Partyflock

Foto's Qlimax

 
Forumonderwerp · 18631
Betreft: evenement: Qlimax, zaterdag 21 september 2002 om 21:00
Hallo, kan iemand mij uitleggen waarom er alleen maar de foto's van Lange op PF komen te staan? Ik snap niet zo goed waarom Q-Dance er zo moeilijk over doet eigenlijk. Foto's op een site is toch alleen maar een vorm van promotie of niet???
Ik zou ook zeggen dat het Promotie is, maar als ze het niet willen zijn ze gewoon een stel APEN in een kooi
ja fotos van robbie en van marsel moeten erop ...daar sta ik wel op :D
En ik maar w8en op 2 foto's van mijzelf en mn broertje (hardfloor), genomen door zo'n klein aziatisch mannetje.... Dus die komen niet hierop en ook niet op Qdance want daarop staan een selectief aantal.... RRRRRRAAAAAAAARRRRRRR....zet ze dan allemaal erop.....
laatste aanpassing
Heel veel mensen die foto's hebben gemaakt, hebben ze op hun eigen site neergezet!
Als je Flowdamaster een PB stuurt, krijg je miss wel de link naar zijn site, daar staan ook wat foto's op!!
Koelkast

*LOL*
:'( snik snik.. Was ik eindelijk "ontmaagd" komen ze nie op pf :(
laatste aanpassing
Alsjeblieft zeg...

Voor Qlimax hebben we meer dan 100 persverzoeken gekregen.. Dat wij die niet allemaal gaan honoreren lijkt mij duidelijk, PartyFlock is een van de weinige sites die zo goed als altijd toestemming krijgt om op onze feesten foto's te komen maken, met op een evenement n fotograaf.
Als anderen zelf fototoestellen mee gaan smokkelen is dat hun zaak, maar ik wil niet dat PF deze gaat plaatsen omdat je dan camerasmokkel gaat aanmoedigen juist.. Je wt dat het niet mag, ga dan ook niet zeuren als je foto's niet op PF terecht komen.. Als iedereen maar camera's mee gaat nemen is het einde zoek, we willen graag enige grip hebben over de beelden die naar buiten worden gebracht van onze evenementen, omdat we vaak genoeg hebben gezien dat sommige pers foto's erg leuk weet te verdraaien met rg fijne onderteksten..

Je weet dat het niet mag, tch camera's meenemen en Q-dance nu maar de schuld geven als deze niet geplaatst worden..? De enige reden dat ik de websites waar foto's staan (en geloof me, ik weet welke het zijn..) nog geen mail heb gestuurd met het vriendelijke doch dringende verzoek de foto's te verwijderen is omdat ik jullie toch nog even de kans wil geven de foto's te kunnen bekijken.. De reden dat deze sites dat mailtje wl gaan krijgen is omdat het anders niet eerlijk zou zijn tegenover de partijen die we hebben geweigerd en dus ook geen foto's hebben geplaatst..

En verder voor alle 'whiners' die ons camerabeleid afkeuren; laat een zilte traan vloeien en leer ermee leven... Wij zijn cht de moeilijkste niet, maar er zijn gewoon regels en die hebben hun gegronde redenen..
beste obi het was alleen maar een vraagje hoor. hoe moet ik nou weten wat voor beleid organisaties als qdance voeren? daarom vroeg ik t gewoon
Was ook niet persoonlijke bedoeld hoor, mijn reply..
In de andere topic over foto's wordt nog net iets meer geweend dan hier, had de reactie van die topic maar hier ge'paste' omdat het om hetzelfde ging.. No offence dus :)
okiedoo dan :) snap nu wel btje hoe t zit en hoe qdance erover denkt, dus alsnog tnx
Obi, you're damn right! En zeg nou zelf, de pics van Lange zijn echt wel het mooiste. Niet steeds dezelfde mensen op dezelfde foto's. Staan best veel verschillenden luitjes op. En zo is t toch goed? je knut die pics toch ook op een andere site opzoeken? Damn alsof je zoveel mogelijk foto's moet verzamelen ofzo. op TE was niet eens een fotograaf en dara ligt ook echt niemand wakker van hoor!
Kijk, teveel foto's op een feest vind ik irri, constant dat geflits en geposeer...

Maar gebeurd is gebeurd en de foto's zijn genomen.

Dat je foto's wil tegenhouden omdat ze schadelijk kunnen zijn voor je imago, snap ik best.

Maar het valt tot nu toe best mee, heb weinig negatiefs gezien...

Be relaxed, dan zijn je "klanten" dat ook :)
wackiejacky zo bedoelde ik mijn vraag ook helemaal niet. mijn vraag was puur gesteld om erachter te komen waarom qdance het afkeurt dat er fotos van meerdere fotografen van een evenement op deze site komen, ik lig er echt niet wakker van of ik nu wel of niet op een foto sta. Ik vroeg me gewoon af waarom en wat
Als anderen zelf fototoestellen mee gaan smokkelen is dat hun zaak, maar ik wil niet dat PF deze gaat plaatsen omdat je dan camerasmokkel gaat aanmoedigen juist.. Je wt dat het niet mag, ga dan ook niet zeuren als je foto's niet op PF terecht komen..


Jammer maar helaas, maar volgens mij heeft Obi hier wel "een beetje" gelijk. Wel "meer dan een beetje" zelfs. Misschien zelfs wel "helemaal", of word ik nu te slijmerig? :p
bakkie nodig peter ??? :P
[off-topic]
Ja, doe mij maar een bakkie EvilFaith :)

Voor m'n kwijl bedoel je toch?
[/off-topic]
jaja voor je kwijl maar je mag er ook nog wel bakkie koffie bij als je dat lekker vindt :P
Ja joh, ik sta ook op een foto en wil m wel zien :@
Ik heb toch zeker ergens in een topic gelezen dat je een wegwerp fotocamera mee mocht nemen. :O?
laatste aanpassing
ja kon ook,ik kon m zo meenemen