Partyflock

Vraag... bloedonderzoek

 
Forumonderwerp · 18180
Hoi,

IK wil even weten hoelang een XTC in je bloed kan zitten... misschien moet ik half deze week een bloed onderzoek laten doen...

Dus wie weet het?
ik weet niet precies hoe lang het erin blijft zitten,

maar zolang er geen gericht onderzoek na de stof xtc wordt gedaan, wordt deze ook niet in je bloed door hun aangetroffen..

iig dat is mij een x verteld :)
72 uur geloof ik!
ze zullen nooit zomaar op xtc testen, alleen als dat nodig is en met jou medeweten

en ja het is ongeveer 72 uur
Als ze bloed gaan onderzoeken, zoeken ze naar stoffen die NIET standaard in je bloed horen te zitten.
dus als je gebruikt zou hebben, kan het zijn dat ze het vinden. ik weet wel dat THC ongeveer 2 weken nodig heeft om uit je bloed te komen.
Ja nu hoor ik 2 verschillende verhalen :S

Maar die 72 uur als dat zou is.... komt het wel uit :)
ze gaan niet zomaar random op stoffen zoeken in je bloed, dat kost veel te veel geld. ze doen echt alleen maar de onderzoeken waarnaar gevraagd wordt op het formulier en zolang daar geen xtc op staat aangegeven word daar niet naar gekeken.

ik heb echt al zoooo veel bloedonderzoeken gehad in me leven, ook gewoon een dag nadat ik had gebruikt. En nooit is dat naar voren gekomen. En zelfs als het naar voren mocht komen, dan is er nog niks aan de hand want dan weet alleen de arts het. En die heeft zwijgplicht voor de rest.
Hoelang blijft XTC in het lichaam?

XTC wordt geslikt. Na een half uur is XTC aantoonbaar in het bloed. De effecten duren zo'n 4 tot 6 uur. XTC wordt in de lever afgebroken. Ongeveer 50 procent wordt onveranderd en de rest wordt als afbraakstof via de urine uitgescheiden. De concentratie van XTC in het bloed komt overigens niet geheel overeen met de psychisch ondervonden effecten.
Halfwaardetijd is de tijd die het lichaam nodig heeft om de helft van het middel uit het bloed te verwijderen. De halfwaardetijd bij XTC bedraagt ongeveer 8 uur.
Bij een eventuele test op XTC, onderzoekt men of er afbraakstoffen in de urine zitten. Deze afbraakstoffen zijn afhankelijk van het type test tot 3 dagen aantoonbaar. Bij sollicitaties en bij keuringen wordt bij hoge uitzondering op drugs getest en alleen na jouw uitdrukkelijke toestemming.
Ik moest maandag ook een bloedonderzoek doen maar ze testen je alleenmaar op de dingen waar ze van denken dat je het hebt zeg maar! ze moesten mij op de ziekte van Pfeiffer dus gaan ze niet testen op XTC.
en zoiezo, ze zeggen het toch tegen niemand anders dan tegen jouw. Dat is een wettelijke regeling dus als ze het al vinden hoef je hlml nergens bang voor te zijn

grtz
3-4 dagen...:D
al ze gericht zoeken..2 tot 3 maanden...is mij verteld
maar anders niet hoor...

maar dat hangt er dus vanaf waarvoor ze bloed gaan afnemen bij je
minimaal 4 weken, ligt eraan hoeveel er is gebruikt.
hmja.. oke ze zullen er bij mij dan niet naar zoeken :) Ik laat me bloed wel woensdag aftappen :) ben ik 3 dagen verder!!
laatste aanpassing
wat mij is verteld is dat het(weet het niet cker) 2 a 3 weken in je bloed en wel veel langer in je lichaam... maar he lichaam heb hier natuurlijk ff nix mee te maken ;p
maar het ligt er ook aan waar je bloed voor moet laten aftappen...
Mijn bloed is onderzocht en er is niks in terug gevonden :)
sgoed voor je :)
maar dan nog, ook al vinden ze het (ervan uitgaande dat het geen politie-onderzoek was :)), dan nog mogen ze er niks over zeggen, dokters hebben beroepsgeheim, dus maak je maar geen zorgen :)
beertjuh thc heeft ongeveer 6 weken nodig.
De halfwaardetijd van XTC is 8 uur dus tel maar uit, hooguit enkele dagen dus. En LSD 7 jaar, wat een bullshit?? waar heb je je laten informeren??
Als je n gewoon bloedonderzoek krijgt kunnen ze de stof van XTC niet in je bloed vinden. Als ze 8er die stoffen willen komen moeten ze daar gericht een andere test op doen.
Ik heb ook eens n volledig bloedonderzoek gehad en ik dacht ooh shit dan kunnen ze dus alles zien. Maar dat is dus niet zo, bij een volledig bloedonderzoek zien ze dus niet de aanwezigheid van drugs :-)
Je hoeft je dus nergens druk om te maken
Xtc blijft 3-4 dagen in je lichaam zitten.

LSD daarin tegen je hele leven!!!! Blijft in je hersenen zitten als je dan gaat vliegen kan het weer actief worden waardoor je weer terug in die trip kan gaan :D:D:D
Als je phat veel gebruikt, ben je altijd uit je bol. En je bloed zit het ook dan in. Dat is logischerwijs.
laat je eens beter informeren kinkybink
oooooooooooooooooooooohhhhh!!!!!
ooit van beroepsgeheim gehoord????
:vaag::xtc:
Xtc (MDMA) Blijft circa 56 uur in je bloed zitten, maar het ruim 60 % van de mdma verlaat je lichaam al binnen 24 uur via urine, Maar afhankelijk van wat voor bindmiddelen ern zijn gebruikt ken het toch tot 96 uur oplopen!-
7dgn is het aantoonbaar in het bloed en je merkt nog verschijnslene na 3dgn qua karakter eigenschappen enzo