Partyflock

Mensen Die Op Kamers Zitten...

 
Forumonderwerp · 18332
Hoeveel studie krijg je? .. en is dat aanvullend?
Hoeveel opp heb je en wat moet je er voor betalen?
Waar zit je?

ik zelf zit met 149 euro studie, niet aanvullend
16m2 voor 225
Zwolle


ik ben op zoek naar een kamer in amersfoort en dan kom ik me d'r toch achter dat ze gewoon 260 euro voor 10m2 daar vragen .. (ok 15m2 voor 280 is er oowk :S) ... maar is dat overal zow, zit ik gewoon in een goedkope kamer?
ik zit n een hvb.... goed voor elkaar daar hoor!;) alles s gratis!
Studie? Je bedoelt stufi?!
Ik krijg iets van 200 euro ofzo, da's niet aanvullend, gewoon beurs voor uitwonende.
Ik woon op ongeveer 42m2 en betaal daar zo'n 150 euro voor, in Amsterdam :-)
tering snowwhite .. you've got it nice :)

jah bedoel stufi, hier noemen we het studie :)
ik zit in Enschede, kamer van 24 m^2 voor +- 250 Euro de maand incl kabelinternet. t is wel een fucking oud huis waar het in de zomer belachelijk warm is en 's winters vriest mijn piemel er bijna af
stufie is standaard, van mijn ouders krijg ik ook nog wat en ik werk behoorlijk wat waardoor ik mijn leven ongeveer zo kan indelen als ik wil.
partywoussie hvb??

Huis Van Bewaring??? :S
Zit in leeuwarden met mn vriendin in een 3-kamer flat. Huur is 190 Euro p. maand. Overige kosten ongeveer 250-300 euro per maand.Woon alleen in een kutbuurt maar ja... je kunt niet alles hebben.

Heb trouwens geen stufi meer maar een lening van 667 euro per maand. Uiteraard werk ik ook nog...
:-)
groningen 10,5 m2 235 euro

Studenten flat

Stufi 210 gewoon uitwonende beurs

Maar dat wist je al wel
2 snowwhite......hoe doe je dat in Adam????
Ik zit ook wel aardig, kamertje centrum Den Haag, 35 m2. Betaal net onder huurgrens en krijg dus maximaal subsidie, komt uit op 190 euro ex.
Ja driekamer woning +box en zolder

400
Ik heb geen studie, want mijn laatste jaar van de opleiding is bbl, maar ik heb een 1gezinswoning in haarlem. Ik woon daar in mijn eentje, heb 3 slaapkamers, zolder, badkamer, tuin, hal, keuken, woonkamer(40m2) en een schuurtje... :D

Ik heb dit met heeeeeel veeeel geluk gekregen. Tis antikraak via de woningbouwvereniging. Ik betaal wel 285 euro huur en dan ook nog gas, water, licht. Das wel veel geld, maar woon wel super. Dr is wel een tijd aan verbonden. 1 maart moet ik eruit, maar als je eenmaal connecties hebt in een vreemde stad heb je toch sneller een woning.

Dus als ik jou was zou ik me ook inlaten schrijven bij de woningbouwvereniging voor zo'n antikraakprogramma en anders heb je ook veel bureau's daarvoor. Die info hebben ze daar vast ook wel, of je kan met een makelaar bellen..

Succes!
Heb ik ook geprobeerd, die antikraak dingen zijn ineens in haarlem en amsterdam helemaal stopgezet, voor zover ik weet.. :S

heb nu eindelijk ook iets, wel bij een hospita in zaandam.. krijg gewoon 211 euro uitwonend..
huur is 200 euro voor ongeveer 18 m2..

over een half jaartje zit ik in de steve biko flat in Haarlem, 250 euro een 1 kamer appartement, dus alles voor mezelf! dan ben ik echt happy :)
Ik woon met 5 anderen samen, woonkamer en keuken beide 18m2, 2 douches en 2wc's.

Mijn kamer is ook 18m2 en daar betaal ik 212 voor inclusief (ook internet).

Ik krijg alleen niks nada noppes aan stufi :(
laatste aanpassing
Ik woon met 11 andere jongens in een oud pand in het centrum van Enschede. Huur voor mijn kamer van ongeveer 16m2 is rond de 180 euro (weet het niet precies) Hier komt nog eens 35 euro pm bij voor kabel inet, canal+ en nog een aantal andere zaken.

Het is overgens een prima prijs voor een locatie die 8m van de super de boer, slijter en coffeeshop ligt :)
laatste aanpassing
2 Vraagjes

MARIE> hoe ben je eraan gekomen, weetje de naam van die vereniging? Weetje toevallig ook of je dan voorrang krijgt straks weer bij een nieuw antikraak pand of bij een normale woningbouwvereniging?

Aan iedereen...

Weet IEMAND nog een huisje in DEN HAAG, me vriendje is druk op zoek. So please help
(k)
Zit in fucking boring Enschede.
13m2 voor 200 euro ofzo. Met kabelinternet en alles erop en eraan...
Tering, daar jun je toch niet in wonen. Kamers tussen de 10 en 18m2. Moet minimaal 3 kamers en 50m2 zijn anders hoeft het niet voor me:bah:
Je woont ook niet echt op je kamer als student, je studeert, mailt en slaapt op je kamer. De rest van de tijd zit je bij mensen op de kamer die een grotere kamer hebben, of in een woonkamer (of serre) of gewoon op de universiteit.

En als je voldoet aan de jiskefet student,. dan maakt het al helemaal niet uit: je slaapt op je kamer en als je wakker wordt ga je naar de kroeg:)
whehe, idd veel doe ik niet op me kamer :) .. al wil ik wel iig een kamer van zeker 16m2 anders vind ik het niets, en internet :D (alleen dat is echt een groot probleem, omdat dat adsl dat neit meer doet voor studenten) ..
Ik heb wel een ruime kamer over in huis :D
Misschien een leuke studente(vrouwlijk) hehehhe intresse ?
Dichtbij sloterdijkstation A,dam :D

Verschillende betalingen mogelijk ahahhahha :P
270 eu permaand, 22m2, eigen badkamer, keukenblok, midden in de stad... Wat zeg je aan de ran? Nee midden in de stad (6 sec, bios, 12 sec de markt met alle kroegen) enschede.

huursubsidie, dus het kost me maar 210 eu permaand....