Partyflock

Genoeg negatieve geluiden over TE......

 
Forumonderwerp · 18791
De afgelopen dagen is er vanuit alle hoeken in het land (negatieve) kritiek geuit op TE, Nu zou het mij interresant lijken als we dit negatieve eens om zouden draaien en het positief maken, feed back dus. Kijk kritiek mag en hoeft dus niet per definitie negatief te zijn het kan iets of iemand zelfs helpen om er beter van te worden dus TE is een leuk project om mee te beginnen.
Ik heb me afgelopen uitstekend vermaakt met de mensen waarmee ik was en die ik daar ontmoet heb maar ik herriner me TE ook nog alszijnde een top feest dus het kan wel.
Trance energy is altijd populair geweest en het concept stond altijd als een huis, dat kan niet van de één op de andere dag verdwenen zijn.
Dus ipv het af te kraken denk mee, wees creatief en laat horen wat jij vet zou vinden.
Als ik op de feesten eens goed luister naar de mensen om me heen dan weten ze altijd hoe het beter moet en kan. Dus laten we daar nou eens gebruik van maken.... :)

Ik w8 af...

Mazz'l

de topic titel was te lang,ben zo vrij geweest hem in te korten,gabber mamma inz. adm.:)
laatste aanpassing door een beheerder
Tip 1)

Geef geen feest in Thialf!
laatste aanpassing
weer in de Jaarbeurs! dat was cool
Gewoon 2 keer in het jaar in de jaarbeurs houden
hebben we hier in utrecht ten minste ook wat te doen.­
En een goeien (inter)nationale dj's
Geen tmf en 538 reclame
betere geluid kwaliteit
Whaha Cobuzz, je slaat de spijker op z,n kop :P
tja, een hardcore feest met de naam van Trance Energy ! klinkt logisch
Ik ben het met laakie eens niet meer in Thialf
dj zoals talla 2xl en alex morph, tiesto, paul van dijk enzo en geen hitjes dj

von de edite in de jaarbeurs van dit jaar trouwens niet slecht met cosmic gate als afsluiting
laatste aanpassing
idd ja.­ gewoon een vette lokatie, waar het geluid lekker BRUUT hard kan.­ en gewoon goeie dj's neerzetten.­ dan blijft/wordt het weer een vet feest!!
In ieder geval niet in Thialf,of ervoor zorgen dat t geluid beter is,de muziek is toch waar de mensen voor komen en als dat voor geen meter klinkt ben je toch echt fout bezig naar mijn id.
Gokken op de commercie is in deze tijd ook niet echt slim aangezien er feesten in overvloed zijn.
Als mensen kunnen kiezen dan gaan ze toch voor een vette line-up en goede sound ipv deze "matige" standaard line-up.
Begrijp me niet verkeerd,het is niet alsof ik de dj's bekritiseer maar TE is een feest wat naam had/heeft/wil behouden dan zul je daaraan moeten werken.
Als je dit volgend jaar weer op dezelfde manier zou doen zou je een groot probleem hebben denk ik.
En probeer wat dingen op te pikken van de partyppl op t net,dan zie je vanzelf wat wel of niet aanslaat op een groot feest,organisaties zijn nog wel eens eigenwijs qua dat en van je publiek moet je t toch hebben.
Goodluck next time:)
Ik heb me ook echt mesterlijk vermaakt in thialf waren alle feesten maar zo

geen thialf
geen comerciele shit
jean en tiesto mogen thuis blijven

Echt een meesterlijke line up echt alle toppers van de trance laten draaien

niet te groot duss geen senstaion achtig iets gewoon 12500 mensen max of zo anders krijg je meteen zo;­n massa feest
laatste aanpassing
meesterlijk topic, compliment (Y)!

-jammer genoeg niet meer in thailf. Ik woon redelijk in de omgeving van thialf en ken heel veel mensen die 1x per jaar naar een feest gaan, en dat is TE. Maar nu niet meer. Ten eerste vinden ze het te duur en het geluid niet al te best. Hierdoor bleef zaterdag veel van de "plaatselijke" bevolking weg. Laat Qlimax maar lekker 1 van zijn edities in thialf houden en ga met TE een nieuwe frisse weg is, met een nieuwe locatie.
Mijn suggestie is de Martini Hallen in Groningen. Ik vond het met massive een meesterelijke locatie! Zo hou je wel een groot evenement in het Noorden en een wat betere locatie. Het is goed bereikbaar en heb met massive geen minpunten gezien.
-een échte trance line up. Waarom geen namen als Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul van Dijk, Tiësto, Scott Bond, Judge Jules enz enz.
Zoals iemand anders al aangaf, er zijn tegenwoordig zoveel feesten met hoge entreeprijzen dat men gaat kiezen, want naar alles gaan is onbetaalbaar. Dus gaat men kiezen voor de beste line-up met namen die je niet vaak ziet. Dat zal ook de mensen weer trekken.
-niet alletwee in de jaarbeurs hoor, das weer teveel van het goeie.
-wil niet zeuren hoor, maar gooi die prijzen anders omlaag, dan trek je ook mensen die twijfelen sneller over de streep en mensen die in de buurt wonen die ook weleens een feestje willen meemaken, maar er normaal geen ±40 euro voor over hebben.

Maar dit zijn maar kleine suggesties hoor ;)
Idd Donna als ze luisteren naar de doelgroep dan kunnen ze daar veel van opsteken.­Kijk een ieder weet wat de mindere punten waren, hetzelfde geldt ook voor de goede dingen maar als je de mindere dingen van TE om weet te buigen dan zie ik absoluut een hele vette toekomst voor TE en zullen er nog vele edities van TE volgen.­
Maar nogmaals ik heb me prima vermaakt en met mij nog vele anderen.­ Tevens moeten we niet vergeten dat er op die bewuste avond nog 2 feesten waren wat zeker zijn impact heeft gehad op de kaartverkoop.­ Zonder deze feesten was de kaartverkoop hoger uit gevallen dit is dun een goed voorbeeld van oorzaak...­gevolg en we kennen de gevolgen.­Kaartverkoop daalt, organisatie is genoodzaakt het budget in te krimpen etc etc.­
Ik ben blij dat we vandaag de dag volop keus hebben om te feestuh maar zou het niet prachtig zijn als men de agenda wat beter zou benutten en niet alles op 1 en dezelfde avond zou plannen?
Bv samenwerking tussen de organisaties?

Bye...­
Thanx Ranja!

Jij noemt daar idd een mogelijke locatie...­ de Martini hallen zijn idd zeer geschikt voor een derg.­ evenement.­
Voor wat betreft de prijzen..­ ja die zijn TE hoog dat vind iedereen maar ondertussen is het wel zo dat wij (het publiek) wilen feesten en we betalen toch wel, althans zo wordt er door de organisatie gedacht.­Om te beginnen zouden ze iig de toiletten vrij moeten geven want op zo'n avond kost dat je nog eens een fortuin xtra!
Popi jopie line-ups,dat is idd de strategie van de organisaties die momenteel een concurentie slag van jewelste met elkaar aan het voeren zijn want het gaat nog maar om 1 ding en dat is commercie en commercie =­ geld.­ Heel jammer want op deze manier verdwijnt het echte party gevoel een beetje en dat is juist wat deze scene zo mooi en uniek maakt.­
neem als voorbeeld nu maar de kloof tussen de trancers en de hardstylers....­ JAMMER niet nodig.­
Ik hoop ook vurig dat alles weer een beetje terukeert naar het oude en dat "­The Feeling"­ er weer komt bij ons allemaal en zeker bij de organisaties.­
Geef toe we delen allemaal 1 ding...­ Feestuh!
laatste aanpassing
your welcome :)

ja wij betalen het ook wel, maar wij zijn over het algemeen "de harde kern" (zou niet weten hoe ik het anders zou kunnen noemen). Wij gaan meestal toch wel omdat we er gestuiterd van zijn, bij wijze van spreke. Maar de mensen die af en toe gingen doen het niet meer door de prijzen en daarom raakt het niet uitverkocht.
Verder denk ik net zoals jou! We zijn 1 publiek! En het zal uiteindelijk ook wel weer goed komen en dan praten we: "weet je nog vroeger, toen het ff slecht ging. Maar wij zijn trouwe gebleven!" :)
Haha nou idd heel trouw! btw we hebben later heel wat aan onze kinderen te vertellen! :)
Maar ik snap wat je bedoelt de hoge entree prijzen vormen voor velen een barriere en dat is jammer want "hoe meer zielen hoe meer vreugd".
Wij gaan idd toch wel want het is een deel van ons leven geworden een "lifestyle" die me meer dan goed bevalt btw. Omlaag die prijzen, luister naar je doelgroep en een zonnige toekomst ligt in het verschiet!

Gr. :)
AMEN!
:) bless us mighty god of partymusic :)
Massive was ook supper vorig jaar het geluid was goed goed sfeer en 2 groote halen en een kleine eigenlijk best wel een perfecte lokatie voor een niet te groot feest

prijzen lager doen als de rest is geen slecht idee De heideroosjes die gekke rockers :P die deden dat ook met hun cd;s al hun cd;s zijn altijd 30 gulden en alle andere cd;s waren toen 45 gulden of zo

en over goede dj;s

Scott bond --> Denk Trug aan Trance nrg vorig jaar Zoo Goed
Judge Jules --> Zelfde als hierboven
Mario Piu --> (Y)(Y)

en blank en jones vond ik ook niet verkeerd en dat is niet alleen gebaseerd op Te
Scott Bond?? Toen die gozer ging draaien stond de hele zaal stil. Of je bedoel een andere :S

Het gaat om het feest in oktober 2001?? Die gozer die vóór Gielen kwam tog?
vorig jaar Te in heerenveen
Trance energy Februari 2002 was toch een super concept?
En ik denk dat dat nu even goed zou draaien als toen.­
Er waren drie zalen toch? ( zoveel kan ik me er nog herinneren )
Mainstage met topacts van B&­J , Rank 1 ( echt toppie ) consmic gate , Johan gielen.­
En daarnaast nog een club en een Hard style zaal.­
Er was alle ruimte , leuk om te lopen daarzo.­ ( qlimax afgelopen zaterdag was dat wel anders , heeft er nie veel mee te maken maar ter illustratie )
Daardoor maak je nog een beetje contakt met mensen en heb je alle ruimte om te dansen.­
Ik zie ook niet in waarom een TE in de jaardbeurs niet weer zo'n groot succes zou kunnen worden.­
laatste aanpassing
Nu maar hopen dat er weer een TE in de jaarbeurs komt en een Massive in groningen is wel zo leuk voor de mensen uit het noorden ..­ Maar er komt definitief geen massive dit jaar meer ( mailtje van id-t )
laatste aanpassing
TE was best top feest, alleen in jaarbeurs is muziek veel beter.­ Volgende keer toch maar daar hee!!
Ik denk ook in de richting van HeN.­ Ik hoop al jaren dat er een keer een line-up zal zijn met Paul van Dijk, Tiesto, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Talla en Blank &­ Jones.­ Lijkt me zeker een leuk lijstje.­ Volgend jaar in de Silverdome.­ De test is goed bevonden.­
Silverdome lijkt mij te klein...­

kdenk dat juist een feest als Trance Energy goed tot z'n recht komt als het massaal wordt gehouden.­
Tenminste dat kwam het bij mij zeker , bij de Dj wisselingen alleen al.­
Ik kwam net de main stage in en wat hoor ik , precies de tune van ( we know what you did ) rank one begon.­
Iedereen handen naar de dj , kan je vertellen alleen al door het grootse vandit alles ging elke haar op m'n lichaam recht overeind staan.­ En dat zie ik in Silverdome niet gebeuren.­
Judge Jules vind ik meer progressive...niet ECHTE trance. Maar wel een goede dj :)
Suggesties die hier worden gewekt zijn wel goed.
Maareh... Thialf zou wel kunne, maar dan moeten er meer boxen hangen. Lag niet aan Thialf, lag aan ID&T die bezuinigt had (ook op het geluid).

Inderdaad minder 'hitjes'-dj's (goede term!) en meer echte trancetoppers zodat er niet alleen TMFpubliek op af komt.
2 Mockiej: Er zit zeker een kern van waarheid in wat je zegt ik was er ook bij in Utrecht en idd daar was het ook druk, muziek was goed etc.­ maar hier speelde de locatie van het evenement een grote rol in de jaarbeurs is gewoon een top locatie in vergelijking met Thialf.­
Ik wil Thialf nu niet afvallen maar daar wordt teveel bezuinigd op het geluid, iets wat essentieel is voor een feest.­ ook de aankleding was magertjes en iedereen kent de reputatie van de TE feesten in het verleden het was altijd goed voor elkaar.­ Al met al TE is een goed concept en het komt wel weer goed denk ik.­
ID &­ T zorg dat de edties gelijkwaardig worden en je zal zien dat het weer gaat lopen als een trein het gaat immers om waar voor je geld krijgen maat ik ben hoopvol en heb er vertrouwen in.­

Ik groet u en wens een ieder een goede nachtrust toe!
laatste aanpassing
ID-T moet een datum prikken wannneer er niet 4 andere grote evenementen zijn.­ deze editie is voornamelijk verneukt omdat mensen moesten kiezen tussen verschillende evenementen en TE is behoorlijk duur en niet te vergeten VER reizen voor veel partygangers.­ als alleen TE was geweest was het naar mijn mening gewoon weer uitverkocht geweest.­
Spider Willem: Dat met data's kiezen is gewoon heel erg moeilijk. Lokatie ook. Zoiets moet je echt ver van tevoren regelen. Ik neem aan dat ID&T zijn redenen had waarom men koos voor Thialf.
Ik las in de spits ofzo dat er dit jaar echt de meeste 'danceparties' geweest zijn, dat er 20% meer bezoekers op dat soort feesten waren. Als je ook in de agenda van PF kijkt dan zie je dat er echt veeeeeeeel feesten zijn. Kijk eens naar het weekend van 5 oktober en naar 9 november. Beide weekenden bomvol goede parties!

Ik denk dat het nu een klein beetje een overkill is. Trance Energy was daar een voorbeeld van. ID&T heeft lang niet genoeg kaarten verkocht voor TE, waardoor men is gaan bezuinigen. Dit kwam door a) de lokatie die misschien te ver weg was en b) er is verzadiging en c) de line-up en de datum. Er zijn ook wel meer redenen te verzinnen, maar dit is toch wel de hoofdmoot.
Kijk nu ook naar alle Qdance hardstyle feesten. Die gaan als een trein. Ik verwacht eigenlijk wel eens dat er verzadiging optreed, omdat er echt ZOVEEL zijn de laatste tijd. Misschien is het nu een hype? I dont know..Misschien teveel concurrentie.

Trance Energy is een aardig feestje (al zou ik er zelf niet naartoe gaan) dat best vol te krijgen is. ID&T zou inderdaad eens een wat meer gewaagdere line-up moeten proberen. Dit is echter ook niet zomaar voor elkaar te krijgen omdat men met vele dj's contracten heeft waar neem ik aan instaat dat ze op sommige feesten bijna vast draaien (denk aan Johan Gielen en Jean, en nu ook Joop...). Namen zoals trancemasters Spider Willem, Johan Cyber, Armin/Ferry en maybe Tiesto/ Scott Bond zouden best eens in de line-up van Trance Energy mogen staan.

Ten tweede kan ID&T hiermee meteen wat doen aan de uitstraling van het feest. Het heeft nu zo'n TMF-uitstraling (lees "erg commerciele" uitstraling). Dit zal niet zomaar 1 2 3 weg te krijgen zijn, maar men kan het proberen.

Als er in de toekomst meer kaarten worden verkocht dan zal er echt wel meer geld aan licht/geluid worden besteed. Dat is nl. iets dat je nog op het laatste moment kan beperken of uitbreiden.
True True

Meschien als id-t een nieuwe Soort feest opzet ipv trance nrg dan ben je ook van die tmf uitstraling af

voorbeeldje Massive geen tmf uitstraling en toch goede muziek en goede sfeer hopen dat er volgend jaar nog een massive aan komt ....­
mjah, massive vorig jaar in het Beursgebouw was ook niet alles. Allemaal eindhovense boeren die riepen "Boeruh! Boeruh!" (doelend op PSV), en "Heeeee Hoooo". Maarja, kleine dingen heb je toch :)
Ja ik bedoel Massive groningen november vorig jaar dat was toch mijn topfeesje van vorig jaar ...­
2 TTF: Hmmm een nieuw concept? wat d8 je van Gravity - "­Dance till you drop"­!!! hahaha.­
Hmmm ik weet niet of dat wel de gewenste uitwerking zou hebben, ik bedoel TE is min of meer een soort traditie geworden, een begrip en heeft een grote naamsbekendheid verworven.­ Een nieuw concept zou betekenen dat ze weer van voor af aan moeten beginnen met advertising etc.­ Trouwens ik wil jubileren hoor!
Mocht ID &­ T een nieuw concept willen introduceren moeten ze iig zorgen dat ze niet teveel aan de hype mee gaan doen er moet onderscheid blijven tussen de verschillende feesten zodat het geen "­12 in een dozijn"­ verhaal wordt.­
Ja precies maar ze mogen van mij ook wel wat kleinere feesten organiseren niet zo masaal gewoon 5000 man of zo vb qt in de hmh niet te druk niet te masaal ( wel weer een totaal ander feest maar goed ) en de line up hoeft van mij ook niet altijd publiek trekkers te zijn bijvoorbeeld gielen maar de wat minder bekenden voor het comerciele publiek duss scott bond en mario piu die draaien goed naar wat ik van hun heb gehoord

maar een jubileum in de jaarbeurs met een mesterlijke line up ? Dat zou mooi zijn als er maar niet te veel rukstyle word gedraaid :P

Kortom Fuk ID-t omdat ze Massive hebben gecanceld :P
Ik kan me wel vinden in wat je hierboven zegt,de bij het grote publiek wat minder bekende namen herbergen ook vele toppers.­ Toppers die in staat zijn een feest te laten slagen.­
Feesten met een wat lagere capaciteit kunnen mits goed georganiseerd ook heel vet zijn, maar dit geld natuurlijk voor alle feesten.­
Voor wat betreft de volgende editie van TE, kan ik me wel indenken dat ID &­ T dit jubileum niet onopgemerkt aan zich voorbij wil laten gaan en dus verwacht ik er een hoop van, mede na de vele kritiek die geuit is op de vorige editie.­ Ze zullen willen bewijzen dat ze het nog steeds kunnen met TE.­
We gaan het beleven...­
laatste aanpassing