Partyflock

Wat moet ik doen??:S

 
Forumonderwerp · 17677
Me vriendin die staat op het punt om het uit te maken omdat, ze met zichzelf in tweestrijd is. Ik zie haar vanavond en ik mag bij der slapen. Wat moet ik nou doen? Hoe kan ik er overtuigen om het niet uit te maken en wat moet ik niet doen? Iemand Suggesties? Alvast Bedankt ILH
'ze met zichzelf in tweestrijd is'

leg dat eens uit plz.....
gewoon zeggen wat je voelt en hoe jij er over denkt
moet toch duidelijk zijn!!!!!!!!
veel succes
ik weet het egt niet ze zegt dat ze met zichzelf in tweestrijd is en dat ze met zichzelf in de knoop zit maar, weet egt niet wat te doen
Tja.......nare situatie :S

Je moet gewoon zeggen hoe jij je voelt en om duidelijkheid vragen. Houdt ze nog van jou? Dat is het belangrijkste......
ik zou vragen stellen daar kan je uit opmaken hoe zij een beetje over je denk. en misschien kan je haar helpen
Goed praten lijkt me inderdaad een beste manier !
Klinkt btje hard, maar ik denk dat als het nu niet uitgaat, dat wel over een aantal weken gebeurt. WAt je kan proberen is een rustperiode maar das ook nie ideaal:S
En zij moet gew ff lekker duidelijk zeggen wat ze bedoelt.
btw kvin het rot voor je:S
O dat had mijn exvriend ook.
Hij zat in de knoop en wist niet meer wat die wilde bla bla bla.

Ik bleef maar achter hem aanlopen en uiteindelijk is het toch stuk gegaan.

Je moet in zo'n situatie echt sterk zijn en de eer aan jezelf houden.
Je wilt toch niet iemand die aan je twijfelt?
Je wilt toch veel liever een vriendin die helemaal gek op je is en voor de 100% voor je gaat?

Ik zal het nog even aankijken als ik jou was.

Succes ermee (K)
Ik denk ook niet dat achter haar aan moet gaan lopen, geef haar wat tijd om over alles na te denken. Ik denk dat als je haar een beetje vrij laat dat ze er dan wel achter komt dat ze toch niet zonder je kan. Tenminste dit is wel wat ik voor je hoop want deze dingen zijn nooit leuk.

Heel veel sterkte er mee en hoop voor je dat alles goed komt.
Ben het helemaal met Lientje eens.
pffff zit er hier nog zo 1...
heerlijk die oorlogen met jezelf!
nou goed nieuws het is gelukkig nog aan! We hebben het goed uitgepraat. Maar ik wist egt niet wat ik moest doen. Ik bleef eerst de hele tijd maar lullen want, wilde het ontwijken en toen heb ik er maar mee genomen naar de bios, ik voelde dat ze der besluit om het uit te maken al had genomen maar ze wist niet wanneer ze het moest zeggen , ze wilde ook niet met me zoenen enzo, maar op een gegeven moment zoende ze me weer, en wist ze dat ze me niet kwijt wilde. Ze had twee maanden van kleine irritaties opgespaard, en daardoor wist ze het allemaal niet meer enzo maar nu is het gelukkig 180 graden gedraaid!!
Nou gefeliciteerd! Ben blij voor je dat het toch goed is gekomen!

Nog veel plezier saampjes!!
en ze leefden nog lang en bla bla....
zou mij benieuwen, wnt ze kan zo weer draaien...
Ken het probleem!
Ozone en ik hadden na een lange tijd van irritaties en elkaar negeren etc. een keer een goed gesprek met elkaar waarna we hadden besoten om uit elkaar te gaan.
Aan het einde van het liedje vielen we elkaar snikkend in de armen.

Speedy: "We blijven toch wel vrienden dan he?"
Ozone: "ja tuurlijk!"
Speedy: "Mogen vrienden elkaar kusjes geven?"
Ozone: " ehh.. ja!"
Ozone: "En sexen???"
Speedy: "Ehhh... hmmm...??"

Uiteindelijk zijn we toch maar bij elkaar gebleven! ;) :knuffel:
laatste aanpassing
Je kan wel bij mekaar blijven maar ze twijfelt niet zomaar. Die twijfels kunnen zomaar weer inene opkomen vind ik.
Misschien meer angst het vertrouwde los te laten.
Kan
Ja MC dat denk ik ook wel een beetje... Maar ja hoeft natuurlijk niet..
ZE was eerst heel vastberaden, ze wilde niet met me zoenen en ik merkte aan er dat ze het uit wilde maken, ik dacht er zelfs nog aan om gewoon de bios uit te lopen. Ze zei steeds dat ze het niet wist maar achteraf zei ze dat ze het uit wilde maken, maar op een gegeven moment kwam ze erachter dat ik wel heel erg leuk was, en toen eindigde we zonder kleren in BED :P:P
Ik ga nog even door met eerlijk zijn: om in bed te belanden hoef je niet verliefd te zijn, een perfecte relatie te hebben of whatever:S One-nightstands hebben die kenmerken bijv ook niet.
ff Tussendoor: dat jij tog wel erg leuk ben, daar kwam ze tijdens die film achter?:S
btw als het jezelf overkomt wil je graag positief denken en zie je (expres) bepaalde dingen niet, gewoon omdat je ze niet wl zien.
Das logies
Ja ik zou der niet zomaar je vertrouwen weer geven hoor.
ik weet natuurlijk niet hoe jullie relatie verder is maar zou iig echt proberen om zoveel mogelijk de iritaties eruit te gooien.

want heb zelf namelijk ook eens in tweestrijd gezeten en heb t toen nog een kans gegeven omdat ik t nog niet kon omdat ik voelde dat ik t geen kans had gegeven.

dat werkte wel totdat we op een gegeven ogenblik weer niks over kleine iritaties tegen elkaar zeiden en telkens deden of er niks aan de hand was en toen ging t wel fout dus blijf echt heel goed praten.

schreeuw scheld enz enz tegen elkaar maar laat elkaar wel goed blijken dat jullie er allebei voor willen gaan:)

heel veel suc6 verder
Ik heb vorig jaar precies hetzelfde gehad. Is echt geen lolletje nee...Ik wist gewoon niet meer of ik wel gek genoeg op mijn vrouwtje was. Ergste vond ik die onzekerheid waarin ze zat. Hebben elkaar ff een tijdje met rust gelaten zodat ik kon nadenken. En uiteindelijk kwam ik er8er dat ze heel veel voor me betekend. Is moeilijk uit te leggen allemaal, maar als je cht gek bent van iemand merk je dat echt wel...Dat "voel" je gewoon :d

Nu ist weer helemaal goed :d :bounce:

Maare ff lekker potje sexen betekend niet altijd dat het goed is hoor. Is ook niet bepaald een geschikte manier om het bij te leggen ;)
laatste aanpassing
Gewoon veel met elkaar praten en er voor haar zijn ... En als er irritaties zijn iig meteen zeggen en niet voor je houden want dan komt het er later in 1 keer uit zoals je al zei..