Partyflock

Taxi voor Arjan komt Weer is niet opdagen

 
Forumonderwerp · 17772
En Taxi Arjan(HOUSEPAUS) heeft het weer voor hem opgeknapt !

Het zat zom jullie weten dat ik gisteren met Snackyman naar Engeland ben geweest. Vanuit Hoek van Holland zijn we om omstreeks 00.45 weg gereden richting Hilversum, via Delft, Rotterdam en Utrecht.

Bijna in Hilversum aangekomen werd ik gebeld door de Tel. van Arjan(HOUSEPAUS).
Kreeg ik een dame aan de tel. met de mededeling:

Arjan staat hier en de taxi zou er om 00.00 zijn. maar is er nu 01.15 uur nog niet. Zonder afspraak rijden rolstoeltaxi's niet s nachts. Maar ik was dus in middels als in Hilversum en was een 45 minuten geleden langs delft gereden. Balen dus.

Maar uiteindelijk weer ( zoveelste x dat de taxi NIET komt opdagen) heb ik arjan s nachts moeten ophalen.

En wat denk je !

HOUSEPAUS eisden gewoon nog even dat ik heb ging weg brengen naar HMH Amsterdam en daar nog even ging wachten 2 a 3 uur en hem dan nog even naar huis ging brengen !
Sight seeing engeland en sight seeing Nederland op 1 dag vind ik een beetje veel worden hoor!

UIteindelijk heb ik hem naar huis gebracht en was ik om 05.00 uur thuis !

Ga zo eerst even traxx bellen ! :-)
laatste aanpassing
lekker dagje dus..
Zeker, maar ik vind het voor Arjan gewoon best lullig dat hij weer is blijven staan door dat tAxi bedrijf en dat dan maar weer iemand anders het mag opkanppen , toevallig kwam het voor mij best lullig uit, maar ja wat moet ik dan !??

Het is al lullig genoeg, maar ik ga dan niet nog is een keer heel nederland door crossen omdat hij nog even wil stappen ! voor die 2 uurtjes !
Is vet kut man.
1 van mijn beste maten zit toevallig ook in een rolstoel en het vervoer is bijna altijd een drama. Die rolstoeltaxi's is bij ons meestal niet zo'n probleem , hooguit te laat.Alleen met de NS gaat het te vaak fout. Paar dagen van te voren meld je je aan , kom je op het station , geen NS-er , geen rolstoel brug :S. Dan moet je maar tillen , dat ding is ook niet zo'n beetje zwaar...
beetje bijdehand toch dat ie gaat eisen dat je nog ff langs de HMH moest rijden. Hij mag blij zijn dat je hem op kwam halen, wat wel normaal is als het een vriend van je is.
Hij wil nog al is wat , maar jij hij was het er nog wel mee eens dat we naar huis gingen !
Voor rolstoelers en andere gehandicapten zijn bepaalde voorzieningen en services nog steeds zwaar kut. Zoiets simpels als pinnen gaat al bijna niet eens, omdat de pinautomaten te hoog zitten voor mensen in een rolstoel. Om over bepaalde uitgaansgelegenheden nog maar te zwijgen....zeker als je via een trap naar binnen moet :-S