Partyflock

allergie voor antibiotica

 
Forumonderwerp · 17630
ja dat heb ik weer, bijna klaar met die kuur tegenhet hoesten, krijg ik woensdag niet enorme uitslag?!
ik dacht ff dat ik de waterpokken kreeg ofsow, die avond werd het alleen nog maar erger en begon het ook nog te jeuken.
donderdag het hoogstpunt/dieptepunt, ik dacht wat voelen mn voeten toch raar, ik kijk es, en wat zie ik, mn hele voeten zijn knalrood en onder de uitslag, ik kon op het laatst nie meer gewoon lopen van de jeuke en het brandde ook nog es lekker.
dus nu heb ik weer medicijnen wat de allergische reactie van die andere medicijnen tegen gaat en gelukkig helpt het.

maar die allergieen worden elk jaar erger, 3 jaar geleden had ik nergens last van!
nu ben ik allergisch voor nikkel, heb ik zonneallergie en nu ook al die irritante antibiotica, en niet te vergeten hooikoorts!

ik wordt er gek van!
zijn er meer mensen die dat hebben?!
heb ik ook
echt verrot dikke bulten blaasjes enzz in het gezicht geen gezicht

ik mag maar een soort hebben:S
Kheb dat ook , tenminste voor de antibiotica die clamoxcil (sorry als t fout geschreven is) heet. Had n keertje zware keelontsteking en kreeg die antibiotica , ik kreeg er geen uitslag van , maar werd er nog veel zieker van. Zat ff op t randje.......toen andere antibiotica en iets tegen die alergische reactie en t ging weer over.

Kheb verder ook sinds 3 jaar beetje hooikoorts en sinds vorig jaar zonnealergie :(
ik kreeg antibiotika voor ontsteking limferklier terwijl ik pfeifer had ik had precies hetzelfde meer dan een week geen normale huid te zien ik zat er helemaal onder:( nou dan schrik je je de plurus ik dacht ff dat ik het niet zou overleven en nachten helemaal niet slapen van de jeuk nee dat zou ik niet graag nog een keer wille hebbe:(:( allergisch voor antibiothika
Ja een allergische reactie op antibiotica kan heel gevaarlijk zijn.

Toen ik nog stage liep in het ziekenhuis was iemand van mijn afdeling op de ic beland tgv een allergische reactie.Kreeg echt een extreem lage bloeddruk enzo.
Ik heb het ook met antibiotica..en dan bijna met alle erg lastig..want er zijn dan zoveel medicijnen die je niet meer kan slikken!!

Had dus ook antibiotica gekregen en merkte na 2 dagen ook opeens paar bultjes..nacht erna werd ik wakker en zat ik helemaal onder..onder me voeten in me oren zelfs me ogen waren rood..gewoon simpelweg alles..

het ergste alleen nog is dat me keel ook helemaal op ging zetten en dat ik stik neigingen kreeg..erg leuk zoiets:(
Toen ik in t ziekenhuis lag kreeg ik voor de zekerheid ook antibioticum tegen salmonella. T moment dat dat spul mijn aderen binnenstroomde moest ik toch kotsen!! en dat hield maar niet op, ik heb 3 dagen liigen kotsen ik hield nix meer binnen maar k moest wel eten want ik kreeg maagkrampen daardoor ik weer niet kon slapen...
maar gelukkig na 3 dagen mocht ik er vanaf!!!
Ik heb wel eens flink gezopen terwijl ik dik aan de antibiotica zat hahah had ik beter niet kunnen doen. niet dat het fout ging ofzo, maar ik kreeg toch wel een beetje vaag gevoel.. end e dag erna ultieme brakheid.. :)