Partyflock

Darkraver@houseqlassics:beetje jammer

 
Forumonderwerp · 17759
tja, hier hoef ik eigenlijk niets aan toe te voegen. wat heb die gozer KUT gedraaid zeg, nou ja draaien wil ik het niet eens noemen.

wat vonden de andere pf'ers ervan?
2 R-Man--> Idem voor mij!!
Jah CCRay!! Maar dat wil nog niet zeggen dat mensen uit noordholland bijvoorbeeld niet snappen dat feesten van B2S gewoon veel beter zijn dan bijvoorbeeld multigrooves en feesten van q-dance!!! I totally agree with that!!! B2S ruled gewoon.
Ooit wel eens aan gedacht dat Dark misschien wel het een en ander achter zijn kiezen heeft gedouwd voor ie moet draaien.. dan kan het ook nog wel is fout gaan he...:P

Ik vind hem echt een toppertje hoor, als het om Qlassics gaat. Ik kijk er altijd naar uit als hij gaat draaien omdat ie gewoon DE goeie nummers weet te draaien. Maar ik vond het op HQ wel erg triest hoor..
Draaide hij fles is the fever.. gaat ie er als een debiel door heen zitten mixen.
Gelijk plaat verkracht. En zo kan ik nog wel wat opnoemen.
Beetje jammer..
Hij kan wel goed sfeer maken etc. maar deze keer draaide ie echt niet lekker.

Delerium was voor mij een toppertje op deze avond!!

(k)
Delerium was flex!! Steve heeft zijn eigen stijl, some like it...some not...Flesh is the Fever probeerde hij met Stereo Murder te mixen en het lukte niet helemaal maar de opzet vond ik wl goed.
laatste aanpassing
Ik heb liever dat nummers helemaal gedraaid worden zonder dat gemix er doorheen..
Vink superirritant. Ja, als je overgaat op een ander nummer moet je natuurlijk wel mixen met de volgende plaat (duhh) maar zoals hij dat deed bij sommige nummers was wel weer het toppunt..

Maar goed, verder was alles okee.

(k)
Ik vond darkraver juist de enige goeie van de hele avond. De rest draaide echt veel te soft!!!
Ik heb me echt zitten ergeren aan die vent! Okee hij draaide zeer rielekste platen en op het einde nog beter, maar de manier waarop stond me niet helemaal aan (of helemaal niet). Dat gelul hoeft voor mij ook niet zoveel en op 'Dans maar" zit ik al helemaal niet te wachten. Die betere platen (french connection iig) moet ie gewoon helemaal draaien of helemaal niet.
Beter komt ie die volgende keer niet op het eind of helemaal niet. Zoeken ze maar een betere DJ voor hem.
Verder heb ik het super naar mn zin gehad. Als je je teveel ergert is het zonde van je geld!
Ik zag trouwens ook een waterflesje het podium opvliegen, kwam vanaf rechts, vlakbij de bar...
z'n platenkeus was zeker relax...silence van GTM, 6 mln ways to die...lekker hoor...alleen errrug jammer dat ie zoveeeeel liep te kloten...intro van de ene plaat denk je nu komt ie, intro van de volgende plaat, en dan Qnalde de plaat 20 sec. legde ie em weer stil om te kloten...dat vind ik zeer slecht maar ok hij gaf een leuk showtje weg en dat kan ik wel weer waarderen...dat maakte weer wat goed...over algemeen kannie van mij een 7 krijgen
Tja, ik vind het persoonlijk juist zwaar humor dat ie 'dansplaat' en later een hiphopnummer er door heen mixt... Dark Raver is gewoon een halve 'act' in plaats van alleen DJ, hij vermaakt het publiek, en op een feest vind ik dat best...

Als je alleen een perfecte mix wil horen zet je maar een CD op :P
Ik ben er trouwens niet helemaal zeker van maar ik heb altijd de indruk gehad dat het hele concept, het idee en het feest uit The Darkraver zijn brein is ontsponnen. Dan zal ik niet verwachten dat hij er de volgende keer niet bij zal zijn..
laatste aanpassing
ik vond het wel lache opzich, hij draaide bagger idd, tenminste technisch gezien dan... zijn platenkeus vond ik best goed, weinig origineels maar wel echte classics allemaal

en die show, tsja, ik kon er wel om lachen maar hij moet het niet altijd gaan doen natuurlijk :)
Ray: daarom stopte hij de muziek ook ff en begon hij "vieze kankerlijers" te schreeuwen en toen kreeg'ie ruzie met de security, en nadat hij ze smurfen had genoemd was het helemaal raak, ik heb me dood gelachen om die kerel :D
Haha, heeft HIJ ze smurfen genoemd ja?
Nou ik vond het echt een mongool die Dark Raver! Volop schelde!! Logisch dat hij bier naar ze kop kreeg gegooid! Zulke bagger! en btje met ze voet op die plaat en zitten erop!! Muziek uit en aan!! Als hij nou nog btje echte classics draaide, maar een brainpower noem ik geen classics!!!!!
Wel een stunt dat ie bleef schelden :)

Mjah, ik was er niet, maar heb dingen gehoord van een ex collega van me :)
Mjah, was wel terecht dat ie die gozer uitschold die bier naar em gooide, ik zou verder zijn gegaan dan schelden ;D
Maar als ik helemaal uit me dak zou zijn en hij zou zo draaien, dan zou het me hele feest verkloten, want ik kom om te stampen!!! :P
maximum respect 4 the darkraver!
pffff als je zag wat hij voor trucen uithaalde en dat na kan doen....vind je het gek dat maybe nie alles perfect ging met zoveel trucjes!
heb af en toe echt verbaast staan te kijken hoe hij ze verzon.

2kipsa: french connection helemaal afspelen?
uhm na de break wordtie ineens nogal wa sneller maybe.....

die gasten die drinken gooide zijn echt triest.
dat je het minder vind kan maar ga dan gewoon wa anders doen ofzo!

btw de naam houseqlassics zegt denk ik ookal
genoeg....

house = de tijd waarin alles nog kan qua muziek...
Die donderse briezel heeft er ook weinig kaas van gegeten :z
Voor het eerst dat we het ovber een onderwerp volledig over eens zijn CCR Ray.

Valt me opdat voornamelijk de 16 tot 21 jarigen aan het klagen zijn.

PUKE
Laat die kerel lekker in de Baja Beachclub of Cooldowncafe draaien .
Wat een bagger zeg!
De security had m gewoon 8er de draaitafels vandaan moeten trekken.
Tegenwoordig verneukt die loser t bijna overal!
Tot 1997 heb ik me altijd errug vermaakt op deze feestneger maar t is m een btje hoog in zijn bol gestegen.Heb respect voor de muziek die je draait en ga niet lopen kutten met Brainpower en dat soort onzin.
Ennuh CCR. Ray , kan je een keer in een topic misschien ook is je mond houden over (Rot)terdam/Amsterdam enz... een btje triest niet?
Met je bij ons? zijn de classicfeesten wel leuk.....SHUT UP!
Excuse me.. R-man. Als je uitgekotst bent, wil ik graag even reageren...
Ik geloof niet dat je in de leeftijdsgroep 16-21 jarigen hoeft te zitten om te kunnen concluderen dat hij er op HQ een zooitje van heeft gemaakt.

Enne.. gold.
Ik ga naar een feest voor de muziek.. niet voor de acts.
Als ik acts wil zien ga ik wel naar het circus!!

Dusssss
laatste aanpassing
Ik hou eigenlijk helemaal niet van hardcore/oldschool
Ben er heen gegaan omdat ik er geen mening over kon hebben, als je er niet eens een hebt meegemaakt

Ik moet zeggen, het beviel me prima
Darkraver was echt kicke, heb kapot gelegen om die gast!:)
Goldmember, wilt u uw uitspraken alstublieft enkel op waarheden baseren.

Dank u (K)
beetje jammer dat jij er ook was, Harry ;) :p
Hoe mensen de kunsten van iemand onderwaarderen zeg. Op zekers dat veel mensen de tijd toen niet meegemaakt hebben en alleen het trieste aan elkaar mixen van hardstyle kennen.

Kunnen de meeste ook niks aan doen. Als je nooit wat anders hoort weet je ook niet beter. MAar probeer voor de gein is verder te kijken dan je neus kort is...
beetje jammer dat jij niet geweest bent !!! whahaha maar uh eens met harry dus alleen het laatste half uurtje wel ok! :bounce:
CCR RAY

De kunst voor een DJ is om de juiste nummers te draaien en het publiek hiermee uit zijn dak te laten gaan.
En daar hoef je echt geen act voor op te voeren, want de meeste mensjes gaan naar feesten voor de muziek.. dat is een simpele vorm van logica.
Je weet van te voren welke DJ er draait en wat je van hem/haar kunt verwachten.
En daar hoef je echt geen 10 jaar voor in "de scene" te hebben gezeten.
Darkraver is DE sfeermaker. hij draait DE goeie nummers.. dat weet ik ook wel,daarom vind ook ik hem goed.

Die opmerking die jij maakt over de tijd niet meegemaakt hebben, dus er niet over kunnen oordelen is ook niet echt van belang.
Ik ga al lang naar feesten, en dat is van trance tot hardcore. dus ook die verschillen ken ik.
En nog nooit heb ik me geirriteerd aan een DJ.
Soms vond ik de muziek minder, maar me ergeren aan een DJ??
Nee.. dit was de eerste keer.
Dat zegt wel genoeg denk ik.

:)
laatste aanpassing
Darkraver is gewoon een entertainer, die zorgt juist voor de sfeer. Welke andere DJ's zie je voor ze beginnen met draaien of erna de zaal in gaan en mee feesten met de rest?????
Ja vette hap!!!! Die darkraver wat een sufferd zeg en dan nog als de zal leeg is (ik moest op en afbouwen) Iedereen uitschelden en lomp doen was een beetje jammer van hem maarja mischien heeft ie ze beste tijd wel gehad?? Classics zijn tijdloos maar of de dj's dat ook zijn..............................................................................................................................................???
Ben het met Betty eens, R-Man. Ik vond de set van darkraver zwaar klote. Ik kom op zo'n feest om uit mijn dak te gaan op de muziek. Aardig als een DJ een show wil geven, maar doe dat dan met platen! Ik heb genoeg DJ's gezien die met 3 of zelfs 4 draaitafels tegelijk de boel volledig op stelten zette. Ik kom niet om steeds een minuut stil te staan, en naar een halfdronken act te kijken. Zeker aan het eind van de avond wil je gewoon doorgaan.

En voor je weer komt met je "begin jaren 90" en "het zijn de 16 tot 21 jarigen die klagen": toen jij 14 was stond ik New Beat en Electronic Body Music plaatjes te draaien in een club in A'dam, nog voordat house populair werd. En ik heb sindsdien over de schouders van zat DJ's meegekeken om te zien dat je niet hoeft te schelden om het publiek te vermaken.
laatste aanpassing
Tja, maar over dat alleen voor de muziek komen - waarom bestaan er dan live acts? Waarom komt Rotterdam Terror Corps dan met halfnaakte meiden op het podium? Waarom probeert Neophyte tijdens Mysteryland een tafel in het publiek te gooien? Wat ik bedoel te zeggen is dat Dark Raver misschien nog wel meer live act dan DJ is (met het verschil dat ie wel gewoon andermans plaatjes draait).
Aan 2l2t: Ik snap ook wel dat die plaat daarna veeeeeeel sneller is en dattie dan geen plaat heeft om em in te mixen, maar draai hem dan niet. Maak je de mensen ook niet blij met n dooie mus!

Verder mag er natuurlijk wel een live-act gedaan worden, btje aankleding en entertainment is nooit weg. Het moet alleen niet teveel ten koste van de muziek gaan, vind ik.
KIPSA:
Verder mag er natuurlijk wel een live-act gedaan worden, btje aankleding en entertainment is nooit weg. Het moet alleen niet teveel ten koste van de muziek gaan, vind ik.

JUIST!!
Hier heb ik niets meer aan toe te voegen.

(k)
2 Gold.

Ik denk niet dat je RTC's acts met die van Darkraver kunt vergelijken.
Halfnaakte vrouwen die dansen op het podium verstoren de muziek niet. En de acts van hun waren/zijn gewoon wreed.. dat kun je dus niet met darkravers vertoning op HQ vergelijken...
RTC's acts zijn toch wel wat professioneler opgezet..:)

(k)
laatste aanpassing
-B-
Artiest Beukmanz, EmBy
betty> huh?.....RTC en professioneel??

Het enige wat hun meenemen zijn een paar van die verlepte wijfe en dat jaar in jaar uit....
RTC stelt helemaal geen ruk voor vind ik
Geef me dan toch maar Steve ...ook al is die aan het knooien
volgens zal steve zich kapot lachen als ie dit leest...............................................................................................en misschien wat van opsteken????????
let's hope so....
:D
laatste aanpassing
ik vond STEVE ook gaar! laat voortaan gewoon een DJ draaien die DIKKE platen draait en geen mongool die schreeuwt, kut, scheld, en alleen maar lacht en muziek zacht zet..
gr
ff voor de duidelijkheid. Ik vind darkraver WEL een goeie dj! maar zaterdag draaide die gewaun beneden zijn kunnen.

2 KAAS: kaas=de baas
Ik zeg ook niet dat ik hem nooit beter heb zien draaien, zeker wel namelijk (3 weken terug in de Q-base nog), ik blijf het alleen vreemd vinden dat mensen zich erover verwonderen dat Steve half show half draaien is, want dat is altijd al zo geweest...
Beukmanzzzzz

ieder zo zijn eigen mening...
De een vind ze verlept.. de ander vind ze geil..:)

;)
Dit heeft Steve al gelezen :)
:D
laatste aanpassing
Jallalaalalalalalalaalal
FOK JULLIE ZEURNICHTEN!

STEVE IS GEWOON KICK-ASS! AIGHT (Y)!!!!!!!!!


WE (L) DARKRAVER!
Pcies :-)

Steve behind the WHeels of Steel is altijd (y)

AIGHT!!!
Dat is wat ik al de heletijd zeg:D
Moet je Darkraver niet.. Ga dan niet naar de feesten waar die draait!
Hij staat ook wel bekend als de Bacardi man dus dat zegt genoeg denk...
Darkraver Rulez (K)