Partyflock

Wat zegt jouw sterrenbeeld voor vandaag !?

 
Forumonderwerp · 17805
Die van mij:

KREEFT:
Vertrek vroeg als u de weg op moet; er dreigen verkeersproblemen. Neem een wegenkaart mee in geval van een omleiding. Nu uw sociale leven een adempauze beleeft komt u toe aan persoonlijke besognes. Maak er gebruik van en kom ook emotioneel op adem.


Ik heb altijd een wegenlaart bij me, ben nog al is vaak de weg kwijt %-)
laatste aanpassing
Mijn sterrenbeeld zegt me op de ene site dit en op de andere site dat...'t zal vandaag wel zoiets geweest zijn als:

LEEUW:
U heeft toch weer gezondigd; feesten, zuipen en geld uitgeven op een feest als HouseClassics. Blijf vandaag dus maar de hele dag binnen en probeer op zoveel mogelijk topic's op PartyFlock te reageren. Alleen dan zult u vergeven zijn.
laatste aanpassing
Tweeling :: u moet eens stoppen met zoveel neuken, heb meelij met de medemens die somber toekijkt hoe uw rijkelijke zaad haar schede vult. Ook met u uitkijken voor sjonnie's en ander duister gespuis.
Ja, heb toch medelijden!!!
Hallo beste Maagd. Met betrekking tot liefde en partnerschap heb ik u het volgende te vertellen:
Wanneer u nu probeert sterren te plukken, zult u hooguit flink vallen en zich pijn doen. Met andere woorden: Probeer liever de zin in uw leven en ook het nut van de kleine en grote gebeurtenissen met uw verstand te doorgronden. Op die manier zult u veel gelatener met alles om kunnen gaan. En dat kan u, zeker vandaag, goed van pas komen. In deze houding ligt enorm veel kracht, hetgeen u nu nog niet ten volste zult kunnen begrijpen.


Tja..
stier
je werkt op een heel gedreven manier aan je relatie.
je denkt veel aan de toekomst samen en hoe die er uit ziet.
je zou zelfs kunnen overwegen om te trouwen.
hoe degenlijk ze ook zijn,je plannen hebben tegelijk een opwindend karakter.
mischien door de inbreng van je partner, mischien omdat een van je minder traditionele vrienden zich er mee bemoeit.

nou van mijn horoscoop klopt dus niks r vn ik heb geen eens een partner of een relatie hahaha
laatste aanpassing
boogschutter:
Het wil niet lukken op je werk. Je bureau ligt begraven onder een berg papier terwijl je keihardwerkt. Kaart het aan bij je chef, anders dreig je te verzuipen. In een liefdesrelatie word je aan het twijfelen gebracht. Al die mooie woorden van je partner lijk 1 grote illusie. je bent bijzonder teleurgesteld in hem of haar. Maar laat het ng even betijen voordat je je conclusies trekt...

tsjah wat zullen we er van zeggen :S
laatste aanpassing
TWEELINGEN:
Als u zich juist nu terugtrekt in eenzaamheid zult u daar spijt van krijgen. Een geschikte dag om uw huis te laten taxeren als u verhuisplannen hebt. Besef dat het voor kinderen prettiger is om door hun ouders te worden voorgelicht dan door schoolkameraadjes.


en natuurlijk slaat het weer op reet :)
laatste aanpassing
VISSEN:
Zet eens op een rij wat voor u betekenisvol is. Beslis pas dan of u gaat toegeven aan uw zin in opwinding of kiest voor privacy. Een vriend heeft verrassend nieuws; er zal iets te vieren zijn. Woon vanavond een lezing bij over een onderwerp dat u aanspreekt.

jeeeeee vette horoscoop :S :D
STEENBOK:
Op vriendschappelijk gebied dreigen complicaties. U kunt onopzettelijk iemand hebben beledigd en diegene is te trots om dat toe te geven. Aan u om het op te lossen en excuses aan te bieden. Dromen over perfecte liefde leidt u naar een dwaalspoor.

ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Schorpien: op werk zal alles vlekkeloos verlopen. je komt voor een paar moeilijke opgave te staan waar normaal gesproken niemand een oplossing voor heeft. je zal je kont raad vragen en je zal die raad op volgen. Je kont zal gepromovooert worden te koste van jouw.
laatste aanpassing
STEENBOK:
Op vriendschappelijk gebied dreigen complicaties. U kunt onopzettelijk iemand hebben beledigd en diegene is te trots om dat toe te geven. Aan u om het op te lossen en excuses aan te bieden. Dromen over perfecte liefde leidt u naar een dwaalspoor

(als ik de horoscoop van kinkygirlie kan vertrouwen ;))
Hm steenbok.... ik ben er naw niet helemaal mee eens...dwaalspoor? Ik ben niet anders bezig dan dwalen... in heden en in andere dimensies...Heeft iemand een andere horoscoop? Chinese of zow? HAHAh