Partyflock

Wie kent Traffic in de Melkweg?

 
Forumonderwerp · 17968
Wie is hier wel eens geweest en ken mij hier meer over vertellen?
Ik niet, sorry!! :P
Hmm, das nog nie echt veel..:S
ik ben 2 of 3x geweest, is altijd wel leuk feestje
Oh kijk eens aan! :) Word er meestal wel lekker gedraaid en hoe is de sfeer en wat voor publiek is t, echt technopubliek of verschillend en hoe ziet de Melkweg er zelf uit (ben er nooit geweest namelijk)?

Dank je wel iig voor de reactie :)
ja eik wel altijd alleen maar techno minded publiek, voor andere is het niet echt een interessant feest. Sfeer is altijd wel goed.

Hoe de melkweg er zelf uitziet, uhhh ja 2 zalen. Soms is er maar eentje open. Vrij simpel ingericht. Geen fancy club of iets. Het is gesubsidieerd door gemeente, dus drank enzo is vrij goedkoop. Maar daarom moet je ook een melkweg abbonoment kopen. 2,50 is die als ik het goed heb. Is dan wel een maand geldig
Is dat die line up met Bart Skils en Ben Sims? Ja toch? Melkweg is wel oke hoor Mars. Ha ha. Dat is een van die tentjes waar ik het over had in Amsterdam. Paradiso en de Melkweg. Waar ze ook wel concerten geven weet je nog:D
traffic zijn vette feessies.Is het feest van Bart Skils.Ik ben er al een aantal keren geweest.Djs die er allemaal al zijn geweest (en waar ik bij was :p)

Marco Bailey
Ben Sims
Surgeon
Cristian Varela
Marco Carola
Frank Lorber
Borus Werner
Heiko Laux
Johannes Heil

Zeker de moeite waard om daar naartoe te gaan iig.

GREETZ!!
Hartstikke bedankt allemaal! Wist er nix vanaf maar weet nu dat t zeker de moeite waard is. Ben ook nooit in de Melkweg geweest dus weer eens een nieuwe toko 'bespringen' :p

Hadden we t inderdaad over Irene. Kom jij dan ook? Maybe ken ik wel in Amsterdam blijven pitten. Moet ik ff oud-klasgenootje overhalen :)

Zijn al aardig wat goeie DJ's geweest dus en klopt dat t deze keer met Ben Sims en Bart Skills is :D Ubergeil!
Ja die ken ik wel!
Was wel aardig alleen beetje klein!
1 x was ik er ,was de ene kant r en b en andere kant techno. Dat was`wel minder! Maja
Beter allebij de zalen open en dan ene kant progressive andere kant TECHNO!!!!
Laterssssss.......

:)
laatste aanpassing
Ik vind het echt een aanrader. Elke keer een lekkere line-up. Leuke sfeer, van die echte melkwegsfeer.
Traffic is zeker goed feestje.

Niet echt superspeciaal vond ik, maar wel leuk om heen te gaan.
Traffic is een leuke feestje, in ieder geval beter dan een avondje kroeg. Maar voor 8 eurootjes Ben Sims enkele uren. Daarvoor ben je lekker opgewarmd door Skils. En Melkweg heeft een aardig geluidssysteem en de luitjes zijn idd techno minded.
2bellie: je august summer mix klinkt lekker!
helaas ken ik nie
vrijdag 11 october a.s is er (nu in de ouwe hal) in deMelkweg de nieuwe Traffic. Ben er een keer geweest en het is me wel bevallen deze keer draaien Ben Sims en Mark Bloom aka Rue east!!! Zeker de moeite waard. een beetje Hardgroove style is nooit mis!!!
Traffic kan ik wel zijn echt top feesten hehehe techno Rulez :P