Partyflock

Paddo's gevaarlijk?

 
Forumonderwerp · 18754
Ík heb al best veel gelezen etc.­ over paddo's maar ik wilde graag jullie persoonlijke ervaringen erover horen!Kan het gevaarlijk zijn de 1e keer dat je gebruikt,moet je echt in een vrolijke stemming zijn?
Ik heb 't tot nu toe 1 keer gedaan en ben het toevallig van plan binnekort weer 's te doen met wat vrienden in een groot, leeg huis waar we allemaal relaxed bij kunnen blijven pitten.
Wat mensen al zeggen is dat je vantevoren het beste wel kan zorgn voor een vertrouwde, rustgevende omgeving en genoeg frisdranken die suikers bevatten (welke niet?); maar ik bedoel bijv. energy drinks en cola; die helpen je meestal eerder uit een trip.

Mijn eigen ervaring was ontzettend gaaf! Ik heb behalve vage lichteffecten echt constant gelachen om niks, totdat ik zo ongeveer buikpijn kreeg.

Het mooie was dat we 't met een hele groep ook deden bij iemand thuis en iedereen dacht dat ze elkaar begrepen en zinnige dingen tegen elkaar zeiden, maar ik weet gewoon dat het helemaal nergens over ging :) Het ene moment was iedereen druk, en als het wat terugviel dan was iedereen ook meteen weer stil, totdat iemand weer moest glimlachen of een vage actie volbracht waardoor iedereen tegelijk weer druk werd.

Wat je trouwens absoluut niet moet proberen is om te gaan slapen als het spul nog niet (volledig) is uitgewerkt: het lukt je toch niet, en de stilte en donkerte maakt die waanbeelden en gevoelen in je hoofd alleen maar erger, want ineens ben je weer helemaal op jezelf; probeer dus zoveel mogelijk bezig te blijven totdat het helemaal weg is...

Verder had ik gehoord dat het inderdaad niet schadelijk is
Truffels?? Hmm, dat word morgen dus naar de smartshop, want daar heb ik al meerdere goede verhalen over gehoord. Maar paddo's zijn niet schadelijk, en niet lichamelijk verslavend. Ik kan me ook niet voorstellen dat het geestelijk verslavend is, tenzij je je zo verknaakt voelt dat je graag 24 uur per dag vage dingen wil zien dan kan ik me er iets bij voorstellen :P

Maar voor een vaag paddo-verslag van mij, tjeck dit (Niet echt duidelijk, maar dat geeft goed weer hoe harrie-in-de-warrie ik was :D):

Paddo's Live!
laatste aanpassing
Doe het vrij regelmatig. Nooit in blijven hangen. Naja misschien wel en heb ik het niet door :P:P

Vet vaag die dingen, blijft leuk. Ben de tel onderhnad kwijt hoe vaak ik het gedaan heb. Maar blijft echt waar leuk. NIet teveel is het leukst :P
paddo's....­de beste drugs die er is,

het is een leuke ervaring, je kunt het idd het beste doen als je in een vrolijke bui bent en zekers de eerste keer niet een heel portie opeten, (dit kan te heftig zijn, waardoor je trippy niet lekker aanvoelt), verder niet bang zijn en alles op je af laten komen.­
Misschien wel fijn als er 1tje nuchter blijft
Paddo's zijn de beste drugs die er zijn.­
Ik gebruik ze meer dan 7 jaar en veel vrienden vanm mij kunnen er niet tegen.­
Meestal komt dit doordat ze problemen hebben, deze worden dan versterkt en men wordt vaak bang.­
Ook is men tegen het einde van de trip vaak bang dat de trip niet meer stopt.­
Lees er eerst over en bedenk dat het geen partydrug is, eerste keer ook altijd met een ervaren iemand meedoen.­
Als je goed in je vel zit en weet waar je mee bezig bent heb je echt de tijd van je leven !!
Laatst voor het eerst gedaan, Happy Mexican's, was echt zooooooo cool! :)
SUPER gewoon, maar ik kan me wel indenken dat als je mentaal niet sterk bent of wat vervelende dingen aan je hoofd hebt dat er een kans is dat je niet lekker gaat in je trip...

Ik wil het iig snel weer een keer doen :)
Het grote nadeel van paddo's is dat de sfeer in een keer om kan slaan.­ Het ene moment is alles super vet, en lig je dubbel om alles, en het volgende moment kan alles in een keer omslaan.­

Ik heb hier al 2x last van gahad.­ Alles ging lekker, we zaten gezellig met ze alle bij een maatje thuis.­ Maar de sfeer was super vaag.­ We hadde een vette trip cd opgezet, en alles was egt super vaaag.­ Tot ik op een gegeven moment ff wat drinke wil pakke.­ Halverwege kom ik tot de ontdekking dat ik tog geen dorst heb.­ Loop terug naar de bank, toen ik me ineens (het kwam egt zomaar opzetten) niet helemaal super meer voelde.­ Er kwam een flinke druk op me hoofd, en me oren begonnen te piepen.­ Voor ik het wist ging ik out.­ Hetvolgende wat ik me kan herrinnere is dat ik op de grond wakker werd, en me complete lichaam totaal uitgeput was.­ Het zweet stond op me voorhoofd! Iedereen in paniek, ze d88 dat ik dood ging!

Wat zo'n goeie avond moest worden was dus tog nog compleet fout gelopen.­ De rest van de avond was ook de complete sfeer weg.­

Als je het doet....­ doe het dan in een vertrouwde omgeving, met goeie vrienden erbij.­

Sterkte
Bridget had het over Happy Mexican's.­ Welke paddestoelen zijn er nog meer gaaf om een x te proberen?
[trip mode on]

Roma, probeer gedroogde Hawaiaanse paddo's!!! Jezus die zijn zoooooo goed. Pffffffiewwwww welcome to your own world...

[trip mode still on]


[trip mode still on]
Het is juist niet fijn als iemand nuchter is, als je uitgaat wel, maar als je gewoon thuis zit en je hebt nuchtere lui om je heen, vermaak je je echt niet. Ik en de groep van laatst hadden er gewoon een kutgevoel bij, we dachten dat die nuchtere mensen het niet naar hun zin hadden door ons, en dat meisje begon ook nog een zo te lullen van: Ja, ik moet positief tegen jullie lullen, anders gaan jullie fout :S Allemaal leuk en aardig bedoeld, maar niet echt leuk om te horen als je aan het trippen bent.
Tjsah ik heb er niets gevaarlijks aan ondervonden ik merkte er geen moer van heb het 3 keer geprobeerd en 3 keer helemaal niets.­
precies gauzy,
bij ons was er ook een bij die er niet aan meedeed.­
wij trippen ,en hij lachen en zeggen "­prachtig dit!!"­

nee dit is niet prachtig,dit is niks zo!
aapjes kijken,zo voelde t.­
laatste aanpassing
Die zooi moet je niet nemen!!
Ik heb het 2 keer gedaan, de 1e keer was lachen!
Maarre de 2e keer ik dacht dat ik doodging, ik moest eerst kotsen zomaar, ik had er geen controle over.­ Daarna alleen maar gekke gedachte's in me hoofd en ik begon helemaal te rillen kreeg het koud en zo......­Ik dacht dat ik dood ging!
Als je het doet gewoon verstand op 0 zetten en dit verhaal vergeten!
laatste aanpassing
Nou ik lees nu pas jullie reactie's,ik heb het donderdagavond dus gedaan samen met mijn vriend bij hem thuis,vertrouwelijke omgeving en bij een persoon waar ik me heel erg op me gemak bij voel.Ik heb 3 paddo's gegeten en mijn vriend het hele doosje,hij had het al meerdere keren gedaan voor mij was het de 1e keer :)We hadden het matras in de huiskamer gelegd,pas na 3 kwartier begon het te werken,ik kreeg opeens de spontane lach dus ik liep naar de gang omdat ik het maar gek vond dat ik zo moest lachen en mijn vriend maar "Willemijn,wat doe je op de gang??" "hihihihihi" dat was het enige wat hij hoorde :D

Goed toen zijn we samen op bed gaan liggen,lekker tegen elkaar aan,hij was nog verdwaald onder de dekens??Hij kon de uitweg niet meer vinden het was zooooo groot :S Op tv waren er allemaal elfjes en ik vond mijn vriend op een draakje lijken.De kleuren op de tv waren echt supermooi leek wel of ze eruit sprongen ofzo.
Ik vroeg om de 10 sec. of we naar buiten gingen maar mijn vriend vond het geen goed idee dan werden we binnen de kortste keren in elkaar geslagen ofzo omdat we toch iedereen aan het uitlachen waren die ook maar op straat liep.
Ojaaa sex hebben met paddo's gaat echt nergens over ;),je bent bezig en dan bedenk je je opeens wat je nou eigenlijk aan het doen bent??Dan hou je maar op want je weet ook niet waarom je eraan begonnen bent,je hoofd zit echt bij hele andere dingen.

Na ongeveer 3 uur ben ik heerlijk in slaap gevallen,ik vond het echt een brute ervaring heb helemaal geen last gehad van een bad trip ofzo!Ik heb juist eindelijk een drugs gevonden waar ik tegen kan :)

Thxx allemaal voor de reacties!
(K)
Mijntje
nawoord dan maar ;) :
ik heb het dus voor de tweede keer geprobeerd,en het is echt @@%#$^$%&^%&%^zooi
dit doe ik dus nooit meer
dit waren truffels,dus die moesten wat leuker zijn?????
nou vergeet t maar
troep is t :(
ik dacht dat ik uit elkaar gereten werd als een boom.....deed werkelijk pijn :s... was niet te omschrijven dit!!


bad trip dus....
fijn dat je er lekker op liep mijntje,maar aan mij is t niet besteed
laatste aanpassing
Kep het pas gedaan voor het eerst.­ Was altijd huiverig voor paddo's vanwege de verhalen.­
Ik heb het toch geprobeerd want mijn nieuwsgierigheid overwon mij 'angst'.­
Heb niet veel gehad (halve portie)ik kreeg een lachkik en een paar uur later werd ik paranoie.­
Was met een grote groep vrienden thuis maar ik werd erg onzeker, bang en rillerig.­ Op dat moment wist ik: ik ben een niet leuke versie van mezelf maar echt plaatsen kon ik mijn gemoedstoestand niet.­
Pas de volgende dag wist ik: wat heb ik me k*­t gevoeld zeg en niet leuk.­
Wacht maar tot je een keertje fout gaat!'
Dan praat je heel anders, weet ik zekers!
Niet om je bang te maken,maar je moet dit spul niet onderschatten!
Uhhh het is ook niet zo dat ik het nu iedere week ga doen hoor,ben absoluut geen type die van drugs houdt,ik ga ALTIJD nuchter naar een feest ik drink ook geen alcohol.­ Maar je leeft maar 1 keer en je mag best weleens experimenteren toch!!

Was voor mij een leuke ervaring,ik ga bijv.­ helemaal fout als ik blow dat hoor je ook niet vaak...­
laatste aanpassing
als t allemaal goed loopt zal t best wel leuk zijn ja

ik moet nu wel even bekennen( met mijn nuchtere kop weer:D ) dat die slechte trip van vanacht ook wel mijn eigen schuld was,omdat `t in het begin wel lekker liep bij mij,en ik een beetje overmoedig werd,en t hele doosje op at.
zeer dom dus!!

t genante van alles is dat ik mijntje hierboven nog vertelde dat als je een slechte trip krijgt,altijd moet bedenken dat t over gaat.
gisteren kon ik mezelf daar dus niet meer van overtuigen,en dacht ik dat ik erin zou blijven.

nah...laatste keer geweest dat ik iemand raad geef op basis van minimale ervaring.
Tis inderdaad geen spul om ff mee te gaan spelen.­

Maar heb je ze gewoon zo uit t bakkie opgegeten.­ Was dat niet echt supersmerig.­

Toen het de eerste keer fout ging bij mij ben ik wel veel serieuser tegen het leven aan gaan kijken.­

Als het goed gaat is het echt geweldig spul
zo uit t bakje ja,..­tis ranzige zure zooi..­ook nog eens.­
heb t met thee weggespoeld

wat bedoel je precies met serieuser na t leven kijken?
laatste aanpassing
Ik heb het 3 keer gedaan, heb totaal niet het gevoel dat het gevaarlijk is, eerste keer was het gaafst tweede keer was best kut eigenlijk, 3e keer was weer kikke...

tip: Eet het in een soepie is veel relaxter

(K)Kami
laatste aanpassing
recept:

kook de paddo's in water, niet te lang doorkoken.
daarna paddo's eruit zeven en in hele kleine stukjes snijden
het water waarin de paddo's gekookt zijn bewaren!
doe een half zakje cup a soup in een beker, giet er het paddowater bij en voeg als laatste de stukjes paddo's toe, niet vies en het werkt binnen 30 minuten.

:)

En nogmaals: laat je goed informeren!!!!
Lees de bijsluiter grondig door, realiseer je goed dat het een tripmiddel is, en als jij niet lekker in je vel zit dat het inderdaad wel eens niet goed kan vallen. Het werkt ook op je emoties.
je hebt zoveel verschillende soorten paddo's!
paddo's kunnen onwijs leuk zijn maar het ligt aan allerlei dingen of je trip leuk is,hier een paar tips:
-doe het in een klein groepje(3 of 4 personen)
-zorg dat je zo weinig mogelijk mensen tegen komt die niet in een paddotrip zijn(wordt ik helemaal para van)
eet de eerste keer niet meer dan een portie(is al heftig genoeg)
-denk in je trip niet te veel na maar laat alles op je af komen
-en probeer van te voren niet teveel na te denken over hoe het zal zijn want het is helemaal niet wat je verwacht!!!!
much pleasure!!!
paddoos hakken en koken.

kuppesoep derbij

beetje pep

:D:D:D:D DE HELE AVOND LACHUH :D:D:D:D
Heb het 2x gedaan,en ik snap niet dat ze dat zo mogen verkopen! Heb Bijna alles geprobeerd (geen crack en heroine) Maar dit is wel de ergste TROEP op LSD na die er te krijgen is! Totaal geen controlle meer over je denken! Niks v mij dus......­Maar dat is mjin ervaring.­ Ik raad het je af,en anders: NIET TEVEEL! v je eigen bestwil.­ Gr.­ R
fucking with your mind die shit.....­ik kreeg er gewoon moordneigingen van, en zag geen gezichten meer, vriend van me wilde voor bus springen om maar wat te voelen, en sloeg op lantaarnpaal kneppelhard...­nee..­niet leuke shit die bende
2x dus zware kuttrip, 1 x wel lachen (met grote paddo's, die 2xfout was met kleine...­misschien er iets mee te maken ??)
hmmmm paddo's ? ben er laatst achter gekomen dat het toch een gemoedstoestandversterkende (scrabbel !) drugs is !!

Ik zit wel vaker met een stel vrienden bij elkaar en dat wordt er wel eens een joint gerookt.­ Om eens een keer wat anders te proberen gingen ze afgelopen vrijdag aan de paddo's, ikzelf heb het niet genomen.­

Na een half uur begon het te werken.­ een vriendin van mij had de laatste tijd nog al een k*­t periode.­ Ze belande in een badtrip die niet ophielt.­ Ik heb 5 uur lang bij haar op bed moeten zitten omdat ze absoluut niet alleen kon/wou zijn (ik was de enige die "­nuchter"­ was !).­ Ze werd helemaal paranoia (zie lsd !).­ Ik vond het een hele kloten ervaring om een persoon die normaal heeeel sterk is fout te zien gaan ....­

Ik denk dat je het over je heen moet laten komen, er de tijd voor moet nemen en je er zeker niet tegen moet verzetten want dan is de kans heel groot dat je fout gaat.­

Passo's ? neeeee dank je ...­
Sorry hoor, niet dat ik geen begrip heb voor het feit dat het echt zwaar klote is als je 'fout' gaat maar volgens mij beginnen veel mensen aan paddo's zonder zich echt goed te hebben laten informeren!

Bijv. als je niet lekker in je vel zit of problemen hebt dan moet je absoluut GEEN paddo's nemen dat is vragen om een bad trip!!!! :(

Pffff....sommige mensen denken niet aan de consequenties en gaan dan achteraf lopen zeuren.
Hersenen gebruiken wil wel eens helpen..
(en dat geldt niet alleen bij het gebruik van paddo's....)
2 Bridget: je heb helemaal gelijk, en zeker niet doen omdat anderen het doen en omdat die het leuk vinden ......­ grrrrrrrrrr
hmm ik had gehoord dat het niet slecht is voor je kop :| ofzo, heb zelf nog nooit gehad maar ik hoorde van een kameraad dat je ze niet moet nemen als je je niet al te vrolijk voelt, dan kan het best klote worden :( en als je je vrolijk voelt schijnt je de tijd van je leven te hebben. :bounce:
laatste aanpassing
niet helemaal waar bridget
toen ik ze de eerste keer probeerde voelde ik me prima van tevoren en toch ging ik verkeerd.­
zoals voetjesvandevloer al zei;­
je hebt niks meer te vertellen over jezelf,vrolijk of niet.­
go with the flow zeggen ze.­
ja je zal wel moeten nondeju!!
laatste aanpassing
Paddo's gevaarlijk, persoonlijk heb ik het gevoel van niet.­ Ik neem ze regelmatig en heb het gevoel dat ik er steeds meer van leer en dingen steeds beter relativeer.­ Volgens mij zit het tussen je oren dat je denkt dat je gaat flippen en dat gebeurt dan natuurlijk ook, aangezien het een grote geestelijke bedoeling is natuurlijk.­ Ik raad aan gebruik alleen als je super goed in je vel zit en geniet er gewoon van, alles komt goed!
of je nu lekker in je vel zit of niet, je omgeving is een factor die niet te onderschatten is en een omgeving bestaat uit zoveel variabelen die allemaal een invloed hebben op hoe jij je gaat voelen.­
Moet jij eens zien hoe je gaat doen als je aan het trippen bent en je ziet een ongeluk gebeuren vlak voor je neus om maar even iets ectreems te stellen...­of je jezelf nu wel of niet heb laten voorlichten en of je nu wel of niet lekker in je vel zit.­
nu durf ik niet meer...­
je meot gewoon je hersens in controle houden... en als het fout er tegen vechten.. lukte bij mij ook dus dan meoten jullie het helemaal kunnen :P
Je moet ze inderdaad niet nemen als je niet goed in je vel zit!! En ik spreek uit ervaring! Wou van 7 hoog van een flat afspringen om maar van het gevoel af te zijn! En ben later ook nog ff flauwgevallen! Was echt een klote trip! Maar ik heb ook wel supergoeie ervaringen gehad met paddo's!! Als je het met goeie vrienden doet in een klein groepje is het zeker de moeite waard om het een keer te doen! Je leeft maar 1x :-D!!
Ik denk dat ik het weekend ook maar weer eens aan de paddo's ga :-D!
Je bent super beinvloedbaar en dat is de enige 'enge' factor eraan, zo snel als je 'fout' kunt gaan door te denken dat je enge dingen ziet of denkt zo snel kun je dat ook weer verhelpen door positief te denken en je te realiseren dat het door de paddo's komt dat je je zo voelt.­
We hebben het nog steeds over een trip, realiseer je dat die trip ook een keer stopt en je weer normaal word!

Voorbeeld: de jongen bij wie wij paddo's deden woont op zichzelf, hij had zich de hele week een beetje druk zitten maken dat als wij daar met zn allen zondagmiddag aan de paddo's zaten per toeval zijn ouders langs zouden komen.­
Wat gebeurd er????
Hij had al vaker paddo's op en nog nooit een bad trip gehad maar nu tijdens de paddo's werd zijn angst dat zijn ouders aan de deur zouden kunnen komen versterkt en hij heeft de hele trip lang gedacht dat hij de bel hoorde, dat zijn ouders aan de deur stonden etc.­

Hij wilde uit zijn trip, staat op de bijsluiter dat vitamine C en suiker daarbij helpen, wat doet hij? Drinkt 2,5 liter sap op, toen 1 liter suikerwater, zo typerend alleen omdat dat op dat papiertje staat doe je dat!!
Toen ik even op hem had gepraat en hij weer relaxed werd zei hij ook dat het heel vreemd is hoe beinvloedbaar je op dat moment bent! En we moesten er achteraf nog erg om lachen.­

Wat ik wel een zeeeer discutabel iets vind is dat je paddo's zomaar overal kunt kopen!!!
Ik heb het 1 keer gegeten in alkmaar sneaky ergens vlak bij het station.
Dat ging helemaal fout!! Er kwam een sneltrein aan en dat geluid bleef in m'n oren hangen heb de hele stad door gerend en ik ben uiteindelijk gevonden boven in de V&D achter de kopierautomaat.

Verder heb ik een keer een vriend van me helemaal compleet out zien gaan met rollende ogen ect. :vaag:

Maar goed ik heb ook genoeg positieve ervaringen gehoord, het is maar net hoe je in elkaar zit.
Staat een interessant stuk over Paddo's, Coke en XTC in de Viva van deze week nr 41...:)
Yes.. a lost my mind :s

Was helemaal paranoide.

Gelukkig was dr een lieverd bij me :)

:kusje2:
Ik vind paddo's echt mooier dan xtc of zo maarja dat is natuurlijk heel persoonlijk.... Maar je moet er wel mee uitkijken.. dat je niet 2 porties teglijk naar binnen werkt of zo want dan word je egt helemaal paranoia Ik heb r 1 echt slechte trip van gehad maarja das alweer een tijdje geleden...ik was toen ook niet egt happy en ik zag echt hele vage klote dingen... Paddo;s met uitgaan is ook echt nie relaxxx.... dan wordt alles je teveel tenminste dat heb ik altijd.... maja voor de rest vink het egt masterlijk:D
www.paddo.pagina.nl een hele leuke verzamelsite met allerlei interessante links inzake paddo's :)
Wat een nonsens sommige replys met "­ ik doe het heel vaak"­ontelbare keren"­

paddo's hebben heeeel veel gewenning en je merkt er (bijna) niets meer van als je ze regelmatig neemt.­

Vandaar dat ze ook niet verslavend zijn
ik weet alleen dat een vriend van me vorige week ook paddos heeft genomen en dat hij met spoed in een ambulance naar t ziekenhuis is vervoerd!! maag leeg gepompt enzo.­ had een btje teveel genomen geloof ik!!!
nou mij 2de ervaring was echt verrot!eerste x voor 25 gulde gehaald samen met een maatje van me(was 1996)duzz guldens..­ maar toen tripte k nie 2de x 50 gulden en was zo gek ja wou wel dood! leefde gewoon n een stripwereld! ik was olijfje en hij was lionking..­nou heb echt gedacht kom hier nooit meer uit!maar na paar uur ging het beter en toen werden we vet verliefd...­ja was vet vaag maar voor mij nooit te nimer meer PADOOS!:sben in me leven nooit zo bang geweest!
zekersssss lachuh :D:D:D:D:D Vet spul! Gewoon simpel weg dingen niet begrijpen maar dan op een komische manier heerlijk :D:D:D

Lekker vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa­ag :D
laatste aanpassing
ik vindt paddo's ook wel vet spul,maar als er dan opeens mensen langs komen en die geen paddo's ophebben lijkt het of ze heel druk zijn,ook al is het niet zo,komt gewoon omdat je zelf gewoon vet zit te trippuh!!maar het is zeker lachuh ja,en ga het ook snel weer een keer doen hahaha:D
en het is ook zeker leuk als je van die vage dingen ziet:S
(K)
Opzeker vet spul, als ik buiten ben ga ik dan meestal na een tijdje rondlopen.­ Ben het liefste helemaal alleen.­ Neem ook nooit meer als een halve portie.­