Partyflock

Wel of geen Lonsdale in de Hemkade?!?! :S

 
Forumonderwerp · 18756
ok.... de een zegt van wel de ander van niet... ben dr al n lange tijd niet meer geweest...

mag dr nu wel of geen Lonsdale gedragen worden in de Hemkade?!

:S:S
geloof euh...­week eigelijk niet soms wel soms weer niet....­hangt er ook vanaf wat je dr verder bij aan hebt....­maarja boeiend eigelijk ik kom er niet meer de fun is dood
noem t gewoon Qbase dan hehehe\
Ik hoop het niet. ;)
vats niet, je hebt toch wel andere kleding als lonsdale in je kast hangen?
ik denk als het niet te uitdrukkelijk aanwezig is dat ze er geen probleem van maken, nergens gelezen tenminste in hun policy
Tip:

Trek geen Lonsdale aan.­ Hoef je je ook nergens zorgen om te maken.­

Sim-pel
Tip:

men moet niet zo zeuren! Laat mensen gewoon in Lonsdale naar feesten gaan als ze dat willen!

Sim-pel
Tip:

Men moet niet alles zo simpel zien als het lijkt.;)

Sim-pel
Tip :

draag net als iedereen G-Sucks ;-)
Waar zijn mijn postings gebleven????
je mag geen lonsdale aan in de hemkade,

en mensen zeik niet zo over van:
ik hoop dat het niet mag"­
laat iedereen aandoen wat ie wil ja!!!!
het mag inderdaad nie je mag geen eens een master of hardcore shirt aan vraag maar aan jossa!
ja ik weet ut nu wel......

Dan maar kleding zonder het lonsdalemerkje! En tuurlijk heb ik andere kleding, vind t gewoon alleen leuk om dr in te lopen.
Ns kijken of ik binnen kom in n rokje met mijn kisten dr onder, en n blanco polootje.... we' ll see, neem wel gewoon extra kleding mee " in case off" ... ja toch? :P

lekkur stampuh zaterdag!
tip :: fok jullie allemaal :D
Lekker boeiend als je geen Lonsdale aanmag, dan trek je toch lekker wat anders aan?? Ik ben zelf ook een hardcore-liefhebber, maar ik snap niet waar al die luitjes zich druk over maken, kopen jullie maar één merk omdat het "­in"­ is ofzo?? Ik heb hier van alles in de kast hangen, als er geen lonsdale of fred perry gedragen mag worden, trek ik gewoon een Hooligan shirtje aan.­ Ga ik naar een hardstyle iets, trek ik een fred perry trainingsjasje aan, of me G-Sus shirt.­ Ik ga echt geen herrie lopen schoppen over dat ik een bepaald merkje niet aanmag, lekker belangrijk...­
aap> fokwa.nl :p

it`s all about the music fuck the fucking fashion show!

go the fuck out of your fucking mind instead of wondering about cloth!
laatste aanpassing
hehe strakke site :D


:respect: 2 noizefucker
Gauzy + Noizefucker >> (y)
waarom moeten ze mensen weigeren die lonsdale dragen? als die mensen uit zouden zijn om te rellen dan doen ze dat ook wel in een t-shirt van de zeeman hoor! ik vind dat mensen moeten dragen wat ze willen! stel dat ze mij weigeren als ik in me indianen pak kom!? waarom zou dat dan niet mogen?

(K) ric.
Vond t iig n beetje raar ...
twas 20 april toen ik naar de 1ste Hardstyle avond ging @ De FUN/Q-base ..
Ik stond dus in de rij en ik naderde de Security... Ik had n witte polo aan .. en daaroverheen me jas werd ik verdomme gecontroleerd of t niet een Lonsdale polo was ?! :S Dat ze mensen willen weren vind ik ok .. , maar doe dat niet gelijk aan de deur vanwege n kledingstuk

en wat nog t ergste is van allemaal is dat ik geeneens me hoedje op mag daaro... :P hehe

C.Q.(security)"Laat em bij de Garderobe achter.. Als we je daarmee binnen zien dan trappen we je dr uit"

hehehe grappige jongens daaro @ de security :D ;) *zeikmode off*


KISSIONE 25 september 2002 15:58
niet meer de fun is dood
noem t gewoon Qbase dan hehehe

daar ben ik t wel met je eens :|
de mooie ouwe tijd :cry: (jaartje terug ofzo :P)
t geluid stond er volgens mij ook eerst altijd harder.. en t was ook groter.. en de feesten waren gewoon altijd anders ... zeer uniek voor zijn tijd veel leuker ,maar wel vager
laatste keer dat ik er was ... was dr allemaal ander volk .. m.a.w. er moet weer Hardcore komen @ de Fun of Q-base of hoe het nu ook heet ?!?!
dat ontbreekt er gewoon nog ...
laatste aanpassing
Lonsdale / Fred Perry sucks bigtime en ik ben er van overtuigd dat mensen die daar in lopen een soort van imagoprobleem hebben!

Zo ik ben klaar!
ik ben ervan overtuigd dat jij een probleem heb, als jij dat vind.­
En als jij dit vind om jezelf een imago aan te meten heb jij ook een imagoprobleem want dat imago wat je nu over jezelf afroept is niet iets om blij mee te zijn.­
Dus jij bent nog lang niet klaar met jezelf.­
Doe niet zo zielig meid, wat boeit het nu wat iemand draagt ?
laatste aanpassing
het is schitterend om zo een discussie te zien :D
Alle Die-Hard Hardcore peoples vinden dat het wel mag, en alle mensen die meerdere soorten muziekstromingen waarderen die vinden dat je ook gewoon wat anders aan kan trekken.
Mijn mening, doe maar lekker niet, je kan toch ook wel wat anders aan trekken, dan het risico lopen dat je er niet in komt, en waarom moet je altijd als je uitgaat in hetzelfde merkje lopen met hetzelfde design? Ik snap dat niet, maar dat terzijde.Dus waarom problemen opzoeken als het niet hoeft?
weg met Lonsdale....!!! :D
Maar vertel mij dan eens waarom ik problemen opzoek alleen omdat ik in n bepaald merkje loop? vind dat sommige mensen dus echt bekrompen denken. Ik ga jullie toch ook nie verbieden om op puma schoenen of van die hoogwater broeken te lopen? zeg dan toch ook niet dat jullie een imagoprobleem hebben?
Als ik in Lonsdale wil lopen is dat mijn keus. En ik vertik het om iets anders aan te trekken alleen maar omdat sommige mensen hier een probleem van maken.... zij zijn juist degenen die de problemen voor ons veroorzaken met hun gezeik.

net zoals je niet alle buitenlanders over een kam zou moeten scheren (bepaalde vooroordelen van mensen) moet je dat ook niet doen met mensen die bepaalde kleding dragen.

Ik bedoel mijn kleding zegt helemaal niets over mezelf...... het is maar verpakking.
En dat moet iedereen voor zich weten toch?

trouwens ik had zaterdag een wit bloesje aan, (merkloos) zwart stropdasje een zwart kort rokje, hoge kousen en ja, mijn kisten.

nou zelfs daar had iedereen commentaar op...

maargoed jullie doen maar lekker heb ik toch schijt aan ik draag lekker wat ik wil.... Lonsdale of geen Lonsdale! :P:P:P puh!
ok, noem mij maar een domme rukker, maar ik begrijp dit topic echt niet..­

'K ga nooit naar hardstye/hardcore feesten, dus ik zal wel wat missen, maar waarom zou iemand geweigerd worden als die een bepaald labeltje op z'n shirt heeft?

Heeft Lonsdale een agressief imago, o.­i.­d.­? Wie oh wie kan mij bijpraten, zodat ik me weer in de scene kan mengen..­