Partyflock

HouseQlassics kaartje te koop

 
Jahaa jullie lezen het goed
ik kan tot mijn grote spijt niet heen dus bied maar en wie het meest aanvaardbare bod geeft die kan heen en ik begin bij E35,- dussuh laat het mij maar weten aight!!!!!
ow ow ow bryan , hoe kan dat nou dat je nie kan? hehehe. Nee balen joh , maar nu kan je mooi je kaartje voor shockers halen want ik sta erop dat je mee gaat!!!

(K)
hey hoeveel kaartjes heb je ? ik woon in krommenie en ik wil um wel hebben tog vlak in de buurt het liefst 2 kaartjess
heeeey, ik bied je er 35 euro voor! heb je er 1 of 2! maakt niet uit, als je er eentje hebt dan ga ik wel in mijn eentje stampuh!! What the fuck..!!! waar kan ik ze dan afhalen als het doorgaat! Mzzl

H4L
Ja ik heb maar 1 kaartje voor jullie dus wie bied en ik hou hem tot Donderdag vast en dan tja wie het meest mooie bod geeft die kan naar HQ maar ik woon in Beverwijk en als je het kaartje dus wilt hebben moet je hem zelluf ophalen dussuh xi het wel :C

het liefst wil ik hem natuurlijk zelluf houwe ma ja tiz niet anders :C
ey Brain ik kan em misschien wel kwijt bel ik wel ff aighttt
Eeen vriend van mij is ook nog op zoek naar een kaartje, hij woont in uitgeest dus het moet geen probleem zijn om hem dan ff op te halen. Hij heeft er denk ik wel wat meer voor over dan 35, maar dat zou ik dan nog ff moeten vragen??!!
ik heb ook nog een kaartje te koop
Oke pech gehad, maar was toch niet voor mij. Als je nog iemand weet???? Laat ff weten