Partyflock

Silverdome

 
Forumonderwerp · 18464
Wat vonden we van de silverdome gister met Qlimax, ik vond het op zich goede lokatie,goed geluid..en al die verhogingen waar je op kon staan waren wel leuk.
Alleen wel veel gangen om te verdwalen en (te)kleine ingang. EN de wc's waren echt te ranzig.
lokatie was goed geluid was goed enz enz uk ben nie bij de plee's geweest duz daar ken ik nie over oordelen
vanmij mag de volgende Qlimax daar weer gehouwe worden
geen 1 keer naar de wc's geweest?
het bereik was kut! Waar waren de pendelbussen en waarom stond er nergens wat aangegeven??? Maar de lokatie zelf was wel vet!! behalve die smalle gangetjes en de wc s!
Het zit het met het geluid?? Komt het in de buurt van de HMH of niet??
In de grote zaal zeker!
ja in de grote zaal was het geluid zeker goed en de 2de zaal ook wel en wat die derde zaal er nou deed???er stonden misschien 10 mensen
2 dana19
nope niet 1x
het geluid was idd zr goed als je voor bij de DJ stond kreeg ik soms gewoon kippevel

echt een top feesie :bounce:
2 devon: dan voelde je de trillingen door je heengaan:D:D:D

was echt een vet geluid!!
De afsluiter van Technoboy (L.O.G.I.C.O tog?) voelde lekker! ;p:devil:
Toen ik om 10 uur binnen kwam was het al goed !

Het werd alleen maar beter.tegen alle verwachtingen in :bounce:
Nou niet om het een of ander.. maar het geluid in HMH is dus wel beter.. maar vooralsnog was het geluid in Silverdome goed!!


Alleen de catering was klote (met die 'food' bonnen die helemaal niet meer gebruikt werden) .. en het eten wat gewoon op was op een gegeven moment.. kwamen ze alsnog met bevroren Sauzijzen broodjes.. tja.. toen heb ik hem maar voor zo'n heater gehouden in de Chill-Out :)

en de gardarobe sloeg echt nergens op met die haakjes enz..
Silverdome viel me echt 100% mee! :D geluid was top en t zag er ook superstrak uit.. alleen jammer van t smeltende ijs (of wat dat ook was :s) maar dat boeide me toen eigenljik ook voor geen meter
to hackwizzard: dat systeem met die hangertjes hebben ze bij bijna alle grote feesten en als ze dat niet zouden hebben zou jij veel langer in de rij voor je jas moeten w8en....

en to bass- V Dat wat jij steeds voelde was geen smeltend ijs :-)
ga er maar eens lekker over nadenken wat het wel was
2R@ideR: Op sommige stukken was het volgens mij echt wel smeltend ijs vooral een beetje achterin in de zaal zakte je op sommige plekken bijna een maar cm door het tapijt.

Verder vond ik het een goede lokatie (geluid was helemaal super!) alleen de wc's waren slecht geregeld helemaal wat later op de avond toen ze het wcblok bij dichtbij de ingang sloten.
Whahahahhaa denk je nou echt dat ze het ijs laten liggen tijdens zo'n feest??? Zou wel een hele rare boel worden :s Maar het was op sommige plekken echt een drama...Net een zwembad ;)
><i
Artiest C-Sar
Het was echt ontdooit ijs.
Jezus man stelletje kankergekken...
Als er echt overal ijs lag waarom was het dan zo warm??
Silverdome is net nieuw. heb waarschijnlijk nog nooit ijs ingelegen !!

En de vechtsebanen dan?? Heb ik daar ook staan schaatsen dan??
In elke schaatshal ontdooien ze het ijs in de zomer...
vonnut goeie lokatie, silverdome is er goed geschikt voor, t is alleen met openbaar vervoer drama om dr te komen, vooral zonder pendelbus ofzo.

Verder vond ik het in de gangen te druk, en vooral bij de WC's die ook idd nie echt schoon waren.

Misschien net als in de RAI ook eenrichtingsverkeer??? Werkt altijd wel goed.

Verders...ach jaa...t was gewoon een topfeest:D
BaSsBooST 23 september 2002 17:29
Jezus man stelletje kankergekken...
Als er echt overal ijs lag waarom was het dan zo warm??
Silverdome is net nieuw. heb waarschijnlijk nog nooit ijs ingelegen !!

En de vechtsebanen dan?? Heb ik daar ook staan schaatsen dan??
In elke schaatshal ontdooien ze het ijs in de zomer...

BassBoost-dude, zulke 'kankergekken' (zoals je het zo mooi verwoordt..) zijn het niet, onder de vloer lag ijs.. Over dat ijs lag en speciale vloer en daarbovenop het tapijt..
die "speciale" vloerplaten waren dezelfde platen als in de Boelenlaan wat ik begreep.

maar ijs lag er zeker. ik heb er nog een beetje op geleden op vrijdag, alleen was t wel koud in mijn korte broek
Owjaaa wrom lag dat er dan??? Je kan natuurlijk van tevoren wel raden dat het gaat smelten he! :s
Ja idd.. is weer eens slim over nagedacht..
Hadden ze met dat ijs niet paar weken langer kennen wachten?? :S
Had ik eerder moeten weten...Dan was een t-shirt met "PAS OP EEN WAK!" wel van toepassing geweest ;)
laatste aanpassing
Was geen gesmolten ijs...misschien heel klein beetje..was voornamelijk drank en zweet..ben er vandaag nog geweest ijs was wel helemaal naar de klote maar niet onwijs gesmolten...en ik vond het een suuuuuuupervette locatie en dat zeg ik nie omdat ik er stage loop..oohja doorstroom was wel vettt kut
Heee Beez maak er ff een foto van :d
Geluid in 1e zaal kwam zeker dichtbij dat van HMH. De vloer van zaal 1 lag volgens mij onder de drank en door die papieren bekers die op de grond gegooid waren versmolt het zich tot een soort kots :S HAHAHA. Geluid zaal 2: weet ik het niet van, stond nl. vooraan bij LUNA :9 . De vloer in 2e zaal vond ik ok, misschien is dat een betere vloer voor de HMH?

En over het bereiken of niet bereiken van de Silverdome en de te smalle gangen of afgesloten wc's kan ik een boek schrijven, dus hou ik me daar maar over in!
vond het geluid eerlijk gezegd maar zacht...ennuh q-dance 21...heb geen digitale camera of scanner dus houdt het op :)
Over het geluid viel idd niets te klagen!! Maar het bereik is wel klote hoor! Idd nergens extra bussen ofzo ingezet en nergens stond aangegeven hoe je moest lopen!
Wc's waren idd errug ranzig!
En dat gedoe met die voedselbonnen enz die op waren ofzo??!! :S Beetje raar... eerst werd er daar gezegd dat je dan maar met gewone bonnen moet betalen.. ga je die helemaal halen.. kom je terug.. moet je ineens gewoon met geld betalen! Maar ja... ik heb me daar toch prima vermaakt verder! Lekkah gestampt op die verhoging!
T had dus alleen wel makkelijker geweest als et wat makkelijker te bereiken was! Nou ja, volgende keer beter...hoop ik :)
Verder vond ik et toppie!!! (Y)
laatste aanpassing
silverdome is zeker wel een goeie plaats om feesten te geven .. alhoewel al ben je waus verdwaal je nog weleens :P

kvondhet stuk vooral cool gedaan om van de main naar zaal 2 en 3 te lopen :D
Wat een teringvette locatie :D
Geluid Zacht!!?? Je Right het is geen lokatie die gemaakt is voor allen feesten!! Maar het is een ijshal!!! En voor een hal die er niet speciaal voor gemaakt is was het geluid echt wel super!!! Dus nie zo zeiken allemaal het was gewoon een TOPPERTJE!!!
Jammer Beez ;)

En CH3-21 ik heb Q-dance een meel gestuurd waarin ik ff flink heb lopen zeiken want dit had nooit mogen gebeuren! Had vette mazzel met die taxi maar anders had ik, net als veel anderen, de 5 km naar het station mogen lopen :@:s
Tis Trouwens nooit aangegeven dat er pendelbussen zouden zijn!!!! Wel dat ze er op het laast mee bezig waren maar jemig ja je zou maar 5km moeten lopen na een feest PFFFFFFFFF Wat een jankerd ben jij zeg!!!! Tis maar net waar je je druk om maakt!!!
goeje locatie d8 ik zo, vette sound, (idd in de buurt van hmh), enige minpuntje vond ik dat de temperatuur zo super snel opliep, ik heb nergens iets van koelinstallaties gezien maar dat kan aan mij liggen :S, Verder vond ik Silverdome echt wel vet voor 'n party