ik ook een kut feest ... dat was het wel :-)
ik wil niet naar de TMF awards
ik wil niet naar pepsi pop
ik wil ook liever niet meer naar Trance Energy
hardrock zie ik ook niet zitten
R&B al helemaal niet!
pff.. ik ben eigenlijk een zeur.. wil alleen maar hardstyle feestjes! :bounce: :bounce:
an je hebt gelijk. maar oh was de hardstyle zaal op t.e. wel goed hoor , daar heb ik mij zeker wel vermaakt!!
geen trancefeeste, enne andere top 40 shit en concerten enzo! Ik wil naar de BETERE (dus niet die overdreve newstyle MOH) hardcore feeste zoals thunderdome. en oldstyle natuurlijk! Of lekkere beuk feessies in de fun, das altijd wel leuk. Zal ook nie snel meer naar discos gaan enzo, wor daar gewoon nie goed van, en zonde van me geld!
Wasteland
Megamusic dance exparience
TMF awards
maar het ergste vindt ik nog die FLUGEL APRES SKI PARTY'S
kotszzzzzzzzzz
Trense Energie, Innercity

Hier zal je mij niet zien

DENK!

Geef mij maar feestjes als:

Thunderdoem
HouseQlassics
Mystryland
Qlimax
Shockers
Mania :-)

Erg jammer dat er geen Shadowlands & Digital Overdose feesten meer zijn die waren ook VET :-)
Ik kan beter zeggen naar welke feesten ik wel ga want ik ga alleen naar feesten waar of Hardtrance of Hardcore wordt gedraaid. En dan moeten er ook nog wel wat bekende namen in de line up staan zoals Dana, Paul, Rob & Joe, Panic, Neophyte, RTC enz. Vandaar dat ik ook te vinden ben op zo goed als elk Back 2 School feest (pussy Lounge, Hard Bass, Hardcore 4 Life, Legends enz.) Is er een weekend niet zo'n feest dan zit ik in de "kelder" van de Ministry of Dance waar elke week tot 6 uur Hardhouse gedraaid wordt --> elke week feest en sfeer.

Andere feesten gaan er bij mij niet in en zal je me ook niet zien!
ik ben juist op hardcore feesten die standaard line ups ZAT die MOH line up bijvoorbeeld, dan weet je precies weer wat je de hele avond gaat horen, verras mij maar lekker weetje, zoals op thunderdome met manu le malin onderandere! Beetje afwisseling af en toe kan geen kwaad.
Absoluut geen 2-step, wat een :( muziek is dat...verder nooit maar dan ook echt nooit meer naar Innercity, op Pinkpop, Dynamo open Air bla bla bla hardrock Heavy Metal ook nooooooiit :)