Partyflock

Mental Theo

 
Wat vinden jullie van Theo Nabuurs alias Mental Theo?

Zelf vind ik hem ZWAK! Zijn programma is simpelweg triest (net als de mensen die hij afzeikt). Daar komt bij dat hij als dj eigenlijk nooit iets heeft betekent binnen de dance-scene. Een dj als Paul Elstak heeft, voor hij commercieel ging, zijn sporen verdiend in het hardcore-circuit. Theo heeft zelfs nooit de intentie gehad om serieus (underground) te gaan.


The Jumping Queen says: "Ik denk dat iedereen wel een mening heeft over Nabuurs. Duzzz...!"
hij is een balletje!
eerst was time-out op vrijdag leuk om te zijn maar nu kom ik er niet meer door hem... beetje jammer weer!
alles is fake, heel zijn show! niets spontaans maar eerder 4 keer overnieuw opgenomen...
die meisjes die hun string laten zien en 'verwondert' doen wisten allang dat ze moesten laten zien en de meeste grappen zijn ook niet van theo zelf. verder heeft hij altijd irritante camera's bij. het enige dat me trekt aan hem is zijn smaak voor auto's want hij had echt een schatje bij 2 weken geleden.
Ik vindt het echt een vodje, vooral hoe hij zich op tv gedraagt, maar.....
Die mensen die dan ook nog met em mee doen, die vindt ik pas triest, kijk hij probeert ze gewoon uit, en ziet hoe ver hij kan, nou sommige mensen doen echt alles voor de tv. Echt niet normaal meer, maar ik moet wel zeggen dat ie zekerz goed ken draaien. Greetz WesZ
Hmm, dan ken je Theo niet goed, hij was zeer undergrounds, en ook de 1 van de 1e die terror maakte en draaide op feesten.

Dat hij daarna vet commerciel is gegaan is gewoon bagger, en die nr's van hem helemaal. Maar het is en blijft gewoon een EIKOL, want ooh wat is hij irritant zeg. Ik zie hem ook liever in deze rol, dan als terrordj.
Menthale Theo roelt! ;)
Oke theo sucks!
Maar ik weet niet of er mensen zijn die toevallig zn winterspecial hebben gezien!
Daar had ie op zich wel een leuke actie
had een lul in de sneeuw gemaakt (met voetstappen)
ongveer 30 bij 100 meter (als het niet groter was)
en dat zag iedereen dan als ie de piste afkwam!
echt weer zn actie van hem
haha....om eerlijk te zijn kan ik altijd wel om hem lachen. Ik vind eerder die dronken bimbo's dom die alles doen wat hij zegt dan Theo zelf!
schitterend hoe hij vreselijk domme "partypeople" voor lul zet! Kijk haast nooit, maar als ik kijk lig ik dubbel...

verder is 't gewoon jammer dat hij commercieel is gegaan, maar ja, dat zijn keuzes die je maakt in je leven, hij heeft gewoon voor z'n toekomst gekozen denk ik. Hij zag waarschijnlijk geen toekomst in alleen produceren en draaien...
Hmm...ik moet altijd wel om em lachen...jullie vinden hem dus maar nix, maar hijs wel belangrijk genoeg om een topic over te openen...hehehe:D
ik kon er in het begin altijd nog wel om lachen, maar ik zag laats weer een uitzending van hem en:
- hij is wel een stukje arroganter geworden
- hij maakt dezelfde domme grappen
- hij pakt meestal wel erg domme mensen (beetje makkelijk)

m.a.w. het kunstje is wat mij betreft een beetje te doorzichtig geworden (ik vind ander 'afzeikers' zoals eddy zoey echt wel een stuk beter)
oh ja: en 'live at london' is wel een cool deuntje hoor!
Kan totaal niet om hem en zijn programma lachen, wat een hersenloze gast is dat. En die kinderen/mensen die er aan mee doen mogen ook tegen de muur.
hehe ik kan wel lachen altijd om die gast :D
k vinnet oowk altijd wel lagge hoever hij al die mensjes kan krijgen om dingen te doen voor de camera (en ze weten dat ze belachelijk worden gemaakt als ze het doen, en tog doen ze het elke keer en dat is helemaal het leukste) ;D
live at london is gewoon heilig, nietwaar E S G?
Ik vind het zo'n irritante kuttekop. Die kerel moeten ze echt van de buis afgooien. Stomme mongool. Dat 'ie zich maar bezig gaat houden met pappa spelen ofzo. Ik snap niet dat iemand het leuk vind dat een kerel van zijn leeftijd kinderen van 15 af zit te zeiken. Zoek dan iemand van je eigen leeftijd.
Zo da's eruit. :-)
hij lacht zich zelf gewoon net zow hard om al die stomme mensen die doen wat hij zecht dat wij ...
Ik vond het eerst altijd wel een goede DJ, en hij heeft toch meer betekent voor hardcore en dance in het algemeen dan de meesten denken. Zo is hij een van de oprichters van ID&T (de T erin), en een van de (of misschien zelfs wel de) bedenkers van het Thunderdome-concept. Ook mixte hij vroeger CDs als House Party 6, en maakte hij nummers als Live at London (kickuh inderdaad) en Tiroler Kaboemsh (ook heel leuk :) ). Maar nu is het gewoon een commerciele zak die z'n roots totaal negeert...
Euh, hij was samen met Charlie Lownoise 1 van de eerste hardcore-acts (SpeedCity)...wat toch best wel gaaf was moet ik zeggen.

Tegenwoordig..tja.
TMF-Kiddie-humor..je moet er maar van houden.
Is die T uit ID&T zeker Mental Theo? Ik wist wel dat het een Theo was, maar dat het die mafkees was wist ik niet.

Zijn programma is zo kansloos dat het soms wel leuk is (als je niets te doen hebt). Verder heb ik wel van hem geleerd dat als je iemand stottehoofd aftrekt hij over zijn nek gaat, zeer cool :-)
live at london is heilig idd!
de T van Theo?? Mental Theo?
volgens mij is dat niet zo, maar weetik niet zewker
het is wel een bepaalde Theo, dat weet ik wel
Hij was wel de bedenker van de eerste thunderdome cd's totdat id-t het van hem afpakte. Hij had iets niet goed geregeld met de rechten erop.
Ik weet het helemaal zeker, laatst nog ergens gelezen. En op Theo's site stond een aantal jaren terug ook dat hij het Thunderdome concept had bedacht samen met Irfan en Duncan...
Vroeger was ie wel relaxed , toen draaide ie met koopavond altijd in een platenzaak in Den Bosch ( Dance Department ) , ook is ie veel komen karten op de Indoor Kartbaan in Den Bosch waar ik werkte, was altijd wel lachen... maar nu heeft ie het een beetje te hoog in zijn bol. Komt zijn eigen wel een keer tegen...
ik heb hem afgelopen zaterdag toevallig nog in Eindhoven door de stad zien lopen.

hij is misschien wel een loser, maar hij heeft het dik voor mekaar, een paar bekenden van mij staan nog bij hem onder contract.

patriot hardbeat records.

--=5=--
Oja over zijn muziek wil ik dit nog ffe kwijt.
De oude hardcore nrs van hem zijn nog steeds goed, zoals bijv Riot in NYC , DJ Fuck enz...
En als DJ is ie ook nog steeds goed, want draaien kan ie.
Ken je ook Edwin van H. en Peter van N.?
Geweldig hoe hij al die rare lui zwaar voor lul zet zonder dat ze het in de gaten hebben :-P.

Verder heeft die kerel het aardig voor elkaar. Beetje plaatjes draaien, wat auto racen (geloof dat hij zelfs een cart baan in izjn tuin heeft), vakantie specials maken, en zich misdragen voor de camera.

Denk dat veel mensen wel met hem zouden willen ruilen :-P.

Verder is hij idd de bedenker van thunderdome en hij heeft ook wat leuke producties op zijn naam staan (ook al is het commercieel).
Ik vindt hem wel goed al is in feite zn programma wel zwak, toch laten die jongens en meisjes zich in de zeik nemen.
Ik had hem zeker weten aangevallen met zn eigen woorden of het nou op tv is of niet.
Maar goed ik moet gewoon af en toe lachen om die gasten die zichzelf in de zeik laten nemen :D
hahah beste van tmf.!! de rest sucks.!!

en hij heeft cker wel wat betekend in de housescene.!!!!!!

en jah commercieel gegaan beste keuze van hem.. want kijk maar naar ze maatje lownoise....daar hoor je haast niets meer van.....
hij heeft een keer in een interview op de tv gabbers enorm naar naar beneden gehaalt dat vond ik enorm zwak!!!!
Ik vind het ook een enorme LUL!!
maar om dat programma van hem lig ik altijd in een deuk, vooral die meisjes van 14 die alles doen om op de tv te komen vind ik vet grappig
Wat ehv_barmbo zegt ben ik het mee eens! Ik denk ook dat veel lui met hem zouden willen ruilen. Geld verdienen met mensen in de zeik nemen, over circuits crossen met je Megane, beetje op vakantie enzo...:)
Die gast heeft me ook nog een relaxed huissie in belgie met in de kelder een hele platenstudio :)
@ housepauzinnetje>> hoe serieus moet je dat nou nemen, hij is er zelf mee begonnen haha, gewoon beetje stoken, je kent em toch
ach ja.. z'n muziek word ik niet echt warm of koud van.. z'n programma is wel aardig af en toe. Wel een keer een aflevering gezien waarin ie enkele boeren (sorry voor het gebruik van de term, maar omdat hij natuurlijk enorm stereotype mensen opzoekt was dat in dit geval echt toepasselijk) op keiharde wijze vernederde. Het zou eigenlijk niet moeten maar ik heb me kromgelachen. Toch vaag wat mensen wel niet voor een camera doen.
Boeren roeleren.
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
mja, als jullie hem irritant vinden of een sukkel kijk je gewoon toch niet naar hem op tv? er zijn sat menssen die hem wel leuk vinden, ende mensen die dat niet vinden, je weet waar de afsatandsbediening van de tv is.
Karian
Werkzaam bij Partyflock
voor alle mensen die hem vreselij kvinden; hij was dit weekend BIJNA dood geweest tijdens de paasraces op Zandvoort.......weet niet of jullie hier nou blij of bedroefd van gaan worden ;) :D
dan had et waarschijnlijk wel een leuke paas geweest zuchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhht