Partyflock
 
Forumonderwerp · 18336
­ Nederland
De huwelijksreis

Een moeder had 3 dochters die nog maagd waren. Ze trouwden alle drie kort na elkaar.
Omdat de moeder bezorgd was hoe hun sexleven zou starten, liet ze hen beloven een postkaart te zenden tijdens hun huwelijksreis met enkele woordjes over hoe hun getrouwde sexleven eraan toe ging.

De eerste dochter zond een kaartje uit Hawaï, twee dagen na haar huwelijk. Er stond enkel: "Nescafe" op. De moeder begreep het niet goed, maar ging naar de keuken om een pot Nescafe. Daarop stond: "goed tot de laatste druppel". Moeder bloosde maar was blij voor haar dochter.

De tweede dochter zond een kaartje uit Venetië een week na hun huwelijk en er stond te lezen: "Benson & Hedges". Moeder wist nu dat ze direct naar de sigaretten van haar man moest kijken en ze las op het pakje: "Extra lang. Groot formaat". Opnieuw bloosde moeder, een beetje beschaamd maar blij voor de dochter.

De derde dochter vertrok op huwelijksreis naar de Caraïben.. Moeder wachtte een week, maar ontving geen post. Een volgende week verstreek en nog steeds niets. Na een maand eindelijk een kaartje met daarop in een bibberig
handschrift: "British Airways".
Moeder nam het laatste reismagazin, bladerde door de bladzijden het ergste verwachtend en zag eindelijk de advertentie over de vlieglijn. "Drie keer per dag, 7 dagen per week, naar beide kanten". En Moeder viel flauw.