Partyflock

Mensen die een hekel aan mc's hebben en HQ te zacht vinden

 
Forumonderwerp · 17791
Dan moet je gewoon lekker thuisblijven en ons met rust laten. Wie ben je dan met je kleine kontje? Als je de tijd van classics niet meegemaakt hebt, moet je ook niet ouwehoeren als 't je op HQ niet bevalt. Zo ging dat nou eenmaal altijd.

Als je de hele avond harde muziek wil, waarom kom je dan naar HQ? Ik snap niet dat na elke HQ de discussie van "te soft", "geen echte classics", "kut mc" weer plaatsvindt. Wat ik wel snap is dat het altijd de mensen zijn die net 3 jaar feesten.
maar ik vind wel dat sommige mc's gewoon beter hun bek kenne houwe, sommige lullen over de muziek heen op een irritante manier, en sommigen weten niet wanneer ze op moeten houden!! Van mij hoeft een mc niet pers, maar om af en aan te kondigen vinnik t ok, maar hij moet zeker de set niet verneuken!!
Ik dans op alle housemuziek op een Salsa-achtige (lees: andere) manier ... en da's het lekkerste dat er is! :9 Die beuQ-beat leidt ten eerste alleen maar af waardoor je de groove van het nummer al niet meer kunt vinden & volgen en ten tweede ga je vanzelf toch wel 'beuken' (maar dan anders ;) ) als je eenmaal lekker in2 the music zit :p

De jeugd van tegenwoordig moet hoognodig opgevoed worden, stelletje cultuur-barbaren :devil:

;)
Idd ieder zijn mening Marsl. En naar mijn mening komen er teveel mensen naar HQ met een totaal verkeerde verwachting van het feest. En al weet je wel wat je kan verwachten (en dat weten ze dondersgoed, want iedereen bekijkt vantevoren de line-up) en je hebt nog veel aan te merken dan blijf je de volgende keer toch lekker thuis. Ik zal ze niet missen.
das echt wel zo jah, dat er veel "hardstyle"publiek naar HQ gaat om te stampen ofzo!!
Ja wat willen ze nou, hardstyleclassics? Hahaha...Kicke man...

Q-dance komt toch met zo'n classicsfeest of niet? Alleen hardstyle van 3 jaar terug of zo. Kom op hoor hey, wat is dat nou weer voor concept :P
-B-
Artiest Beukmanz, EmBy
Ik sluit me helemaal bij je aan C.C.R Ray....
Opflikkere met dat die zeikerds!!!!!
HOUSEQLASSICS is kut

;)

Stomme classics ook altijd

en die MC word ik zo moe van

en dan al die mensen die gaan hakkuh, bah

;););)

maar ehh, ff iets echt leuks he, als je echt naar de oude tijd terug wil, moet je naar duitsland naar een hardcore feest gaan.

Mensen staan de hele tijd te hakkuh, fopspenen in, iedereen is relaxed, en ze draaien der ook nog soms lekker oude muziek

Echt vaag om daaropeens tussen te staan
ja maar ik vond dat ze daar niet echt van opbouwen gehoord hadden of zo, oke de muziek ging van extreem soft naar minder extreem soft en trouwens, toen HQ nog HC was werd er echt wel anders gedraait!!!!!!
Tja ik kan me goed voorstellen dat er "te soft" gedraaid werd. Ik ben de vorige keer geweest en toen werd er ook echt te soft gedraaid. Die keer daarvoor was het echt een superfeest met een hoop classics die wel goed hard waren en niet van die slappe hap.
vorige keer kwam ook pas rond half 2 de eerste classic zoals iedereen denkt dat classics zijn...
toen HQ nog HC was werd er echt wel anders gedraait!!!!!!

Wat bedoel je nou met HC????
Houseclassics???
Hardcore???
laatste aanpassing
Precies Ray!!!

Ik ben er zelf dit keer niet bijgeweest, geen geld, maar het viel me vorige keer wel op heo iedereen maar stond te wachten op Beukmuziek terwijl er juist al urenlang vette classics werden gedraaid. Classics is niet alleen maar hardcore, me dunkt, er zijn zoveel zso ontezettend veel goed gemaakt in het verleden! Waarom moeten dingen toch altijs snel gaan en hard zijn voor men aan zn trekken komt?

MC's daarentegen heb ik nooit begrepen, al zou ik me van te voren wel hebben gerealiseerd dat een DJ als Drarkraver ene gekke show zou neerzetten. Als je een beetje iets van die tijd vroeger hebt meegemaakt weet je wat je kunt verwachten. Dus ga daar dan ook voor en als het je uiteindelijk niet aanstaat, ga dan naar huis of pas je aan.Denk dat er veeeeeeeel te veel mensne rondlopen op Classics feesten die geen idee hebben van wat het hele gevoel daaromheen betekent, die driekwart van de voorbijkomende palten niet kennen en dus ook niet lekker kunnen zweven al denkend aan tijden dat men nog united, met zn allen samen, op de dansvloer ston den gewoonweg genoot!!!!
had je haast toen je dit stukkie typte? ;P
Hehehe Ray, valt tegen he, qua lengte?

Ben nog een beetje moe van Awakenings denk ik!

;-)
2 3SUH: house classics
ray, ik ben het VOLLEDIG met je eens!!!
als je niet van classics houdt moet je niet zeiken of niet komen, KLAAR
Party K: Het is altijd al HouseQlassics met een Q geweest.Of je moet een heel ander feest bedoelen...
House Classics waren andere feesten, van Dance 2 Eden dacht ik!
Beetje onzin dat mensen die nog niet 10 jr naar feesten gaan bij wijze van spreken hun mening niet zouden mogen geven.

Neemt niet weg dat ik ook ziek word van dat gezeik van iedereen.
Niemand hier die openstaat voor iets anders dan Hardstyle en "BeuQen :S:S" zo lijkt het.
nou ik ik ga ook nog niet al te lang naar feesten of vaak ofzo...dit was mijn eerste keer HQ en ik vond het geweldig...terwijl mijn style toch hardstyle is....ik vond het echt een super feeeeeeest :D
HouseQlassics is gewoon de Q-Dance versie van HouseClassics (en dat was natuurlijk van een andere organisatie)

Maar ja, dat zie je wel vaker, dat de naam van een feest word overgenomen. Want HR is ook door verschillende organisatie's gedaan geloof ik
Nasty Bitch 17 september 2002 00:40
Beetje onzin dat mensen die nog niet 10 jr naar feesten gaan bij wijze van spreken hun mening niet zouden mogen geven.


Waar staat dat dan?
Kan me die ergenis over MC's levendig voorstellen.
Dat je een dj aankondigt oke, maar daarna heel snel de mic van die gozer afpakken en hem van het podium wieberen!

Ik persoonlijk vind 99% van de mc's zuigen en die ene goeie moet ik nog tegenkomen!
laatste aanpassing
Die ene is regelmatig te bewonderen op B2S feesten en luistert naar de naam MC JOE.
Ik vond houseQlassics ook een beetje soft. Sorry, ik feest al wel langer, maar het kwam vooral omdat het vorige keer wel zwaar beuken was. Nummers zoals pessa pessa en house of god etc. heb ik niet gehoord en zijn ECHT wel classics naar mijn mening. Ik had gewoon hetzelfde als vorige keer verwacht en het leek er niet eens op. Voor de echte oldstyle liefhebber was het een waar paradijs.

En even over die MC, SORRY HOOR... PUSSY PUSSY LICK IT LICK IT, DANSPLAAT, DIT IS EEN LEKKERE DANSPLAAT.... MAG IK EVEN KOTSEN !!!!
ik weet niet waar je hebt gestaan maar in steve zijn set was wel duidelijk pessa pessa aanwezig..! het echte werk begon pas om 4 uur , vorige keer al om 2 uur maar heb echt genoten van de echte classics daarvoor..
Hoe mensen de kunsten van iemand onderwaarderen zeg. Op zekers dat veel mensen de tijd toen niet meegemaakt hebben en alleen het trieste aan elkaar mixen van hardstyle kennen.
(y)(y)(y) Helemaal met je eens Ray!
Ray, dat noemen ze tegenwoordig BeuQen hoor! Ik begrijp goed wat je bedoelt, irriteer me dr al een tijdje aan.

Ok, ik kies er zelf voor nu ook nog steeds op stap te gaan en ga dan ook niemand vervelen met verhalen over de goede oude tijd (wnat dat was t wel!), je moet gewoon zorgen dat je steeds nieuwe uitdagingen uit muziek haalt. Maar juist op zo'n classicsfeest is de muziek en de herrinneringen die dat oproept de reden om 35 euro voor een kaartje neer te tellen. En dan is het idd zwaar irri tussen een groep mensne te staan die alleen maar wachten op harde beuqmuziek en totaal niet door lijken te hebben dat ook stijlen als Trance en Club al zoveel jaren ebstaan en dat ook van andere stijlen als Hardcore een hoop geweldige platen zijn geproduceerd.

House is a feeling, remember?

Jammer dat de meesten dat tegenwoordig niet meer zo ervaren en alleen maar uit hun naad willen gaan op een en dezelfde muziekstijl!!!
Alleen dat willen ze IMHO niet, want als je echt uit je naad wilt gaan kun je dat ook, zo niet beter, op classics of een andere housestijl!

i remember :cry:
Het meest kansloze blijft IMHO dat Hardstyle niets anders is dan Classics met een iets snellere/andere beat eronder !

En al die hardstylemensjes kraken de classics af, maar ze staan wel altijd op de classic-samples te stampen :S
ik vind waarshijnlijk HQ ook te zacht maar daarom ga ik ook niet
dat lijkt me een betere oplossing dan erover te gaan zeiken
kheb zelf niet bewust de tijd van de classics meegemaakt en weet dat het niet altijd hakkuh is, maar heb me zelden zo goed vermaakt met zulke goeie mensen/sfeer.

ben over het algemeen niet zo'n voorstander van de mc omdat die vaak het tempo uit de muziek halen, maar die op hq (ruffian) geloof ik deed het voor mij prima!

geen slecht woord wil ik over hq horen.
je weet wat je krijgt, en wat ik kreeg was goeeeeed!@!!!
Ik snap niet waar iedereen zich druk om maakt zeg.
Ik heb geen last gehad van mensen die zaten te zeiken dat het te soft was.. (alhoewel ik zelf betere HQ's heb meegemaakt..:))
En zelfs als mensen zich wel ergeren, pfffff.. wat heb ik met die mensen te maken..
Boeiuhhhh..
er zijn wel ergere dingen dan dat...:)

(k)
Ik heb zelf die oude (feest) tijd niet meegemaakt.. maar wilde absoluut naar deze Houseqlassics toe.. en dit had ik nooit durven dromen.. al die oude vette platen (die ik dan overigens wel allemaal weer ken) kwamen voorbij.. echt een van de betere feesten waar ik ben geweest.. ik had graag die oude party's meegemaakt !
Die conclusie kun je trekken uit jouw woorden ray
Dan baseer jij je conclusie op een verkeerde interpretatie.
Ga nou niet doen alsof je intelligent bent h :D
Het is zo skatjuh :P
MARIE! :S
Had je te veel pillen in je kuil? Dat waren platen.
Dansplaat van Brainpower en iets met 'Lick it'
Doe jezelf een gunst en kijk zo nu en dan OOK even naar het podium voordat je aan je volgende pil begint.
ik ben t helemaal met je eens RAY. t heet niet voor nix HOUSEQLASSICS, je weet dat er klassiekers gedraait worden.
als ik de hele avond gebeuk wil horen ga ik naar feesten als hardcore resurrection, thunderdome, moh etc. Als ik CLASSICS wil horen ga ik wel naar HOUSEQLASSICS, BACK2SCHOOL etc. Ik was ook op houseqlassics en ik vond het NIET te soft.

Over mc's kan ik alleen dit zeggen: een mc is ok als hij van toegevoegde waarde is. Dan kom je toch snel uit bij iemand als (respect 2) MC JOE. meneer rauwkost is trouwens ook (nog steeds)super.
het kan me trouwens weinig boeien of er mensen zijn die houseqlassics te zacht vinden. Ik heb me zekers vermaakt!
Classics moeten in hun waarde worden gelaten en tja mensen die niet anders kunnen dansen dan "stampuh" kunnen dan ook niet lekker los gaan. Ik kan wel lekker dansen hoor op die pude langzame "breakbeat" plaatjes en ben allang blij als die weer eens worden gedraaid. Net als op Decibel waar Stanton en Rob echt vette oude style hebben gedraaid
2 Smiley: helaas was ik niet op decibel, maar rob is wel onws goed dus. Heb hem voor het laatst op h4l in Rotterdam zien draaien, dat was echt geweldig.
BEAT IS FLOWN!
Harry, HQ was inderdaad niet te zacht. Te veel mensen hier (vooral die jonge hardstylers) denken dat house begon met gabber. Op een echte classics party zouden ze zelfs Robin S en Deee-lite moeten draaien, maar aangezien het om een Qlassics feest ging, snap ik wel dat ze alleen oude 'harde' platen draaiden.
Ik vond HQ zeker niet slecht, ik heb me prima vermaakt.
Maaarrr ik ben het helemaal met de echte fans eens, alleen vond ik het jammer dat het niet zoals vorige keer was, want dat had ik verwacht. En dan kan je wel gaan praten over jonge hardstylers (zeg maar) Dat die alleen maar willen beuQen... Want vorige keer was dat ook zo, net zoals 91-92 vorig jaar, was ook zo'n feest. Voor iedere houseliefhebbers zijn classics, toch?
maar ut geluid in HMH kan harder dan op HQ
maar heb me er dus weer uitmuntend vermaakt
:bounce: :bounce: