Partyflock

Leden van Partyflock

 
Forumonderwerp · 18176
Ik ben vrij nieuw hier en het valt me op dat voornamelijk hardstyle de klok slaat hier. Ik ben wel actief op techno forums oa het awakenings msg board. Mijn vraag is of hier nou veel techno luitjes aanwezig zijn want ik praat liever over diepgaande techno met mensen die er verstand van hebben dan te lezen over welke hardstyle dj de hardste bass heeft of whatever. Dus klopt mijn gedachte dat veruit het grootste gedeelte van pf hardstyle minded is?
laatste aanpassing
Veelal wel, maar er zitten genoeg Techno-fanaten tussen hoor :-D

We hebben hier van alles en nogwat ronddwalen.

(y)prima toch? So happy together!
UUhmz mjah ken je ergens zien..

75% heb Hardhouse als fav. Muziekstijl..
grootste gedeelte is inderdaad hardstyle minded inderdaad, maar als je zo het forum afstroopt heb je snel genoeg door wie er into techno is
Tot nu toe heb ik wel wat mensen gezien die 'into techno' zijn maar die daarnaast ook hardstyle de bom vinden, dan trek ik toch snel mijn conclusie :)
inderdaad kwab, DeBom valt onder hardstyle ;p

:bounce:
I am techno-minded... :D
ik vin hardstyle niet zoveel eigenlijk ( nu n vloedgolf van kritiek krijgend natuurlijk )
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Ik vind dat zo'n nare mentaliteit. Mensen die hardstyle fijn vinden kunnen niet van 'complexe' techno genieten.
Het is een beetje onzin. Je mag best hardstyle niets vinden, maar roep niet dat mensen die hardstyle leuk vinden meteen 'minder' zijn en niet van 'diepere' techno houden, of dat ze techno zelfs helemaal niet leuk kunnen vinden.

Het typeert alleen jou als je zegt dat je er niet van gediend bent dat een technoliefhebber soms ook naar hardstyle (of een willekeurige andere stroming) luistert.

Daarbij komt dat 69% op het moment Hardstyle als 1 van zijn favoriete muziekstromingen heeft opgegeven, en 53% Techno. Zo oneindig groter is die Hardstyle groep dus ook weer niet ten opzicht van de Techno liefhebbers.
laatste aanpassing
techno!!
Club!
downtempo!
Drum & Bass!

super gewoon!!
Ben vooral technogek maar ga ook wel eens naar party's waar andere house word gedraaid!
Beste Tommy, ten eerste was het een VRAAG of de hardstyle groep zoveel groter was. Over mijn praatje draai je een beetje het een en ander om. Als je echt van techno houdt, kan ik me niet voorstellen dat je hardstyle ook leuk vind. En geloof me ik ken genoeg mensen die echt van techno houden en die hardstyle maar nix vinden. Ik wil overigens hardstyle helemaal niet afvallen, tis gewoon mijn smaak niet, ieder zn ding. Ik was vroeger hardhouse fan dus ik weet hoe het is maar sinds dat ik techno echt goed hoorde wil ik gewoon niet meer anders. Dit topic ging er voor mij gewoon om wat meer in contact te komen met techno luitjes van pf. Ik trof vrijwel alleen maar andere vormen (voornamelijk hardstyle) aan.
En je citeert me ook helemaal fout: waar zeg ik dat ik mensen die van hardstyle houden 'minder' vind? En als iemand hardstyle fan is, mag ie best van techno houden, graag zelfs! Mij hoor je daar niet over, dus hoe kom je aan die info? Ik bedoel het alleen andersom: als je echt van techno houdt, kan ik het me niet voorstellen dat je hardstyle nog diepgaand vind. Maar ja ik ben bang dat dit uitloopt op een eindeloze discussie. Je moet gewoon begrijpen dat mijn intentie nix negatiefs in de zin had ok? Ieder zn smaak! En het typeert mij niet alleen, dan ben ik 200% van overtuigd. Maar ja je verwisselt het een en ander met elkaar.
Wat ik hierboven zei, we kunnen wel een dicussie gaan voeren over wat nou beter is hardstyle of techno of whatever, maar dat is zo kansloos en daar komt toch nooit een eind aan. Nah goed ik val in herhaling dus ik kap maar. 1 laatste ding ik wil je niet aanvallen hoor, maar kan je in 1 zin zeggen waarom je hardstyle zo vet vind? Gewoon interesse verder nix!
laatste aanpassing
genoeg techno mensen hier hoor
weet je wat nou de beste muziek style is ?!!
de style die jij het beste vindt!!! wat boeit mij het nou als iemand zegt dat bv techno beter is .
Ik vind hardstyle het beste en als iemand anders techno beter vind wat kan mij dat dan schelen.
dat bedoel ik nou ook
ik praat liever over diepgaande techno met mensen die er verstand van hebben dan te lezen over welke hardstyle dj de hardste bass heeft of whatever.

'into techno' zijn maar die daarnaast ook hardstyle de bom vinden, dan trek ik toch snel mijn conclusie

Dit klinkt denigrerend. Punt.
Hou er maar over op, ik vind het alleen jammer dat dit elke keer weer benadrukt moet worden. Je hoeft dit soort meldingen helemaal niet te doen. Je kunt ook gewoon vragen 'Zijn hier techno-liefhebbers' en de hele uitspraak dat je liever over diepgaande techno wilt praten en niet over welk hardstyle liedje de hardste bass heeft.

Ik heb hier een flatgenoot al een keer op aangevallen, maar die schuift alle dance muziek op 1 hoop en vind dat 'simpel', want hij houdt van 'complexe' muziek, en vind het maar dom gedreun die dance muziek.
En dat dom gedreun doet het hem, net klinkt denigrerend en laat blijken dat je mensen die naar die muziek luisteren dus als simpele zielen ziet. Dat is jammer.

En waarom ik hardstyle leuk vind? Omdat het krachtig is. Er gaat een vorm van kracht uit door het ritme en de gekozen basslijn. Techno heeft vak ook een harde bass, maar het is anders, vloeiender, minder krachtig, minder 'hard'.
Het dreigende wat zich over het algemeen in hardstyle nummers manifesteert vind ik ook iets hebben, ik kan er veel van mijn onvrede en agressie in kwijt.
Maar tegelijk met die agressie komt ook het gevoel dat die agressie gericht is tegen al dat slecht is, en dat je juist met eensgezinden al het leed in de wereld kan aanvechten en kan verhelpen.
Het lijkt een beetje op het feit dat ik vooral emotioneel wordt om imposante en eendrachtige zaken in films, bijvoorbeeld oorlog, wat in weze niet goed is, maar, zoals ik laatst op tv hoorde, inderdaad wel heel mooi. Je vecht met een grote groep mensen voor wat jij meent dat juist is (wat juist is in het midden gelaten, is uiterst subjectief). En daarbij het feit dat je je opoffert voor iemand of iets waarin je gelooft.
Er zou voor mij geen mooiere dood zijn dan sterven voor iets waarin ik geloof.

Dat zijn allemaal dingen die meespelen bij het luisteren naar muziek, en dan met name hardstyle/hardcore.
Terror is ook leuk, maar te chaotisch om er makkelijk iets aan de kunnen verbinden.
Techno luister ik ook zo af en toe wel eens, maar ik kan mij er niet goed mee identificeren, te weinig power.
Techno-dude reporting for duty :D


Maar ik ben het niet met je eens over die uitspraken over techno en hardstyle die je doet.
Ik hou van dancemuziek, betekent dat automatisch dat ik alle andere soorten muziek niet leuk kan/mag vinden? Of dat ik simpel ben als ik andere muziek leuk vind..
To kwab, ik zit ook regelmatig op het Awakeningsmssg-board.
Vanavond Bunk-Tek!!!!!!!!!!
8) 8-)8) 8-)8) 8-)8) 8-)8) 8-)8) 8-)

Me is technominded!!!!!!!!
laatste aanpassing
Technogek,

maar zonder vooroordelen over mensen die houden van andere electronische kutmuziek :-D

GrtZ,
:Zie
laatste aanpassing
Ik ben veel zijdig ......ik vind alles leuk bijna, als er op het feest maar de goeie mensen zijn. Voor thuis draai ik gewoon lekker hardstyle, oldstyle hardcore...of moby st germain hazes ofzo
TECHNO HIER !!!!!!!!!!!
Ik word verkeerd begrepen door de meesten hier, dat blijkt maar weer. Maar Tommy hoe jij het nu brengt is het een goed onderbouwd standpunt, respect. Ga een keer met me mee naar een techno feest naar mijn keuze en ik zal je overtuigen dat ook techno iets met je doet!
2kapi: hey ouwe je staat ook op die foto, dat weet ik wel, rood shirtje :D
Techno is voor mijn een verhaal, een geloof. De dj probeert je iets uit te leggen: over zichzelf bijvoorbeeld. Hij laat je eerst ruiken aan zichzelf waarna hij zijn ware aard laat zien. Zo weerspiegelt een set heel goed hoe diegene zelf is in het echt. Tommy je hebt vast weleens Rush gehoord, of Remus, Djax, Droid of iets in die trant. Zo niet probeer het een x! Ik weet zeker dat jij het ultiem naar je zin zal hebben als dat is waar je op doelt: je zegt dat iets mist bij techno. Dat begrijp ik best, maar ik denk dat 1 van die djs je kan overtuigen. Ik weet verder ook niet naar welke techno feestjes je bent geweest dus dat kan ik niet inschatten. Ook vind ik het zo dat er djs psychisch nog veel harder dan zijn dan bovengenoemde djs. Zoals op de afgelopen awake: de bekende namen als mulero en lekebusch stampen zo lekker door! Maar sorry tom ik heb me vergist in je. Laten we het er maar op houden dat we allebei denken: we :lief: music
laatste aanpassing
:9 lekker man, DJ's ruiken ;)

mooi verhaaltje verder! (y)

:lief: 4 music = good
techno is super maar hardstyle en hardcore ook ik vind alles eigelijk wel leuk thuis luister ik ook naar hazes en borsato of weet ik veel wat...
2 me = Techno (listening) like... telling me a
story, take me on a journey.. discover new
travellers while the Soundz are havin' a dialog
with eachother intime with the Rythm.. Everything
could happen on this journey... 2 me = Techno
makin' like... one of the greatest things 2 do in
my own time.. 2 create one of that stories.. 2
make dark Soundz that makez your mind acts
different stand suprized by the seperate &
different soundz who tells his own story and
workz his way up 2 an rumblin' and mindblowin'
climax that keeps pumping on & on..

Sja copy/paste van een internationale download
site voor je producties, dus vandaar engels :D
voor meer info over de site kan je bij me
eigen inbreng vinden..
laatste aanpassing
techno rulezzzzzzz :)

:bounce:
carnavals kraker liefhebber

of telt dat ook mee als "mindere" muziek style?
Het is een beetje onzin. Je mag best hardstyle niets vinden, maar roep niet dat mensen die hardstyle leuk vinden meteen 'minder' zijn en niet van 'diepere' techno houden, of dat ze techno zelfs helemaal niet leuk kunnen vinden.

Ben ik het mee eens. Waarom alleen dat het normaal hier altijd de harstyle-liefhebbers zijn die bv trance-liefhebbers zo behandelen zoals hierboven weergegeven?
Laat elkaar toch in de waarde, voor mijn part luister je naar Richard Clayderman!
techno & hardhouse, dat hardstyle zijn laatste tijd "hardcore" aftreksels, bv die nieuwe van Beholder en Balistic... gewoon French Connection style :S
Ik snap niet wat techno freaks altijd bedoelen met het feit dat Techno Complexere & Diepere muziek is???
Leg mij eens uit wat er complexer aan is , want dat begrijp ik niet echt. Techno is zowieso de meest makkelijk style om te draaien als DJ.
+ de variatie is soms ook ver te zoeken???

SO 2 all techno freax -->EXPLAIN
laatste aanpassing
mij maakt het allemaal geen fuck uit als ik maar lekker kan dansen!:D
ben vannacht naar me 1e hardstyle feest geweest...

moet zeggen dat ik me prima geammusseerd heb , maar ja techno nog steeds boven alles das nou eenmaal mijn sm,aak
Ik ben een ouwe lul en plaats mezelf dus niet in een hokje!!!

2 danseresje--> Saampjes een keer eens dansje doen? ­[img]http://www.gif.com/ImageGallery/Animated/People/Photographic/dance.gif[/img]