Partyflock

Politie: Scooter Controle...met 9 man :s

 
Forumonderwerp · 18004
zat ik in de bus, reden we langs een scooter controle, stonde ze daar gewoon met 9 man...­ en zag eventjes verderop nog een motoragent rijden ook, dus dat maakt t aantal al 10!! hebbe ze nix beters te doen ofzo?? In amerika gaan ze naar een schietpartij al met zn 2en.­ wat vinden jullie hiervan?
Ja ik snap dat soort dingen ook niet, dat ze controleren dat kan ik begrijpen maar zoveel man daarop inzetten vind ik belachelijk!
Het is sowieso belachelijk dat onze politie zich continu bezighoudt met brommercontroles, fietscontroles, snelheidscontroles en nog veel meer controles.­ Als ze zich eens gingen bezighouden met preventie en oplossen van delicten, dan weet ik tenminste waar mijn belastingcenten naartoe gaan.­

Dat die agenten zelf niet doorhebben dat ze voor aap staan met z'n allen en dat ze de gebeten hond zijn in deze maatschappij.­ Dus als die prutsers eens wakker zouden worden en met z'n allen bij de baas gaan lopen klagen dat ze nu 'echt politiewerk' willen gaan doen, helpen ze niet alleen de burger, maar ook zichzelf.­

dus...­
voor mensen zoals ik. ik rijd op een zipSP, met alles MHR70cc... hoe willen ze me tegenhouden met 3 man... als ze met 1 motor en 5 auto's achter me aankomen zouden ze me het moeilijk kunnen maken, want ik blaas echt weg :D..

ps. zelfs een motorsmurf heb ik er weleens uitgereden
gheghe, ben dus nie de enige!!!
Kut woute met me brommer twee x een boete gehad :(
1x hebben ze hem mee genommen dat geintje koste me 180 gulden:S
1x zonder helm das gewoon dom :(
laatste aanpassing
Ik laat ze altijd werken voor het geld als me een boete geven. Laat het altijd voor de rechter komen kost niets meer en heb ook nog lol. Laat ze dan ook nog eens getuigen bij de rechter kijken of ze alles nog weten :)
Ik vind het zowiezo belachelijk al die controles.­ Als je aangifte voor iets wilt doen of er moet een misdrijf worden opgelost, hebben ze geen tijd en is het geen prioriteit.­ Maar hier hebben ze tijd genoeg voor.­ Denk wel dat dit niet een beslissing van de polities zelf is, maar van de hogere mensen van kantoor.­ Die beslissen altijd maar weten eigenlijk helemaal niet waar ze het over hebben.­ Zoals in zoveel grote bedrijven.­
Enige wat die stakkers doen is als je in de auto rijdt je een boete geven omdat je te hard rijdt!! Rijdt je op een scootertje dan zit er binnen 2 minuten een motorwout achter je om daarna je uitlaat er af te schroeven..­ om deze vervolgens weer aan zijn eigen zoon lief te geven!! De losers van de maatschappij zijn ut gewoon!! Laat ze gvd misdaden oplossen..­ en zorgen dat alle mensen die aan kinderporno en al die shit voor altijd worden opgeborgen!! Grrrrrrrrrrrrr wordt er egt moe van..­ en heel erg focked up!!!
Als je aangifte wil doen nemen ze meestal juist de tijd. Dat die lui ff een typecursusje volgen en een PC aanschaffen. Gaat een stuk sneller dan electronische typemachine.

Wat die controles betreft ik heb nog altijd geluk gehad. Ben wel 1 keer aangehouden bij zo'n laser meting maar ze waren nog aan het oefenen. Geen meting gedaan dus ;-) Hij vond die handmade Leo wel verdacht....
En wact dacht je van een alcohol controle dan?? Zetten ze ook 'ff' 20 man in ofsow.. :S
Iemand er wel eens aan gedacht.....­dat er zon hele groep die een controle uitvoert speciaal is aangesteld om ...­dan ook de hele dag controles..­uit te voeren? Dus die 'prutsers' hoeven niet te gaan klagen dat ze 'echt politiewerk' willen gaan doen, want daar zijn andere mensen voor.­
Toen ik laatst aan werd gehouden waren ze met 2 man. Ik moest eerst afstappen en toen ik mijn helm af moest zetten en ze mijn kop zagen keken ze alleen maar aan de binnen kant en mocht meteen door rijden:D was wel een lekkere flik hoor:P
to linny: ik snap nie echt wat je bedoeld??? aan de binnenkant van wat keken ze??
in groenlo hebben ze al wel een keer alle wegen naar groenlo sóchtends vast gezet met scooter controle

toen waren er zeker wel meer dan ff denken 15 man aan het controleren
ja je word er echt ziek van :s
ik rij op een citta die misschien net 30 rijd moet ik gewoon op zo,n rollerbank terwijl ze eerst 10 minuten achter me reden het is echt zielig ze hebben genoeg betere dingen te doen!
laatste aanpassing
zielige woutjes die gvd niks beters te doen hebben dan burgers lastigvallen.. zieuwtjes maar ja ... gasten moeten ook hun werk doen ... maar laatze maar met zn allen in a dam of r dam gaan zitten hebbeh ze tenminste wat te doen :)
2 TeRRöRDieHard!!!: Aan de binnenkant van mijn scooter misschien?
Zullen we anders maar gewoon de politie afschaffen? Vast een goed idee, iedereen happy, geen scootercontroles meer, geen alcoholcontroles meer, laat maar racen die hap!
Djeezzzzzzzzzzzz, gelukkig zijn jullie niet zo oppervlakkig.­
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Wat er ook aan de hand is, ze zijn altijd met overdreven veel agenten!
Ik snap best dat ze controles uitvoeren op de geldende regels/wetten, maar met die 'mieren-neukerij' moeten ze een keer ophouden!
Bij ons in Maarssen hebben ze ook altijd leuke geintjes!
Halen ze wouten van Breukelen, Utrecht en Maarssen e.o allemaal bij mekaar om ff lekker te gaan controleren, de lijers!
En dan rijden ze ook ver om Maarssen heen!! :S
Bah! En ik ben altijd de lul!! :'(
2 Harderwijk AZo: liever 10 controles TEVEEL dan eentje te weinig!!! Think about that...

(ps. Hoe quote je hier :-S)
wat denk je dan hierzo in leusden/amersfoort staan ze met een grote bus genaampt scooter team
als ze je aanhouden en je moet op de roller bank en hij loopt te hard dan neemen ze hem gewoon naar binnen en haalen ze alles wat niet orgineel is eraf .­
2 Insomnia .... je hebt ook wel gelijk, neemt niet weg dat het af en toe gewoon godse irri is zoals die gasten te werk gaan!

Wat betreft je vraag over het quoten KLIK HIER
Als er een beroep op aarde is wat ik haat dan is het wel politiemannetje zijn.....­ Ze doen geen reet, hebben geen respect voor ouderen....­ voelen zich oppermachtig and so on and so on....­ Jammer terwijl je je als burger altijd weer open stelt voor die gasten...­ Nou nu niet meer dus....­

Dit zijn MIJN bevindingen en ervaringen....­
Het nare is dat als je belt dat er 1 word dood geschoten, dat het gewoon een half uur duurt voordat ze er zijn!!!! Maar als je op je mopet zonder helm rijd, dan heb je binnen 5 min.­ een heel korps achter je aan!!! Dan zijn ze dr wel!!