Partyflock

Indruk maken op iemand...

 
Hoe maak jij indruk op een jongen/ meisje??... Heb je bepaalde versier trucjes, zinnen, bewegingen :d... hehe knoem maar wat... Ben erg benieuwd hoe de Pf people hiermee om gaat ;)

Laat je fantasie maar's gaan..

(k)zzz....
Standaardversiertrucjes heb ik eigenlijk niet. De enige dingen die ik eigenlijk doe als ik een meisje leuk vind is zorgen dat ik veel met haar in contact kom. En verder extra aardig tegen haar doen.

Ik merk vaak wel dat ik onbewust wel wat feller reageer als iemand mij een beetje afzeikt ofzo waar dat meisje bij is. Dan wil ik wat stoerder overkomen denk ik.
ik ben vrijgezel, dus ik zal maar niets zeggen :-)
indruk maken doe ik niet aan, blijf gewoon mezelf...dan merk je al gauw genoeg of iemand je wel of niet mag...en dan kom je vanzelf wel in gesprek...
1 Oog-contact.
2 mond-contact.
3 Stop-contact.


---->> CONTACT :D;D
ik denk dat ik me bij koenie aansluit. hoe verzinnen sommige mannen toch zulke trucs enne nog stommer zijn de vrouwen die erin trappen (tenzij ze ook veel zin hebben:D)
wilde precies hetzelfde zeggen als Ray.Je kan beter jezelf blijven.Als je je gaat voordoen als iemand anders dan knapt degene later toch op je af.Gewoon jezelf blijven dus.

GREETZ!!
oogcontact en verder doe ik niets anders als zijn wie ik ben... meestal red ik het daar wel mee en anders maar niet he!
ik ga muh altijd zwaar uitsloven en mijn liefdesact/ of liefdesdansjuh doen....
haha,....tis ook echt zo...beetje dansen voor zijn neus of gewoon beetje stom staan lachuh ofsow..of iemand een leuke grap verteld


en nu als ik dit zo schrijf denk ik echt wat een TRUTJUH en ik haat het ook echt van mezelluf....

maar ja ik zie iemand die ik leuk vind en het begint weer...het gaat echt vanzelluf.....


ach ja ik vind ut wel schattig van mezelluf...hahaha ;-)
van die hoogst intressante gesprekken voeren
weetjwel van
he wat doe jij hier
jah stampuh
en jij
jah ik ook
toevallug he
whehe
I agree with Bellie...
ik oowk .. :-)
ik zoek ze op internet. Beetje in de buurt, zeg maar Hilversum. En dan ga ik wat vragen stellen en beetje zitten ouwehoeren. Dan zeg ik dat ik jonge poesjes heb en dan vraag ik of ze wil komen kijken en dan ga ik weer verder met het gesprek en dan spreek ik een keer wat af met ze af in de trein en dan maken we meer afspraken en dan gaat het balletje rollen... en dan eindigje bijv. in Tenerife ofzo.

Zo was het toch Karina !?? :-)
Dat heb je goed onthouden sai... zo zo... goed van jou :D...

Enne wat wil je hiermee zeggen?... Get 2 the point :P...

(k)...
je maakt toch gewoon indruk of niet? ik vind dat dat vanuit jezelf moet gaan forceren heeft toch weinig zin denk ik. Tenzij je voor 1 avondje wil ofzo? :)
Maak gewoon indruk zoals je bent :D
ps. daar heb jij vast geen problemen mee ;)
Just be you... en wees attent... meer is niet nodig... geen intresse van de andere kant? Dan niet... Komt vast wel iemand die je wel kan waarderen.. :)