Partyflock

American history x Part 2 !!

 
Forumonderwerp · 18096
Wie o wie kan mij vertellen of er een 2e deel komt op AMERICAN HYSTORY X...?

American hystory x is echt een MASTER film.. mijn nr1, Ik draai hem helemaal grijs.

Dus kan iemand mij er bij helpen..??
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
die film is zeker goed, laatst nog gezie. ik hoop ook dat er een deel 2 komt, zo wel logisch zijn
Ik heb 'em op DVD en ik kan iedereen ook ZEKER aanraden de CD met de film-soundtracks te kopen. De auteur heet Anne Dudley en zij maakt echt klasse-filmmuziek.

"Put your fuckin' mouth on the curb!"
ik vind t NIET logisch als er een vervolg op komt, maar zal wel leuk zijn, dat dan die gast die in de gevangenis zat (weet ff ze naam niet, dus bedoel die gast met dathakekruis op zijn borst) nu juist weer nazi word en revanche neemt!! Maar dan word de boodschap uit t eerste deel weer de grond in geboort!!!
Een tweede deel zou zonde zijn en totaal overbodig!!

Enneuh bob, als jij hem zo grijs draait waarom heb je dan nog steeds niks geleerd van het moraal van het verhaal? (ohw ja sjit.......ik zou gene aandacht meer aan je besteden...doe ik het toch...FOEI!)
idd, vinnik altijd zo krom, van die wannabe skinhead nazi gabbers, kweenie hoe ik ze anders moet noeme, vinden altijd american history X de beste film!!! Maar ze snappen dus totaal NIX van de boodschap achter de hele film!!! Een echte skin zou dan eerder Pariah of Romperstomper goed vinden, maar ook achter die films is de boodschap vrijwel t zelfde als in AHX
Wie zegt dat ik er nix van leer..?
Je kent me niet eens dus wat lul je nou..

En ik geen wannabe iets zijn IK BEN IK en thats it..
je voelt je wel heeeeel erg aangesproken he??? wie zegt dat ik t over JOU had dan??? ik ken jou niet nee, maar zie veel van die wannabe skins die met hun handje in de lucht staan te zwaaien en hitler aanbidden terwijl AHX hun favo film is. Daar tussen zie ik de connectie niet.
ooh ik d8 dat het over mij ging... sorry..

en dat stukje van je kent me niet, dat had ik tegen dazzle en dat over wannabe tegen jou..
nee, dat klopt....ik ken je niet. Ik baseer me op wat ik op partyflock lees en heb gelezen van jou. Dat was voor mij genoeg om de conclusie te trekken dat je dus niks van die film geleerd hebt. Misschien zijn je standpunten ondertussen wel veranderd........vertel eens: wat heb jij dan geleerd?
terrordiehard (y)

moet je es op cu2 kijken bij hardcore ppl die allemaal history x plaatjes erbij hebben staan .. toch moek altijd erom lachen
agheghe, eigenlijk ken ik dr niet om lache!!! Ik vind t namelijk ECHT heeeeeeeeeeel triest, en ik word er nogal vaak mee geconfronteerd, das t nare ervan!!! Ik wor vaak aangezien als zo een figuur!! nou, MOOOOOI niet!!!
word er ook een beetje scheitziek van, al die wannabee`s die er zo graag bij willen horen.

ik ken die film al sinds 99 en toen hoorde je er weinig mensen over, ja dat ie wel erg grof was en nu loopt half CU2 met plaatjes van die film :S

ikzelf denk ook niet dat die mensen enig idee hebben waar deze film over gaat, anders vraag je niet of er nog een 2e deel komt
idd!! vinnik oowk, en eerlijk gezegt vond IK ahx niet zo heel erg super!!! Maar das een kwestie van smaak, de reden dat die wannabe skins die film kiezen is omdat er 'skins' in spelen, nou dan vind ik persoolijk romperstomper en pariah veel beter. Veel harder!!! Ik hou daar wel van!!! (in films dan)
rellebanden, die zijn pas cool
alles echt gebeurd en niks in gespeeld

alles is ECHT KNOKKEN/RELLUH/BEUKEN

ps terror,
we zijn het een keer eens ;)
laatste aanpassing
er staat geen deel 2 gepland voor deze film....
(www.imdb.com meest actuele film info)
Maar ik heb gehoord dat pariah ook een zo'n soort film schijnt te zijn...dus binnenkort maar even huren....

Binnenkort komen trouwens nog wel een paar goeie film uit...nl.
--> XXX (met Vin Diesel)
--> Red Dragon (voorloper van silence of the lambs met Edwart Norten)
--> Fast and the Furious 2 ( weer met Vin Diesel)
laatste aanpassing
Pariah lijkt er niet op, pariah is gewoon keihard rellen. t gaat over een jonge die met een zwart meissie heb, dat meissie word gegangraped door een groep skins, en daarna pleegt ze zelfmoord, dan gaat die vriend van haar infiltreren in die skingroep, dus word zelf ook skin om wraak te neme.
Ik heb het alleen maar van horen en zeggen...maar is wel een beetje leuk dan?
Toen dat ik hem voor het eerst zag vond ik hem echt zo gaaf.

Tweede keer viel het me op dat er bijna geen 1 goeie acteur inspeelde en dat het best wel een kut film was met een heel slecht verhaal.
jah LEUK?? wat is leuk?? hijs gewoon keihard!! Best wel overdreven ook opzich. Echte skins Werke keihard enz. dit zijn gewoon een stel Retards!! Maar hijs zeker de moeite waard. Toen ik m voor t eerst zag vonnik m tegevallen omdat ik er meer van had verwacht vanwege t verhaal, maar daarna vond ik m wel beter, hij is gewoon keihard!!!
Ik viond het een super film.. er moet gewoon een vervolg opkomen.. ik vind dat het nog vbeder kan gaan, ik vind het geen einde.
wat vindje geen einde??? van AHX!!!??? of pariah?
zallik jou dat is haarfijn uitleggen!!! Op het eind llijkt het allemaal koek en ei!! Maar toch is er ook nog haat vanaf de andere zijde (de negers) en dat is de boodschap achter de film, dat je kwaad niet met kwaad moet vergelden!!! Toch issut jammer op t eind, maar toch maakt dat de film zo goed. De boodschap is dat HATEN niet goed is, want dan krijg je alleen maar HAAT terug!!
Ik word een beetje :cry: van dit topic ...
1. omdat jij over skins praat alsof het de normaalste zaak van de wereld is ... ik bedoel, je gebruikt allemaal van die "inside-taal" ... of heb je dat ook uit de film?
2. als bOb AHX geen einde vindt hebben vind ik dat vrij :frusty: ... 't leek me toch vrij duidelijk :cry:
laatste aanpassing
Ow ja, als je toch van dit soort films houdt ga dan eens kijken of je the pretender kan huren.

Gaat over een jood die nogal extreem rechts is, echt erg indrukwekkende film, was vorig jaar op het filmfestival in R'dam
omdat jij over skins praat alsof het de normaalste zaak van de wereld is ... ik bedoel, je gebruikt allemaal van die "inside-taal" ... of heb je dat ook uit de film?

nou yanze, dat slaat echt weer op schijt, waaruit blijkt dan dat ik t de normaalste zaak van de wereld vind??? En waaruit blijkt dat IK die info uit de film heb??? Das toch echte onzin!
Wat is een Retard? :S

P.S. Ik val JOU niet aan (y) ... niet echt ;)
laatste aanpassing
een RETARD is uitschot!!! En toevallig word dat in die film pariah gebruikt jah, voor die ene gast die gehandicapt is!! Maar in mijn ogen zijn al die gasten retards, ze hebbe allemaal wel iets!
Jeffrey>

rellenbanden zijn idd meesterlijker :D
Kijk daarom graag naar soort programma's zoals hooligan en dat soort dingen. Is tenminste niet gespeeld :)
Eigen gemaakte relbanden zijn ook wel grappig om terug te zien (niet dat ik ze maak ofzo ;))
een 2e deel op AHX ?

Omfg ... bobske ... er word jou gevraagd wat je van de film geleerd hebt of wat de essentie is... leg eens uit .. dan kunnen we misschien vanuit jou standpunt bekijken of je de film nou snapt...

Terror zei het al .. van haat komt haat.. En dat is inderdaad de boodschap in de film... ook dat alles wat je in het verleden hebt gedaan, dat je er op latere termijn weer mee geconfronteerd word.. ook al ben je niet meer zo als toen... En wat zou je willen dat er in het 2e deel gebeurd dan ?

Echt no fucking 2e deel op AHX... laten zoals het is...
Eej wie heeft de documantaire over AHX gezien?
Misschien ben ik de enige, maar als je het nog niet wist, er is een enorme rechtzaak geweest over AHX. Niet omdat er veel geweld inzit, maar om het volgende:

De regisseur kreeg een bepaalde tijd van een film-maatschappij om de film te maken, maar het lukte niet binnen die tijd, waardoor de regisseur de film heeft moeten afraffelen. Maar de film moest echt uitkomen. De regisseur is in hoger beroep gegaan, omdat hij vondt dat de film nog niet compleet was, hij heeft dus de rechtzaak verloren en nu is de film nog steeds niet helemaal compleet.Ik denk dus ook niet dat er een 2e deel komt omdat de regisseur zeker niet met die film-maatschappij meer in zee gaat, en de filmmaatschappij geeft natuurlijk nooit meer toestemming om een 2e deel te maken.

:D jammer had de film wel helemaal willen zien, zoals de regisseur het wou ;)
ook goed voor beeld van een "van haat komt haat" film. A clockwork orange!!
American History X heeft een boodschap maar kan wel op diverse manieren genterpreteerd worden. Ik intepreteer 'em in ieder geval als dat Nazi's zich elkaar een haat tegen buitenlanders aanpraten maar dat die haat geboren wordt uit onwetendheid over de andere culturen. Danny Vinyard ziet zijn broer als held maar beseft ook diep van binnen dat het allemaal maar bullshit is en zijn broer wordt op de chte feiten gedrukt als hij in de gevangenis zit (die neger die verteld hoe de zwarten zonder pardon beschuldigd worden en in de bak gezet worden en ook de Nazi's die in de bak gewoon ook dealen met negers en spanjaarden).

Het schijnt dat de film als oorspronkelijke opzet eigenlijk helemaal niet de boodschap had om een moraal neer te zetten. Edward Norton heeft zelfs geweigerd mee te werken als er geen moraal in de film duidelijk gemaakt zou worden. Dus toen is het script aangepast tot hoe American History X nu is.
Ik denk dat die AHX-pubertjes van CU2 alleen het stoeprandstukje steeds terug spoelen ofzo, ik kan me niet voorstellen dat de boodschap van de film je ontgaat.

- Nazi's zijn eigenlijk kontneukende drugsdealende losers
- Zonder hulp van een neger overleef je het niet in de bak
- enz enz enz
ja echt vette film,
hadden we gekeken pas toen we heel wazig waren,
hoop ook dat er een 2de van komt.
een RETARD is uitschot!!! En toevallig word dat in die film pariah gebruikt jah, voor die ene gast die gehandicapt is!! Maar in mijn ogen zijn al die gasten retards, ze hebbe allemaal wel iets!
-----------------------------

Retard betekent zwakzinnige.

Sorry kon het niet laten :$

moet je es op cu2 kijken bij hardcore ppl die allemaal history x plaatjes erbij hebben staan .. toch moek altijd erom lachen

-------------------------------

Ik heb een plaatje van dat ventje op mijn cu2 staan omdat ik het een lekker ding vind hehehehe :K

idd, vinnik altijd zo krom, van die wannabe skinhead nazi gabbers, kweenie hoe ik ze anders moet noeme, vinden altijd american history X de beste film!!! Maar ze snappen dus totaal NIX van de boodschap achter de hele film!!! Een echte skin zou dan eerder Pariah of Romperstomper goed vinden, maar ook achter die films is de boodschap vrijwel t zelfde als in AHX

-----------------------

Ben geen (wannabe) nazi, vind het wel een goede film. Deel 2 ervan lijkt me overbodig.
jah owkeej zwakzinnige dan, maar dat zijn die anderen oowk!! gheghe
hehee ja doet er ook niet toe verder :P
ahx is een film gebaseerd op een waar gebeurd verhaal toch????Moet je deel 2 dan maar gaan verzinnen en eraan plakken? Deel 2 is absoluut overbodig!