Partyflock

Vrijdag de 13de :S

 
Forumonderwerp · 17762
Een paar kameraden van mij gingen in de nacht van 13 op 14 september nachtvissen. 1tje mocht de auto van zijn ouders mee en daarmee gingen ze met z'n 3en nachtvissen. Het werd al avond en opeens hoorde ze lawaai uit de riching waar hun auto stond(net nieuwe mitusbishi carisma). 2 lui liepen erheen en die kerel met de sleutels drukte op het knopje van de centrale deurvergrendeling(twas pikdonker daar) en zag 1 wit lampje en 1 oranje. Toen wist hij al dat het niet goed zou kunnen zijn. Toen hij dichterbij kwam zag hij wat er was gebeurt. De hele auto was vernield. Overal krassen deuken en de spiegels waren eraf geschopt. Ze hebben zelfs op het dak staan springen!
Volgende ochtend kwam de politie langs en die kerel die de auto had geleend van zijn ouders ging mee naar het politiebureau om aangifte te doen.
Gelukkig was zijn vader wel all-risks verzekerd,
maar het is wel echt een zieke actie van die lui die dat hebben gedaan!
laatste aanpassing
WOW :|
Das een flinke K****rstreek zeg :@.Maaruh ze hoorden lawaai.Waren die gasten er dan niet meer?Ik had ze dan echt wel achterna gezeten. Kan me niet voorstellen dat een paar volwassen mensen die gedaan hebben.Meer een actie voor gasten van tussen de 15 en 18 jaar.MAar wel klote.Krijgt ie het wel terug van verzekering??

GREETZ!!
toen ze erheen liepen waren die lui al weg. Ze krijgen waarschijnlijk de dagwaarde terug :S
Wat mensen allemaal wel niet om hun agressie of jalousie te uitten.....erg jammer....