Partyflock

The Q in Zwolle was erg jammer

 
Forumonderwerp · 18462
En waarom?
progressive euh ,aggresive !
enne, weinig en rare mensen ! voor een zaterdag !
op zich wel een mooie tent ! Gaat ook falliet denk ik !
Wat klets je weer uit je nek Saiwin, Jij weet helemaal niets over de bedrijfsvoering danwel financiele gezondheid van deze club.­

Voorlopig is er nog steeds sprake van een stijgende lijn in bezoekersaantallen.­

Failissement is in deze dus uitgesloten
ow...­

en dat het er rustig was lijkt me niet zo ongelofelijk wanneer er twee feesten als TE en Qlimax gehouden worden, waarvan 1 zelfs dichtbij zwolle.­

Dat jij een kutavond hebt gehad heeft meer met jouw timing te maken dan met de financiele status van een bedrijf
Ik weet er verder weinig van maar wat kan ik van zo'n avondje in Zwolle voorstellen? Hebben we het hier over een discotheek of een party?

Ik krijg wel meteen een idee van wat Saiwin met Agressive bedoelt, slecht ochtendhumeur Shebyte??
laatste aanpassing
Nee, gewoon allergisch voor domme opmerkingen.

Zeker als de betreffende eigenaar mij na aan het hart ligt ;-)
Bovendien is de conclusie niet alleen onterecht, maar ook nog eens ongefundeerd en volledig uit de lucht gegrepen.
Daarnaast kunnen dergelijke geruchten ook nog eens bar beroerde reclame zijn.
euh, SHEBYTE ! Ik weet dat je me niet mag ! i don't care , ik hoop dat de poesjes het goed maken !

Maar euh, gisteren spreek ik met 2 mensen, waarbij ik even aan geef dat ik een tijd niet geweest ben en dat ik het rustig vond. Daarbij krijg ik te horen dat het de laatste tijd minder is en dat het dreigt failliet te gaan! Tuurlijk , ik heb er geen verstand van, van de financiele zaken, maar ik denk dan nog is even aan de Qubic, wat altijd druk was en nu ook failliet is !

Nog wijs ik U(shybyte) nog even naar mijn posting(zie boven) waarin ik meld, dat ik het jammer vond en niet dat ik een kut avond heb gehad. Ik heb het zeker leuk gehad omdat ik bekende tegen ben gekomen die ik al een tijd niet gezien hebt!

En dan nog een soort strategie !
Trance Energie: trance commercieel publiek (jongeren).

Qlimax: wat hardere beuk en ook wat jonger publiek.

the Q: progressive, wat ouder publiek en wat jongeren uit de buurt publiek(zie i dance)

Volgens mijn theorie: Lijkt mij dat die 2 commerciele en grotere feesten geen enkele indruk heeft gemaakt op de Q zwolle.

Nu weet ik dat het gevoelig bij je ligt, omdat we het nu over zwolle hebben, maar ergens zit je er naast of is het inderdaad een ochtend humeurtje !

hoe gaat het met de poesjes ;-)
owjah, was jij niet ZOoooooooooo geweldig SHEBYTE !

Voor jou zijn alle opmerkingen dom ?

Waarom zijn de meeste topics van jouw eigenlijk gesloten!?

Domme topics misschien ?

Het IQ is nou eenmaal laag hier, dus dat weet je als je hier komt !

Zit je hier wel goed !?
laatste aanpassing door een beheerder
saiwin je hebt wel een geweldige profiel foto :D
The Q in Zwolle, ben er een paar keer geweest, maar om nou te zeggen, och och wat een topdiscotheek.­ Ben er oa met de introductie van DJ San geweest ( verder Erick E en Quitin ).­
Niet geheel of eerder gezegd, niet mijn style.­ Maar heb me toch aardig vermaakt, alhoewel ik bij Dj San gewoon in slaap sukkelde.­ Wat ik trouwens wel heel goed vind is die schaal met snoep, ff wat te knabbelen.­ En drinken is niet zo absurd duur als bijvoorbeeld een Powerzone.­
euh, ook dat is een domme opmerking, er is er 1 allergisch voor ;-)
Stuart Little, hehe!!! (y)

Saiwin, ga jij dan nog weleens naar de I-dance????
Chill out Saiwin, ik heb nooit gezegd tegen jou niet, en tegen niemand niet dat ik jou niet mag. Laat dat alsjeblieft buiten dit topic. Als ik jou een lul vind dan had je dat wel gehoord ipv dat ik een paar zinnen aan jouw opmerkingen wijd.


Het ligt niet gevoelig bij me, ik heb niks met Zwolle. Ik woon er net 3 jaar en voel me niet ineens verbonden ofzo.
Ik weet wel hoe vreselijk goed het management van de Q zijn zaakjes voor elkaar heeft. Ook weet ik dat de progressive avonden in de Q minder zijn, maar dat daarintegen boekingen van bv een house negro, een Jose of een Lucien Foort en ja, zelfs Hardknox altijd voor een volle bak zorgen.
De themaavond I Love Hollywood was zelfs afgeladen.

Daarnaast is de eigenaar ook een dierbare en is het alleen al een kunst om in een stad als Zwolle een club zo'n imago te kunnen geven.
Zeg zelf; de inrichting is subliem, de acts van topniveau en de voorzieningen zo goed geregeld dat menig amsterdamse club er nog een voorbeeld aan kan nemen.
Dat het zwolsche publiek wat tammer is , staat daar los van. Feit blijft wel dat er sprake is van een stijgende lijn in het bezoekersaantal en populariteit bij mensen uit het westen.

Het is een club met niveau en niet geschikt voor de eerste de beste heikneuter die een Bobs Saloon gewend is.
Ik weet ook dat de eigenaar een beleid voert dat hij liever zijn tent leeg heeft, dan gevuld met mensen die er niks te zoeken hebben.
Daar kan je alleen maar respect voor hebben.
Sprake van opstootjes en ongeregeldheden is er absoluut niet..waar vind je dat nog?

Geef het tijd en probeer eens een avond zonder progressive..misschien dat je je dan beter vermaakt.

Echter, geruchten omtrend een faillisement de wereld in helpen zonder dat je die info gecheckt hebt vind ik altijd een beetje bullshit.En Saiwin, knul, wat de neuk hebben mijn gesloten topics hiermee te maken? Of is dat het enige weerwoord wat in je opkwam?
Beetje jammer van je.PS: De poezen, sushi en sumo zijn beeldschoon. Beiden zijn zelf inmiddels al eens moeder geweest..en de kinderen hebben allen een geweldig nieuw thuis gevonden. De kittens waren zelfs zo populair dat er belachelijke bedragen werden geboden en ik zelfs nu, een kleine 5 maanden later nog gebeld wordt of ik er niet toevallig nog een paar heb.

het zijn dus 2 winners;-) Maar dat kan ook niet anders als SHE je mama is :-D
laatste aanpassing door een beheerder
Wat een gezeur zeg !!! Het enige probleem wat de Q heeft, zijn de belachelijke horeca sluitingstijden in gemeente Zwolle (tot 3 uur schenken en publiek weg om 4 uur). Daardoor is het meestal wat rustiger als in een andere club..... en tja voordat je ergens heengaat, dan wil je toch wel weten wat voor style er wordt gedraait :S, of heb ik het mis??

Ik ga er nog steeds met veel plezier heen.
laatste aanpassing
nou nou, Shebyte is niet voor de poes, zeg!!
Vwb die openingstijden..­ook dat gaat met een beetje mazzel veranderen.­
Ik weet dat de eigenaar in gesprek is met de gemeente om de sluitingstijd te rekken.­ Vergeet niet dat dat een hele klus is , omdat Zwolle een sluitingswet heeft voor de gehele horeca in de binnenstad.­ op zich niet zo'n ramp, aangezien criminaliteit en ongeregeldheden een absolute zeldzaamheid zijn..­maar voor de feestgangers is dat natuurlijk rampzalig..­zeker als je met de trein komt.­

Tevens is er al een vooruitgang, doordat de Q nu met de TE-afterparty een pilot doet vwb afters.­ Als dit een succes blijkt, dan zullen afters veel vaker gegeven worden..­en dat zou naar mijn idee een absolute vooruitgang zijn!
Klopt helemaal Shebyte :D
Q is een luke tent.­ Hardknox is altijd gaaf.­ Als er meer afters worden gegeven ben ik zeker regelmatig van de party wat zijn de entree prijzen voor zon after.­
Alleen vervoer terug naar kampen is altijd kut.­

Toppie tent
mensen hebben vaak geen idee wat ze veroorzaken als ze iets negatiefs zeggen zonder dat daar een gegronde reden voor is.­ zoiets zeggen als 'de club gaat failliet' werkt voor mensen als 'mm, niet de moeite waard om heen te gaan dus'.­ een vuurtje gaat hard, zo'n verhaal gaat een eigen leven leiden.­
dat jij de tent niet leuk vindt, prima, maar ga geen beweringen doen die je niet kunt staven! da's alleen maar onrust veroorzaken!
Heey Sjaak, eye dus!

ik zal je nog even vertellen, je zit op www.partyflock.nl
world wide web ! Ik hoop dat je een beetje engels kunt !

Iedereen mag zijn eigen mening uiten. Beweringen? waar , welke, ?

Dat ik denk dat t failliet gaat !?
Is dat een bewering?
Volgens mij is dat een mening !
Dat mensen zoiets hebben van het is niet de moeite waard ?

Hoeveel topic zijn er geopend wat voor een kut feest Trance energie, Qlimax wel niet was !

Wat denk je dat Id en T en Q-dance dat wel leuk vinden !
Als ik zo hoor hoe trance energie was, zou ik al geen zin meer hebben, maar ik heb een EIGEN mening, dus ga ik er volgende x wel heen, zodat ik het zelf kan ervaren !

Iedereen hier op partyflock en iedereen in Nederland mag zijn mening uiten en voor wie dat bestemd is, is dan jammer !

Maar de volgende keer ga ik toch wel weer naar de Q hoor :-P, want ik VIND het namelijk een leuke tent, zie boven ter bevestiginG !
The q in zwolle is wel vet binnen kort gaan jullie mij er ook vaak zien :P:P:P
Doe normaal man en hou ff op met dat gezeik....
Ik ga toch ook geen vage shit over Q-base schrijven als ik er één keer geweest ben en het toen toevallig rustig was.

P.S. Ivo is niet te jong (min 21), maar dan nog kom je best wel binnen onder die leeftijd, als je je maar gedraagt als 21 jarige(wat sommige mensen weer niet kunnen:devil: )
laatste aanpassing
pff, voel je je aangevallen Saiwin? vertel jij mij maar wat ja. ik denk ook echt dat ik het van jou ga aannemen :S

jij moet je brilletje eens opzetten, want voordat je in de verdediging gaat met allerlei dingen, moet je eerst eens lezen wat ik schreef, ipv meteen te gaan steigeren als een klein kind wat denkt dat t niet serieus genomen wordt!
schatje, dit zijn JOUW woorden:
progressive euh ,aggresive !
enne, weinig en rare mensen ! voor een zaterdag !
op zich wel een mooie tent ! Gaat ook falliet denk ik !

spreekje jezelf dus niet een beetje tegen?

verder: ik zei dus, 'dat jij de tent niet leuk vindt, prima'. Daarmee geef ik dus aan dat je prima je mening mag verkondigen. Lijkt me logisch dat dat kan. Als jij een feest of tent kut vindt, prima. Maar jij geeft niet alleen een mening, verbindt er ook nog eens een conclusie aan vast, die ervoor zorgt dat veel nieuwtjesjagers en roddeltantes het verhaal nog groter maken.

Misschien bedoelde je het niet zo, en ga je nu in de verdediging om je gezicht te redden ofzo (en dat doe je door iemand Sjaak te noemen,hahaha!).
Boeit me niet. Ik wou alleen even zeggen wat IK ervan vindt. En zoals je zelf zegt, dat mag :D
To Saiwin van de GHee<<<<< niet als ik je zeg dat mijn neef de feesten daar organiseerd :P
Stephen
Artiest Steve
Jemig wat een gezeik...­ ik kom net sinds een maandje of 2 in de Q en vind 't een zeer relaxte tent...­
Kom d'r nu ook veel vaker...­
Over de openingstijden: jammer dan...­ dan is 't maar om 4 uur afgelopen...­ dan zoek je toch een after ergens...­
Ik ben er zaterdag voor het eerst geweest.­ Het was misscien wel een beetje rustig, maar ik heb erg genoten.­ James Holden draaide naar mijn mening erg goed.­ En de mensen met wie ik heb gepraat kwamen allemaal voor deze avond, partyminded duz! Geen agressie gezien...­
De volgende Sessions kom ik weer!
Zwolle zit helemaal niet op een exclusiefe club als de Q te wachten ! Dat is denk het probleem van de Q .­Zwollenaaren en omgeving houden meer van het platte , het hoeft toch allemaal niet zo exclusief?Men wil hier gewoon een boerrendisco met op vrijdag top 40 meuk en op zaterdag comerciele housefeestjes.­Ik denk dat de Q geluk heeft gehad dat het de enige discotheek is in Zwolle want anders was het allang weg geweest
nou dr bibberr.... daar hebben ze al een heel wat aantal jaren een oplossing voor gevonden hoor... nmlk DE BIERTON! daar stoppen ze alle boeren in 1 hokje en die kunnen zich daar ff lekker flink uitleven op die top 40 muziek!! en daar onstaat dan ook nog eens een lekkere vechtpartij!!

Ik zit zelf nmlk altijd in the Q als ik nie op een ander feest ben... en het is wel zo dat en niet veel mensen komen... maar dat komt denk ik ook omdat ze nog een beetje achter lopen met de tijd... sommigen gaan zich een beetje lam zuipen in een kroeg (ik :bah: op kroegen) en sommigen zoeken het in the Q of buiten zwolle nmlk. Amsterdam ofzo...

Naja... ik weet nie waar dit op sloeg hoor.. (mijn verhaaltje bedoel ik dan he) maar ik denk dat ieder zijn eigen smaak en mening heeft en dat we die van elkaar moeten respecteren... dus ook die achterlijke mening van Saiwin... :D
Yo saiwin was dat nu...
Het was idd wat rustiger dan anders maar ik kan ook niet anders denken dan dat dat aan qlimax en TE zal hebben gelegen.

Wel top je weer gezien te hebben, voor de rest waren er vooral liefhebbers gisteravond absoluut geen agressiviteit te bespeuren geweest.

En the Q is kwa entreeprijs en drankprijzen helemaal in zijn voordeel met andere clubs vind ik. (en de programmering van dj's valt behoorlijk in mijn straatje :p)
laatste aanpassing
nou, ik kan je vertellen ik heb geen zin dat hier boven allemaal te lezen

maar ik ben d'r wel eens waar 1 hele keer geweest maar ik vond het wel super, iedereen ging uit zijn dak (ok wat was niet druk, maar maakt drukte nu gezelligheid?) en ik heb me d'r wel vermaakt, ondanks dat het mijn muziek niet is (ok, ik ben dan oowk weer niet op een club night geweest) en 1 groooooot voordeel, ik kan kruipend naar huis :)

maar met euhh, nu heb ik eigelijk geen idee hoe het hete waar ik was, maar waneer iig het hardst wordt gedraaid, ben ik er wel weer :)
Was niet agressive, dat sloeg eigenlijk op wat anders .. Maar dat weet alleen Daan ! :-(

P.s. werd trouwens eerst geweigerd, moest erg lachen. Zijn terug gegaan naar de auto en heb gewoon andere schoenen aangetrokken !
Goed he !
laatste aanpassing
2 Saiwin &­ Shebyte:

Er was zelfs sprake van nog wat extra concurentie op die zaterdag, nl.­: Evolution in Utrecht.­


2 TH@­Chaser:

In Zwolle tot 3 uur schenken ?
Heb ik nog niets van gehoord of gemerkt.­

2 Saiwin:
Zeggen dat een tent failliet zal gaan is geen mening, maar een bewering !
en:
Nou moet je ons toch eens uitleggen van je met "­progressive euh ,aggresive !"­ bedoelt, want dat heb je nog steeds niet duidelijk gemaakt.­

2 Stephen:
Jammergenoeg zijn die afters te ver weg van Zwolle

2 dr bibberr:
In de hele wijde omtrek van Zwolle zijn verder geen exlusieve discotheken te vinden.­ Boerendisco's zijn er genoeg daarentegen.­ Geen exclusieve discotheek in een hoofdstad zal een groot gemis zijn.­


Voor wat betreft de sluitingstijden:
Reken er maar niet op die gaan veranderen hier in Zwolle met de starre gemeente-poppetjes die hier op dit moment zitten.­
laatste aanpassing
Noah
Artiest Cj Noah
2 saiwin,dat is nou muziek jongen,heb je eindelijk eens mogen kijken naar een echte held ;)

Leuk dat je ons respecteerd,met je agressive,als progressive ergens om bekend staat,dan is het om de aparte sfeer!

Over The Q,respect voor die mensen wat die daar allemaal doen!Heel erg goed,en lekker dichtbij!

Over die sluitingstijd,sjeh 4 uur,vind ik al redelijk laat maar aangezien min age 21 is,gaan ze er al vanuit dat iedereen toch wel een auto kan besturen?En ff 3 uur wachten op de trein is ook geen ramp!!Als je gezellig groepje hebt?

Saiwin zien we er iig niet weer in The Q denk ik!

Leuk dat je kwam kijken dude...
keb nog vrij kaarten van the Q maar eigenlijk nog nooit geweest kweenie eens wat het is
maybe kijkje nemen ..­ zal wel zoiets als matrix wezen in nijmegen of nie ??
Sommige mensen snappen er ook helemaal niks van en nemen het ene nog letterlijker op dan het ander... Maar ja zo gaat dat altijd hier op PF...

Ok... Mijn mening: Geinige tent, had zoiets nooit verw8 in zwolle... Q geeft een waarde verhoging aan zwolle wat uitgaan btreft... Toen ik er was was het , toevallig???, ook rustig... Lekkere banken achter de dj en sfeervolle chill out bar.... En de toilet juffrouw was een schatje....
Publiek... mwah van alles eigenlijk... van rarae tot minder rare.... Voordat mensen hierop commentaar gaan leveren.... Ik loop op niemand af te geven doe dat ook niet op mij.... Saiwin, interessant forumpje :p

grtz 2 u all