Partyflock

Familie

 
Forumonderwerp · 17910
ik vroeg me zo af of er meer mensen zijn met familieleden die niet helemaal sporen :S
nopez ik ben de engiste in de fam
:P:P:D:D:D:P:P
Nou, ik heb af en toe het gevoel dat ik de enige ben die een beetje normaal is in de familie.....
of zou ik dan toch een andere vader hebben :P
Haha.. Ja paps en mams vallen mee, maar this meer de generatie ervoor, die spoort niet..
k heb een echte junk in de familie die op straat zwerft haha, en das geen leugen.
Hij is mijn neef, (k)
hmmm bij mij is het me broertje die totaal nie spoort, hij s dan ook nie voor nix ziekkk in ze hoofd volgens doktoren.....:-(
ja ik heb een Oom die heeft wel eens aan een ex van mij gezeten (toen der tijd mun vriendin) hele oorlogen gevoerd vieze gore pedoviel
als ik dat allemaal nu moet vertellen dan kan ik beter een boek er over gaan schrijven heb afstand van mijn familie gedaan (k)
ik meld me :D

Vraag me trouwens af wat zwerven en junk zijn met niet sporen te maken heeft. Mijn broer was junk, maar spoorde wel degelijk. Kon alleen een aantal dingen niet verwerken. Ik heb ook mijn beste vriendin verloren aan de goot, maar ook die spoorde wel degelijk.
laatste aanpassing
ik heb een door de oorlog getraumatiseerde opa en oma die altijd stressen en op elkaar schelden (al bijna 51 jaar)
Nou die familie van mij kan er ook wat van :s, maar ben dus nie de enige
als je nou es wat concreter bent PC :)

ik heb 2 vagow figuren in mn family: 1 heb zich ongeveer ontdaan van alles wat zich familie kan noemen (komt nie meer op verjaardag van paps en mams, komt niet op bruiloften van neven en nichten waar ie jaren mee gespeeld heb, laat zelfs nix van zich horen)

en 1 heb een bepaalde ontlastingsziekte (volgens mij, al een jaar of wat nie gesproken) en kan daar nie echt goed mee handlen, vervolgens nog es drankprobs en slecht voor zichzelf zorgen enzo... gaat echt heeeeeeel slecht met hem :( :( , maar hem noem ik nie echt 'nie sporen', want hij heb het ook nie altijd even makkelijk (in tegenstelling tot zn broertje aka eerstbeschreven persoon)
elke familie heeft wel er wel een rotte appel tussen zitten....volgens mij hebben ze bij mij thuis een hele kist laten staan.....maar heb 1 zus die is wel cool....niet dat ze allemaal slecht zijn...maar sommige hebben bepaalde gemene streken die ik heel slecht trek
laatste aanpassing
familie , daar moet je het van hebben
Haha weet ik Kolkie, maar denk niet dat ze het thuis waarderen als ik hier het hele verhaal typ. Maar jij heb tenminste geen last van de die figuren, dat scheelt :s.. Lucky you ;)
2 esthertje: nee mijn neef spoorde echt nie, hij was bezeten van god en zat iedereen te dopen op straat en halelujahh te roepen en jezus verhalen te vertellen, snappie.

niet alle junkies sporen niet, dat zeg ik niet doeg
dan had je je effe moeten nuanceren

doeg
laatste aanpassing
ik denk dat de rest v/d familie mij ziet als het niet sporende figuur :-p
Nouw ik heb voor de gelegenheid mijn stambomenboek er maar es ffies bijgepakt en na lang zoeken, zwoegen en zweten heb ik ergens in begin 18e eeuw inderdaad een heus familielid kunnen ontdekken dat wel degelijk spoorde! :-)
2 esthertje: nou ben best slecht in berichten in typen haha, maar is al goed (k)
Mijn tante ( officieel gezien normaal functionerend... ) ziet blauwe mannetjes lopen en vraagt dan of ik ze ook heb gezien... :vaag:
misschien bedoeld ze security laura :-)
whe ik wou gister al wat posten maar die kabouter bleef maar door het beeld rennen :vaag: dus heeft mijn moeder hem vandaag opgehaald op hem maar bij haar in de tuin te zetten :d david het gaat je goed :vaag:
2 pc:

hoe vaak komen die hier dan :S :rolleyes:
mijn hele familie is naar de klote :D
ja ik heb een zieke neef die geilt op mn nichtje dus ook zijn nichtje.
hij zit ook maar al te graag aan haar
laatste aanpassing
en dat laat je toe?
en zij ook?
en haar (wetende?) ouders ook?
laatste aanpassing
nee dat laat ik absoluut niet toe dat arme kind komt nog wel is bij me uithuilen ik moet mn neef ook echt niet nog een keer zien
haar moeder weet ervan
laatste aanpassing
2 kolkie Mijn familie bij ins of hoe vaak op pf?