Partyflock

Thuis zitten :S NOT!!!

 
Forumonderwerp · 18404
Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik kan dus echt in het weekend geen avond thuis zitten voor de buis. Ik moet gewoon naar een feest of ergens anders heen. Zonde van je weekend om thuis te blijven zitten toch?
ik heb dat pcies zo ik heb het zo erg dat als ik thuis kom van het werk om 4 uur kan ik het uithouden tot 7 uur en dan moet MOET ik echt het huis uit anders word ik knettergek
Ik zit ook liever op een feest natuurlijk. maar gezien de financien is het af en toe nodig om een avondje thuis te zitten. Ik ga vanavond relaxed met mijn vriendin films kijken dus wordt ook relaxed en dan kan ik er volgende keer weer tegenaan....
weekendje thuis zitten vind ik egt nie erg hoor.. je kan thuis tog ook wel vermaken of is het al zo erg met je?
wat thuis doen......??? tv kijken??? computeren?? dus niet!!
ga je lekker paar live sets beluisteren mischieen een :XTC: er bij :)
Pak gewoon weer ff een paar borden in Hillegom aan mhan...heb je ff wat te doen..!
:-)
ScuL
Artiest ScuL
ik kan best een weekend thuis zitten, soms heb ik echt geen zin om weg te gaan. en ja meestal ga ik dan wat films kijken, ben behoorlijk film-gek.
(en een beetje bijslapen, is soms ook noodzakelijk :))
Ik kan dus ook echt geen vrijdag- of zaterdagavond thuis zitten... ik moet gewoon weg, of dat nou een feest is, cafe of gewoon bij vrienden thuis... maar thuiszitten in het weekend ga ik echt kapot aan :) Is gelukkig ook al 1.5 jaar niet meer voorgekomen :)
Thuiszitten schiet echt niet op ........gewoon lekker gaan met die .. eh banaan :P kinky binky .. naar discotheek ofzo .. of lekker naar de kroeg :kwijl:
Waarom thuis gaan zitten als overal feesten zijn??

Ze geven zelfs kaarten weg... Evolution half NLK heb kaarten gekregen.. lolz
Heb pcies hetzelfde..moet weekend wat doen..anders heb ik maandag echt een kutgevoel alsof ik geen weekend heb geahd..ik bedoel zit heel de week op school..kijk uit naar weekend lkr feeste!!!
Ach je moet keuzes maken in je leven!! En kvind ut vanmezelf verstandige keuze dat ik 2night nie ben weggeweest met oog op woensdag!!
Dat had ik eerst ook altijd, ik moest en zou s'weekends feesten anders werd ik vet sjagerijnig! Maar ben nu in wat rustiger 'vaarwater' gekomen (ahum), en vind het tegenwoordig niet zo erg om eens een weekendje op adem te komen. Ik moet zeggen sinds ik wat minder feest (enalleswaterbijhoort..) voel ik me stukken beter op mijn werk en zo!!