Partyflock

Wie snap deze film?!!?!

 
Forumonderwerp · 17966
Mulholland drive... Ik dacht dat ik hem vatte maar nu bij het einde nie meer...
Kan iemand me er mee helpen?? haha
ik ken um nie
maar ik vindt de film: twelf monkey's[ofzo iets] vet :vaag:
uk snap dr geen reet van:s
ik had ook een topic over deze film met dezelfde vraag, geen reacties dus verwacht er niet teveel van! ;)
echt een ontzettende kutfilm die Mulholland Drive. ik ben student aan de universiteit en ik heb hem gekeken met nog 2 studenten. we waren niet dronken of what so ever en we snapten er echt helemaal geen ene zak van. denken wij te moeilijk ofzo?

12 Monkey's is cool! Bruce en Brad
we waren te waus.. dus nee :)
ik heb die film gezien toen ik vet aan t spacen was en ik weet alleen nog dat ik heel bang was voor die opa en oma en dat er iets was met een blauw dossje waar ze uitkwamen dansen met hoorntjes........ misschien moet ik em een keer nuchter kijken voor ik er iets zinnigs over kan zeggen
ja en die ene meid, is nie hetzelfde als die andere, dus wrom komt die opa en oma bij die ene terecht terwijl ze bij die andere meid in het vliegtuig zaten??
:s
:'(
hey ONZIN! dit is geen onzin jah!
ik zit hier nie uit mn nek te lullen!!! :D
ik weet en t spijt me maar ik kan er echt helemaal nix van maken maar ik huur em nog wel binnenkort want hij was wel leuk
Jah ik snapte er ook de ballen van... opeens was iedereen iemand anders. En dan die opa en oma en die rare zwerver achter die schutting, nee, dat paste er al helemaal niet in. Vond em totaal niet vet in ieder geval. En ik hou echt wel van vage films, maar het moet wel ergens op slaan.