Partyflock

..... Conceptje ... koel!

 
Forumonderwerp · 17976
Hi there!

Ik heb me in het verleden bemoeid met het organiseren van feesten, heb daar veel energie uit gehaalt, en in gestoken maar ben momenteel ff aan het bijkomen van hele drukke tijden. Voor 11 oktober as had ik Base in your F#ce II op de planning staan, deze heb ik door verschillende reden gecanceled, hierover staat op de site ook een duidelijke message.

Voor de komende maanden ben ik bezig met het opzetten van een dj-concept. Non-profit, en puur om je eigen kwaliteiten te delen met de mensen die hier op zitten te wachten. In het kort komt het er op neer, dat je op een kwalitatief hoogwaardige site je profiel kan droppen (mits geaccordeerd), en jezelf hierdoor kan plaatsen om mee te doen aan bv. live-streams die op vaste data plaats zullen vinden. Daarnaast kun je je eigen mixen plaatsen, en is er zeer veel ruimte voor creatieve mensen die zich voorzichtig op het produce-vlak willen storten.

Al met al dus een meetingplek voor creatieve muziek-freaks, die waardering kunnen halen uit hun ding, en mensen een stevig staaltje mix-techniek kunnen laten horen. De styles die ik voornamelijk wil gaan vertegenwoordigen dmv de site, moeten niet zoveel te maken hebben met mainstream. Misschien een nadelige kanttekening, maar met happy trance-deuntjes zit het hele internet al vol. Industrial, oldskool, breakbeat, rauwe techno, oldstyle ... en misschien wat vernieuwende hardstyle. Veel anders gaat er niet inzitten.

Voorlopig staat er op www.dymolution.nl een pre-message. Denk voor jezelf eens na of je hier iets mee zou willen doen. Geef eventueel je feedback via mail of mijn profiel, dit concept gaat zeer binnenkort online ... doe er je voordeel mee.

respec.

Mar.

Organisatie : Defenders of the Faith
e-mail : info@dymolution.nl
website : www.dymolution.nl
laatste aanpassing
..hmz..
uhm ik snap nie wat je dr meebedoelt
[denk dat ik toch nog maar een opleiding *slimheid* ga doen]
laatste aanpassing
s niet nodig Den...

*op je hoofd sla met een vliegenmepper*wel kewl initiatief Mar... als ik EINDELIJK iets moois weet te breien uit fruityloops, zal ik dit in mn achterhoofd houden...
gekhous -> ook al met fruity loops?
Zo heel erg onduidelijk staat het er opzich niet. Wacht het anders gewoon ff af, wie weet voel je er later meer voor. ;)

Ik hou hier eea wel up2date.


groetjes
Mar.
*slaat gekhous trug met een metalen honkbal knuppel* :devil::devil:
die kan jij helemaal niet vast houden Dennis!!!

heje veel te kleine pootjes voor :)
ik heb en robot gebouw en die bestuur ik:D
[vet lang over naged8 over dat antwoord]